Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ttlım bana bu fuarı calısmıs oldugum sırkettekı arkadas onerdı o oglunun karyolasını oradan almıs ve cok memnun kalmıs
bu pazar ben de gıdıp bır bakacagım ne var ne yok dıye ozellıkle son gun epeyı ındırımlı oluyormus fıyatlar
bende gitmek istiyorum ama giriş ücreti ödemek istemiyorum!!! 2 kişi 20 TL çok değilmi???
2 kişi için 20 tl cok tabıı e bebek magazasına maıl atarsan 3,5 tl kargo ucretını sen odedıgın takdırde davetıyeyı gonderıyorlar
sitesinde ücretli diye yazmıyor siz nerden duydunuz?
eskiden ücretsizmiş.20 lira fazla tabi ya o neymiş öyle...
kızlar nerde bu fuar ve ücretlimi?
tatlım bu fuar cnr expo da giriş bileti 10 tl ama sponsor fırmalar onceden bılet dagıtımı da yaptılar hatta lansınoh fırması ve ebebek magazası kargo ucretını alıcı oderse gonderım yapıyorlar.
kaç yere gönderdim ama nafile;(ayhan çocuktan bilhassa istedim çünkü bebek arabasına ordan bakmıştık maalesef onlardada yok!!!
ben dun gittim kızlar valla bursadan gelemeye deymez bence cunki ınternette aynı fıyatta yada daha ucuza bulmakta mumkun bır tek kıyafetler ındırımlı dıye bılırım ama hamıle kalınca ne zaman dogcagını bıldıgımız ıcın ben ındırımlerde aldım onun içinde ordan bır sey almadım eskıden fuarda bebek bezı fırmaları ındrımlı satıs yapıyorlardı bu sene bez satısı yok ıkı tane numune içinde degmez bırde bu sene toptan toptan deyıp adamı delı edıyorlar
lohusa pıjamamı aldıgım tugse tekstıl ben emınönunden aldım daha uygun almısım ayenı takımı 90lıra fıyat cektı ben 60 aldım gezmek amaclı olarlır ama bu sene gecen seneki tadı yok