• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda yaşayan arkadaşlar..Buluşup tanışalım mı?

kavacık beykozda heralde orayı hiç bilmiyorum.bir defa gezmeye gelmiştik sadece o kadar.ama yenibosnayı iyi biliyorum bende avcılardan önce orda oturdum.

aaaa yenıbosnanın neresınde oturuyordun? bu arada kımse tanısma taraftarı deıl yaa... kımse bı sey yazmıor..

slmm kızlar nasılsınız ii olmuş bu topiği açmak ben aslen balıkesirliyim ama eşimin işi nedeniyle istanbuldayız sarıgazide kimseyi tanımadığımiçin böyle tanışmak güzel olacak

slmm kızlar nasılsınız ii olmuş bu topiği açmak ben aslen balıkesirliyim ama eşimin işi nedeniyle istanbuldayız sarıgazide kimseyi tanımadığımiçin böyle tanışmak güzel olacak

iyi aksamlar kızlar :)

ayy ne guzel olur sarıgazı bana yakın :)) bende yenı evlendım karsıda oturuyordmm buralarda ızın gunlerımde cok sıkılıyorum...

merabaa hosgeldın...

bende yenıbosna cakmak duragında oturuyordum :)

Bende geldim kızlar tabi kabul ederseniz ben bekarım beşiktaş ulusta oturuyorum hepimiz istanbulun dört bir köşesine dağılmışız resmen ortak bi nokta nasıl bulucaz acaba buluşma için:49:

Back
X