• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda yaşayan arkadaşlar..Buluşup tanışalım mı?

Bende geldim kızlar tabi kabul ederseniz ben bekarım beşiktaş ulusta oturuyorum hepimiz istanbulun dört bir köşesine dağılmışız resmen ortak bi nokta nasıl bulucaz acaba buluşma için:49:

her yer olabilir ... bence tophane cok uygun uzun zamandır nargıle ıcmıorm :)) bahane olur banada :64::64::64::64::64:

Hanımlar buluşmadan önce birbirimizin telefonunu alalım muhakkak yoksa hüsran oluyor buluşma bunu tecrübeli biri olarak söylüyorum.:59:

kızlar anadolu yakasından topikte buluşmak ısteyen 4 kişi gözüme çarptı sarıgazi kavacık kartal ve atasehır burda cok sık karşılaşamıyoruz özelden msn ya da telefonla görüşsek bır bulusma ayarlayabılırız gıbıme geldı

kızlar anadolu yakasından topikte buluşmak ısteyen 4 kişi gözüme çarptı sarıgazi kavacık kartal ve atasehır burda cok sık karşılaşamıyoruz özelden msn ya da telefonla görüşsek bır bulusma ayarlayabılırız gıbıme geldı

bende kartalda konu sahibi düzenlesin isimleri liste hazırlansı tellerimizi alalım birbirimizn buluşalım mademmm :):)

walla seve seve organızasyonu ustlenırım :))) evet msn olabılır cunku sanmıorm kımse numarasını vermez :)) oncelıkle nerede olacagına bı karar verebılırım ... anadolu yakasında oturanlar ben kavacıkta oturuyorum cok ıyı bılmıorm ama kanlıca da sahıle ınebılırız cok guzel acık mekanlar var... bı tek orayı bılıorm :))))

eeee kımseden ses cıkmıo nerde kızlarrrrr ?? once mekan dedım kımseden ses cıkmadı..

canım bencede kadıköy olsun herkesin bildiği yer ne dersin kadıköyde hem fikir olursak tarihi belirleyelim ne dersin ? yani kaç kişi olursak olalım biz bu buluşmayı gerçekleştirelim ...

selam kızlar bende aranıza yeni katıldım ama sürekli takipteydim ve çok hoşuma gitti ve üye olmaya karar verdim.Bende yenibosnadayım buluşmak tanışmak ne kadar güzel olurdu...

Back
X