• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda yaşayan arkadaşlar..Buluşup tanışalım mı?

canım bencede kadıköy olsun herkesin bildiği yer ne dersin kadıköyde hem fikir olursak tarihi belirleyelim ne dersin ? yani kaç kişi olursak olalım biz bu buluşmayı gerçekleştirelim ...

benım ıcınde kısı sayısı hıc onemlı deıl 100 kısı gelcem der 50 oluruz uyuz olurum :) bu sebepten buraya acık acık yazarızz gelen gelır :))

bana 6 mart oglen saat 12:00 cok uygun olur :))

benım ıcınde kısı sayısı hıc onemlı deıl 100 kısı gelcem der 50 oluruz uyuz olurum :) bu sebepten buraya acık acık yazarızz gelen gelır :))

bana 6 mart oglen saat 12:00 cok uygun olur :))

sbaran ne diyorsun yasemin 5 mart diyor açıkçası bana her ikiside uyar ... sanada uyarmı 5 mart ne diyorsun .. ona göre kararı verelim buluşalım gitsinn ...

sbaran ne diyorsun yasemin 5 mart diyor açıkçası bana her ikiside uyar ... sanada uyarmı 5 mart ne diyorsun .. ona göre kararı verelim buluşalım gitsinn ...

ben vardıyalı calısıyorum cmt çalısıp pazar pazartesi izinliyim vardıyayı bozamam... arkadasıma çok ayıp olur uyku düzenimiz bozuluyor çok isterdim ama... cünkü ben bi hafta gece ve bi hafta gündüz bi hafta cmt bi hafta pazar +pzt izinliyim...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bencede kadıköy olsun herkesin bildiği yer ne dersin kadıköyde hem fikir olursak tarihi belirleyelim ne dersin ? yani kaç kişi olursak olalım biz bu buluşmayı gerçekleştirelim ...

slm aranıza alırsanız beni bende kadıköyde oturuyorum,gelmek isterim.hatta nereye gideceksek dönüşte kahveye gelin bana hepiniz.lütfennnnnnnn...fal da bakarım size:52::52::52:

tamam o zaman seninki mecburiyetten ayın 5 i olsun 5 mart saat 13:00 yer kadıköy de meydan boğanın önünde buluşuyoruz olurmu ? kapımız herkese açıktır bititn kk bayanları gelebilir... ne dersiniz?

Kızlar ...deryacık arkadaşımızın açmış olduğu topic 5 mart cevahir buluşmasına katılamayacak arkadaşlarla 6 mart ta buluşalım ki topiğimiz yarım kalmasın ne dersiniz ?:66::66::66:

noldu kızlar, buluşma oldu mu, haberlerinizi bekliyoruz. Bu aralar bi buluşma da Bakırköyde düzenleyebiliriz. Var mı gönüllüler? :66:

İstanbul Esenler'deyim. İstanbul'un her noktasına gelebilirim. Yeterki gezmek olsun. Bu hafta hava durumuna bakalım. Hamile olan var, soğuğa dayanıksız olan var. Hava iyi olursa haftasonu bi öğlen çayı için buluşalım bence :)

Hava durumu takibinden sonra yine yazarım buraya. İstanbul'un her noktasına gelebilecek olanlar post atsın görelim bakalım koskoca İstanbul'da kaç kişiyle tanışabileceğiz :)

Back
X