• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da yaşayan arkadaşlar lütfen yardım...

Blair Witch

DurdurunDünyayıİnecekVar!
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
807
10
118
Diğer
aslında konuyu doğru başlığa açtığım konusunda tereddütlüyüm bir dert değil ancak bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse çok memnun olacağımyerimseniben
benim iki arkadaşımın istanbul'a tayini çıktı kaydirigubbakcemile4birinin bağcılara diğerinin ise şişli-okmeydanına.bu iki arkadaşım aynı evde kalmak istiyorlar bu yüzden işyerlerine ortak uzaklıktaki bir semtten ev tutmak istiyorlar.istanbul haritasına baktığımızda ortak nokta bayrampaşa görünüyor buradan ya da sizin ortak bir nokta olarak söyleyeceğiz semtlerden işyerlerine gidip gelmeleri ne kadar sürer?gamyoncuiremsu(sabah 8 de işyerlerinde olmaları gerekiyor.ist trafiği malumdelikafadulden) ortak uzaklıktaki semtlerdeki ve tayinlerinin cıktığı semtlerdeki(bağcılar,şişli) ev kiraları ne kadar?

bu çevrede oturan ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cvp verebilirlerse cok sevinirim gerçekten:1hug: sevgilera.s.

Son düzenleme:
bahçelievlerde ev tutabilirler
bağcılarda çalışacak arkadaşınız metroyla diğer arkadaşınızda metrobüsle
tek araçla varabilirler gidecekleri yere
kiraya gelince 450 den başlıyor 2.000- 3.000 çıkıyor
iyi bir semt seçerlerse daha iyi olur
bunları göz önünde bulundursun arkadaşlarınız
malum tek kalacaklar istanbulda

bahçelievlerde ev tutabilirler
bağcılarda çalışacak arkadaşınız metroyla diğer arkadaşınızda metrobüsle
tek araçla varabilirler gidecekleri yere
kiraya gelince 450 den başlıyor 2.000- 3.000 çıkıyor
iyi bir semt seçerlerse daha iyi olur
bunları göz önünde bulundursun arkadaşlarınız
malum tek kalacaklar istanbulda

teşekkür ederima.s.

canım esenlerde olabilir ulaşımı çok rahat temde otobüs durağı var ordaan şişlide arkadaş çok rahat gider bağcılardaki arkadaşta minibüsle gideceği yerlere çok rahat gider her yere her saatte ualşım var

hayatım şimdi okudum hemen yazım
öncelikle burası ist öyle haritdan falan olmaz bu iş
1 bağcılar çok ters bir yer valla ben ist doğumlu büyümeyim hiç bilmem Ama okmeydanı şişli tamam
2 Aralarındaki mesafe hakikaten çok hele trafik göz önüne alınırsa
3bağcılar tarafında evler daha uygun olur
4En mantıklısı sanırım bakırköy civarı olacak çünkü metrobüsü ve metroyu yada iett yi kullana bilirler bu arada 105 tl karşılığı(öğrenciye50) aylık akbil alıp istedikleri kadar kullanma şansları var
5Topkapı cevizlibağ da olabilir her ikisine de yakın
kız olduklarından rahat olacakları semt orası siteler var ama 900 tl +aidatları olurfakat bence en uygunu orası bişey sormak istersen seve seve yardımcı olurum canım mesaj atabilirsin bana

canım ben bahçelievlerde oturuyorum burası bağcılara çok yakın okmeydanına da metrobüs kullanarak burdan rahat gidebilir arkadaşınız
veya güngören-davutpaşa da iki arkadaşınıza da uygundur benim okulum davutpaşada olduğundan oraları da biliyorum metroya minibüs yoluna ve metrobüse olduça yakın buralar da ve genelde öğrenci ve aileler oluyo orda da

bence de merkezi bi yer seçmeleri güvende olmaları için çok önemli arkadaşlara katılıyorum bahçelievler yada bakırköy uygun olabilir her türlü ulaşımı kolay yerler

eşim topkapı cevizlibağ diyor ev kiralarının emlak sitelerinden öğrenebilirsiniz.

şişliye her türlü kolay ulaşım.metrobüs ile vs.
bu yüzden bağcılara yakın biyer olan neresi ise dger arkadaşlarn önerisinde oralardan seçim yapmaları dogru olur bence canm...

Back
X