Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam arkadasim ben gectigimiz ocak ayinda memorial de yaptirdim ve kseinlikle tavsiye etmiyorum,1-cook pahali,2-senin umutlarin ve durumun
onlar icin onemli deil,bu benm sahsi gorusum,bizde herhangi bi problem yoktu,ve bana tek embriyo transfer ettiler,tutmadi
sonra doktorum nur hanim bide kufreder gbi dedi ki"hata bizde iki embriyo yapmaliydk"yani resmen dalga gectiler
bunun disinda cok memnun kalanlarda vardir tabiki ama benm basimdan gecen olay bu,ben hastaneyi avrupa insan haklari mah.verdim
ve bana iki embriyo transfer oldum diye kagit imzalattilar ve sonucta 1 tane oldu,isleri gucleri dalavere,neyse sonucta ben simdi hamileyim
normal yollardan oldu Allahim sana da nasip etsin insallah,cook guzel arastir gidecegin yeri,insallah olur...
ben bahçecide tedavi gördüm 8 haftalık öldü bebek.30 milyar olsun diye harcadım.kürtaj için 950 milyon istediler daa bişey demiyorum.ölüsünden bile para kazanma derdindeler.
dilhusar canım hepimiz alman has tüp bebek yaptıranlar topigin de birbirimizi tanıdık hepimizi bu merkez birer birer hüsrana ugrattı önce ben,sonra nuur,sonra sen .Bende ikinci deneme de bu merkeze gittim malesef cıkan yumoslarım döllenmedi top 11 milyar gitti , dediler kafanı topla gel 1 kez daha deneriz oldu oldu olmadı bırak ne günlerdi yarrabbim hala aklıma geldikce aglarım,ama ben tekrar oraya gitmedim allah korusun bir kez agzım yandım yapılanları toplandım tüm evrakları başka merkeze ve doktora gittim çok şükür bu kez döllenme sorunu olmadı 3 tane 1kalite embryom oldu 2 tane transfer edildi rüya gibi 2 side tuttu sende kendini topla evraklarını git al başka merkezler le yola devam et insallah geçicek bu günler .......BEN ALLAHA HAVALE EDİYORUM
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun başlamaya karar vermekle bile işin yarısını halletmiş oluyorsun
ben öğrendikten 1 sene sonra başlayabildim doğru merkezi bulmam zaman aldı çünkü
istanbuldaki her doktorla görüştüm en bilinenden en duyulmamışa
çünkü umutlarımı yitirmekten ,olumsuz bir sonuçta kendimi toparlamam zaman alır diye korktum
neyse sonuç olarak kadıköy şifa engin enginsu da karar kıldım ve aldığım en doğru karardı
ilk denememde çok şükür pozitifi gördüm şimdi 6. Ayında kızım