Tüp Bebek Merkezleri İstanbul'daki En İyi Tüp Bebek Merkezi Neresi Sizce?

hayalimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
150
0
46
Kayseri
ben ilk defa tüp bebek denicem.hangisini seciçem bilemiyorum kafam çok karışık...deneyimlerinizi yazarsanız olumulu veya olumsuz şimdiden allah razı olsun.allahım bu mübarek günlerde herkeze versin inşallah...

selam arkadasim ben gectigimiz ocak ayinda memorial de yaptirdim ve kseinlikle tavsiye etmiyorum,1-cook pahali,2-senin umutlarin ve durumun
onlar icin onemli deil,bu benm sahsi gorusum,bizde herhangi bi problem yoktu,ve bana tek embriyo transfer ettiler,tutmadi
sonra doktorum nur hanim bide kufreder gbi dedi ki"hata bizde iki embriyo yapmaliydk"yani resmen dalga gectiler
bunun disinda cok memnun kalanlarda vardir tabiki ama benm basimdan gecen olay bu,ben hastaneyi avrupa insan haklari mah.verdim
ve bana iki embriyo transfer oldum diye kagit imzalattilar ve sonucta 1 tane oldu,isleri gucleri dalavere,neyse sonucta ben simdi hamileyim
normal yollardan oldu Allahim sana da nasip etsin insallah,cook guzel arastir gidecegin yeri,insallah olur...

selam arkadasim ben gectigimiz ocak ayinda memorial de yaptirdim ve kseinlikle tavsiye etmiyorum,1-cook pahali,2-senin umutlarin ve durumun
onlar icin onemli deil,bu benm sahsi gorusum,bizde herhangi bi problem yoktu,ve bana tek embriyo transfer ettiler,tutmadi
sonra doktorum nur hanim bide kufreder gbi dedi ki"hata bizde iki embriyo yapmaliydk"yani resmen dalga gectiler
bunun disinda cok memnun kalanlarda vardir tabiki ama benm basimdan gecen olay bu,ben hastaneyi avrupa insan haklari mah.verdim
ve bana iki embriyo transfer oldum diye kagit imzalattilar ve sonucta 1 tane oldu,isleri gucleri dalavere,neyse sonucta ben simdi hamileyim
normal yollardan oldu Allahim sana da nasip etsin insallah,cook guzel arastir gidecegin yeri,insallah olur...

canım çok teşekkür ederim bana cevap verdiğin için...bende umut yada memorial diye düşünüyodum.kararsızım:(senin adına cok sevindim...inşallah benimde ve her istiyenin de olur...

Merhaba Canim.

Ben Almanyada 3 tüp bebek denedim ama tutmadi, sonra türkiyede Brüksel tüp bebege karar vermistim. Istanbula geldigimde orasindan hic memnun kalmadigim icin Bati bahat hospital Dr. Fuat Eserol da tedaviye basladim, ve simdik 4 haftalik hamileyim. Herkeze tavsi ederim, eminimki herkez memnun kalir.

ben iki denememide memorialde Güvenç beyle yaptım. İlkinde kimyasal gebelik oluştu, ikincisinde çok şükür tutundu meleğim. Şu an hamileyim. Ben merkezden ve özellikle doktorumdan çok memnunum. Pahalı olduğu doğru biz raporla tedavi gördük. İlk denememizde 1450 euro + ilaçlar (yaklaşık onlarda 300 civarı tutmuştu) ikincisinde 1400 euro + ilaçlar ( ikincisinde ilaçlarımız değişti yaklaşık 1500 tl tuttu). İnşallah sağlıkla kavuşursun meleğine.

valla benim iccin istanbulun en iyi tüp bebek merkezi benim kucağıma bebek verecek merkezdir:)) bir de beni çok kızdıran bir şey var burdan yazmak istiyorum. bazen bakıyorum doğmuş bebek fotoları falan var. ama maalesef hiçbir merkezin duvarında internet sayfasında negatif sonuç alıp sokaklarda ağlaya ağlaya evine dönen tedavi mağdurları yok, olmuyor tabii ki böyle bir şey. en başarılı merkez bütün incelemeleri ayrıntılarıyla yapsın benim için çok ilgilensin zaman ayırsın sabırla benim sorularıma cevap versin, bunun dışında yine de olmazsa kısmet kader böyleymiş derim. ama bazı yerler maalesef negatif sonuç aldıktan sonra telefonlara bile güç bela çıkıyor... neresi olduğunu söyleyip de kısmetiniz belki ordansa kısmetinize mani olmak istemiyorum. Allah yardımcınız olsun isabetli kararlar aldırsın size de hepimize de.

ben bahçecide tedavi gördüm 8 haftalık öldü bebek.30 milyar olsun diye harcadım.kürtaj için 950 milyon istediler daa bişey demiyorum.ölüsünden bile para kazanma derdindeler.

ben bahçecide tedavi gördüm 8 haftalık öldü bebek.30 milyar olsun diye harcadım.kürtaj için 950 milyon istediler daa bişey demiyorum.ölüsünden bile para kazanma derdindeler.

allah hepimize versin inşallah arkadaşlar...bende işi ticarete dökmüş insanlara gitmek istiyorum.çünkü umut ediyoruz ve heycanlanıyoruz.merkezinde anlayan bi yer olmasını istiyorum.babamın akrabası var kadın doğum uzmanı.yol göstermesi icin gittik.o bile anlamıyo inanırmısınız?muayene ücretini alıp da gönderme derdinde....offf offff karşımda erciyes dagı yıkılcak off çekmelerimden....

mrb kızlar bende geçen sene umutüp merkezine basladım 2 aşılamam oldu ama malesef tutmadı kısmet diyorum ben :(( tabi ben hem klinikten hemde doktorumdan çok memnun kaldığım için tüp bebek için yine orayı tercih ettim ekimin başı gibide başlıcaklar bakalım hayırlısıyla bu tutmazsa bile yine oraya gidicem. bilmiyorum içimde bi his bana doğru yerdesin diyo allah yardımcımız olsun

arkadaşlar benimde bi sorum olcak size ben doktoruma sordum ilk tutmazsa ikinci dondurulmuşlarlamı olur diye doktorum bana şimdiden ikinciyi düşünme dedi birazda beni rahatlatmak için ama dondurulmuşlarla olması için ikl denemeden alıp embriyoyu dondurmuyolarmı yani dondurmazlarsa nasıl olcak anlamadım belkide bize sormadan donduruyolardır bi fikri olan varmı

bak şimdi bunları bence de düşünme doktorun haklı... ilk denemede benim 2 tanecik embriyo oluştu onlar da transfer edildi benim dondurulcak embriyom kalmadı bile ki... yani duruma göre değişecek doktoruna güvenmek zorundasın şu anda inşaallah olursa tabii ki sana soraraktan onları dondururlar kalitesi iyise hele ama şu anda tedaviye yeni başlarken baştan bu tutmayacak bari dondurulmuşlarla olsun moduna girme bu psikolojide hissetme bence o yüzden doktorun haklı buluyorum. Allah yardımcın olsun inşaallah dondurulmuşa falan gerek kalmaz bi kerede çifter çifter bebişin olur:)

dilhusar canım hepimiz alman has tüp bebek yaptıranlar topigin de birbirimizi tanıdık hepimizi bu merkez birer birer hüsrana ugrattı önce ben,sonra nuur,sonra sen .Bende ikinci deneme de bu merkeze gittim malesef cıkan yumoslarım döllenmedi top 11 milyar gitti , dediler kafanı topla gel 1 kez daha deneriz oldu oldu olmadı bırak ne günlerdi yarrabbim hala aklıma geldikce aglarım,ama ben tekrar oraya gitmedim allah korusun bir kez agzım yandım yapılanları toplandım tüm evrakları başka merkeze ve doktora gittim çok şükür bu kez döllenme sorunu olmadı 3 tane 1kalite embryom oldu 2 tane transfer edildi rüya gibi 2 side tuttu sende kendini topla evraklarını git al başka merkezler le yola devam et insallah geçicek bu günler .......BEN ALLAHA HAVALE EDİYORUM

Son düzenleme:
dilhusar canım hepimiz alman has tüp bebek yaptıranlar topigin de birbirimizi tanıdık hepimizi bu merkez birer birer hüsrana ugrattı önce ben,sonra nuur,sonra sen .Bende ikinci deneme de bu merkeze gittim malesef cıkan yumoslarım döllenmedi top 11 milyar gitti , dediler kafanı topla gel 1 kez daha deneriz oldu oldu olmadı bırak ne günlerdi yarrabbim hala aklıma geldikce aglarım,ama ben tekrar oraya gitmedim allah korusun bir kez agzım yandım yapılanları toplandım tüm evrakları başka merkeze ve doktora gittim çok şükür bu kez döllenme sorunu olmadı 3 tane 1kalite embryom oldu 2 tane transfer edildi rüya gibi 2 side tuttu sende kendini topla evraklarını git al başka merkezler le yola devam et insallah geçicek bu günler .......BEN ALLAHA HAVALE EDİYORUM

hangi merkezede yaptırdınız?söylermisiz.ben yeniyim özel msj atamıyorum.inşallah bu msjı görürsünüz..sizin adınıza cok sevindim allah kucaganıza almayı nasip etsin

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun başlamaya karar vermekle bile işin yarısını halletmiş oluyorsun
ben öğrendikten 1 sene sonra başlayabildim doğru merkezi bulmam zaman aldı çünkü
istanbuldaki her doktorla görüştüm en bilinenden en duyulmamışa
çünkü umutlarımı yitirmekten ,olumsuz bir sonuçta kendimi toparlamam zaman alır diye korktum
neyse sonuç olarak kadıköy şifa engin enginsu da karar kıldım ve aldığım en doğru karardı
ilk denememde çok şükür pozitifi gördüm şimdi 6. Ayında kızım

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun başlamaya karar vermekle bile işin yarısını halletmiş oluyorsun
ben öğrendikten 1 sene sonra başlayabildim doğru merkezi bulmam zaman aldı çünkü
istanbuldaki her doktorla görüştüm en bilinenden en duyulmamışa
çünkü umutlarımı yitirmekten ,olumsuz bir sonuçta kendimi toparlamam zaman alır diye korktum
neyse sonuç olarak kadıköy şifa engin enginsu da karar kıldım ve aldığım en doğru karardı
ilk denememde çok şükür pozitifi gördüm şimdi 6. Ayında kızım

senin adına çok sevindim.allah hayırlıısyla kucağana almayı nasip etsin.darısı bizlere inşallah:)bizlerede dua et canım...

Arkadaşlar Ben Batı Bahat Hospitalde iyi sonuç alan çok kişi duydum... Aranızda orada yapıp pozitif sonuç alan kimse varmı ?

Back
X