Tüp Bebek Merkezleri İstanbul'daki En İyi Tüp Bebek Merkezi Neresi Sizce?

Ben Bati Bahat Hospitalde oldum, doktorumun adi Fuat Eseroldu. Simdik 1 aylik hamileyim ve herkeze tavsi ederim.
Ben iki senedir cocuk sahibi olmak istiyorum, simdiyekadar 1 asilama 2 tüp bebek ve 1 dondurulmus yaptirdim ve hepsi negativdi. Istanbulda cok merkez arastirdim, cok doktorlarla görüstüm. Ama bana en cok vakit ayiran beni anlayan tek Fuat Eserol oldu. Ve en uygun fiyat olarakta orasi. Benim icin fiyat önemli degildi, doktora güvenmekti. Güvendim ve iyikide oraya karar verdim.

Merhaba Canim.

Ben Almanyada 3 tüp bebek denedim ama tutmadi, sonra türkiyede Brüksel tüp bebege karar vermistim. Istanbula geldigimde orasindan hic memnun kalmadigim icin Bati bahat hospital Dr. Fuat Eserol da tedaviye basladim, ve simdik 4 haftalik hamileyim. Herkeze tavsi ederim, eminimki herkez memnun kalir.

canim neden buruksel tup bebek merkezinden menun kalmadin prf.dr, yucel karaman bey sempati ve burdakilerden yani alman doktorlardan daha bilgili gözukuyor benim bu sen aklimda bruksel tup merkezi vardi kafam karisti ha birde memorial hastanesi prf. dr. semra kahraman vardi

slm Kabakiz!

Sendemi almanyada kaliyorsun? Evet ben Brüksel tüp bebekten hic memnun kalmadim ama bu demek degildirki sende memnun kalmassin, eger icin isindiysa güvendiysen git. Ben Yücel Karamani Brükselde tanistim ordan sonra türkiyeye isanbula gittim orada tekrar görüstüm, bilgisinden süphem yok, ama anlatmakla bitmez tek dicem sey hic memnun kalmadim. Ve Türkiyede en pahali yerlerden birisi.

slm;

fiyat ile ilgili bir kısıtlaman yoksa (bazı arkadaşlar ssk gibi durumları gözetebiliyorlar haklı olaraktan) sana tavsiyem fertijin tüp bebek merkezi. rahat bir ortamı var doktor seval hanım çok başarılı ve cana yakın bir bayan. onun dışında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz

slm;

fiyat ile ilgili bir kısıtlaman yoksa (bazı arkadaşlar ssk gibi durumları gözetebiliyorlar haklı olaraktan) sana tavsiyem fertijin tüp bebek merkezi. rahat bir ortamı var doktor seval hanım çok başarılı ve cana yakın bir bayan. onun dışında merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz

canim fertijin hakkinda seni bu gibi konularda bilgisiz gördümü pek ilgilenmiyomus seval hanim cogu bayanlar seval hanimi görursün sonra trasfer falan yapilir tup bebek tedavin sona erer hala göremezzsin diyolar ve cok maddiyata önem veren bi kurulus oldugunu duymustum.bruksel hastanesinede yucel karamanada önüne gelene histerskopi öneriyomus.kanal dedeki aytug soy adini hatirlamiyorum cok ilgisiz televizyonda cok iyi bir profil ciziyormus ama hicte öyle degilmis ilgisizmis.memorial hastanesi semra kahraman bu hastanenin yazilar ve yorumlar hic okumadim sadece demeleri hep negatifle sonuc alanlar var kime gitcez bende televizyona ciksam reklam olur diye benimle ilgilenirlermi

slm Kabakiz!

Sendemi almanyada kaliyorsun? Evet ben Brüksel tüp bebekten hic memnun kalmadim ama bu demek degildirki sende memnun kalmassin, eger icin isindiysa güvendiysen git. Ben Yücel Karamani Brükselde tanistim ordan sonra türkiyeye isanbula gittim orada tekrar görüstüm, bilgisinden süphem yok, ama anlatmakla bitmez tek dicem sey hic memnun kalmadim. Ve Türkiyede en pahali yerlerden birisi.

evet bende yavrum douchlant ta yasiyorum bende nere gitsem diye cok dusunuyorum 10senedir evliyim ithal gelininim almanyaya geldim geleli ilac iciyorum ignelerde cabasi yani ne tedaviler ne paralar ne umutlar yok olup gitti ikimizde hic birsey bulamadiklari icin benim tahminime göre benim gibi vakalari oyaliyolar olur olur diyediye gözumu actim koskoca 10sene gecmis bende bu ayi pozifle sonuc aldim ama hic iyi gimedi 14.gunden itbaren kan degeri 102 sonra 217 sonra 354 derken 202ye dustu düsuk yapiyosunuz dediler yarin kurtaj olucam bastan beri yok kimyasl dediler yok erken oldugu icin belli olmuyo dediler yok dis gebelik derken normal hamilelik ve sonuc:58::5:kurtaj bugun hastanede doktora soyledik 10senedir ugrasiyoruz kurtaja asistanin girmesini istemiyoruz kadinin dedigine bak sef istiyorsan özel sigorta yapacasin esimde seflikle alaksi yok sadece dr.mde. olsa yeter dedi ben göz göre göre yanmak istemiyorum napicam biyer yok galba en son care tedaviyi yarida birakmak galiba

aaa öle mi duydun sen canım aksine ben tedaviye başladım her gittiğimde seval hanım benimle baya yakından ilgileniyor ben memnunumu en azından..

Kesinlikle ve kesinlike Brüksel'i tavsiye ederim. Prof. Dr. Yücel Karaman da, ekibi de, hemşirelerinden merkezde yardımcı görevlilere kadar, hiçbirinden en ufak şikayetim olmadı, Allah hocadan da razı olsun, daha önceki doktorun görmediği rahimde perdeyi gördü, hem de aynı rahim filminde. Tüp bebekten önce histereskopi yaptı.. Allahtan da yapmış, şimdi ikiz bekliyoruz, büyük ihtimalle çok büyük sıkıntılar yaşayacaktım, daha kötüsünü düşünmek bile istemiyorum. Brüksel'i beğenmeyen arkadaş neyini beğenmediğini de yazsaymış keşke, pek birşey anlamadım ben yazdıklarından, neyi beğenmemiş, neden memnun kalmamış hiç anlayamadım. Semra Kahraman'la Yücel Hoca arasında kalmıştım ben de en başta ama herkes Semra Hanım'ı ilk muayeneden sonra görmenin pek mümkün olmadığını söyledi, ben de Memorial'i bilgi almak için aradığımda çok sıkıştırınca açıkça söylediler, hoca müsait olduğu zamanlarda hastayla görüşebiliyor, o yoksa diğer doktorlarla devam ediyorsun. Bence bu çok yanlış, bir doktora başladığında onunla devam etmelisin, zaten çok uzun bir süreç değil ki bu, birkaç hafta boyunca birkaç kez gidip geliyorsun. O da güvendiğin ve o merkeze gitme nedenin olan uzman olmalı bence. Yücel Hoca da Brüksel'le gidiyor zaman zaman ama, programı ve takvimi kesin olarak belli, sen kendi zamanlamanı doğru yaparsan hem muayenelerinde, hem de işlemler sırasında merkezde olmasını garantiliyorsun. Bir de düşün ben yurt dışından geldiğim halde ayarlayabildik bunu.. Kesinlikle herkese tavsiye ederim, kimseyi olmayacak işlere inandırıp umut tacirliği yapmaz, ama imkansız sandığın şeyler için de o kadar canla başla uğraşır ki, mucize yaratır desek yeridir. Bunların hepsi bahane, Allah istedi, olsun dedi ve oldu, o sadece aracı oldu. Allah isteyen herkese de yardım etsin, her isteyene hayırlısını versin, bizimkileri de korusun.. :nazar::nazar:

fiyat bilgisi verebilirmisiniz mümkünse bende sene sonunda düşünüyorum....

Eğer bana sorduysanız, Brüksel'in çok ucuz olduğunu söyleyemem, maalesef. Ancak çok pahalı da değil. Ben geçen eylülde yaptırdım, ilk önce tek embriyo konuldu, tuttu, 9 haftalıkken genetik düşükle kaybettik. Ama yine hayırlısı oldu, dondurulmuş iki embriyomla üç ay sonra hamile kaldım.:nazar::nazar: Geçen yıl yanlış hatırlamıyorsam 5 bin lira kadar tüp bebeğe, bin 500 gibi bir şey de ilaçlara vermiştik, galiba 600 dolara dondurduk kalan embriyoları, ki Allah yüzümüze bakmış da yapmışız bunu, çok cüzi bir miktarla da dondurulmuş transferi yapıldı. Dediğim gibi tekrar, Allah'ın izni ve isteğiyle oldu, ama hocanın da, ekibinin de, hem o zor zamanlarda, hem de keyifli zamanlarda çok desteğini gördük. Herşeyden önce bütün sorunları tesbit edip, hepsini elimine ettikten sonra tüp bebeğe geçiyor, ki bu çok önemli, hem zaman kaybetmiyorsun , hem de olmadık yere umutlanmıyorsun, sana neler olabileceğini baştan söylüyor ancak en iyisini yapmak için harekete geçiyor. Bu yüzden çok uygun fiyata yapıp da defalarca git gel yaptıran merkezlerden daha iyi, benim fikrimce... Ancak fiyatlar için merkezi tekrar aramanızda fayda var, ben hem aklımda kaldığı kadarıyla, hem de geçen yılın fiyatlarını söylüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun, hamile kalmakla da bitmiyor, kucağımıza alana kadar her an heyecanla geçiyor.. :nazar::nazar:

Kesinlikle ve kesinlike Brüksel'i tavsiye ederim. Prof. Dr. Yücel Karaman da, ekibi de, hemşirelerinden merkezde yardımcı görevlilere kadar, hiçbirinden en ufak şikayetim olmadı, Allah hocadan da razı olsun, daha önceki doktorun görmediği rahimde perdeyi gördü, hem de aynı rahim filminde. Tüp bebekten önce histereskopi yaptı.. Allahtan da yapmış, şimdi ikiz bekliyoruz, büyük ihtimalle çok büyük sıkıntılar yaşayacaktım, daha kötüsünü düşünmek bile istemiyorum. Brüksel'i beğenmeyen arkadaş neyini beğenmediğini de yazsaymış keşke, pek birşey anlamadım ben yazdıklarından, neyi beğenmemiş, neden memnun kalmamış hiç anlayamadım. Semra Kahraman'la Yücel Hoca arasında kalmıştım ben de en başta ama herkes Semra Hanım'ı ilk muayeneden sonra görmenin pek mümkün olmadığını söyledi, ben de Memorial'i bilgi almak için aradığımda çok sıkıştırınca açıkça söylediler, hoca müsait olduğu zamanlarda hastayla görüşebiliyor, o yoksa diğer doktorlarla devam ediyorsun. Bence bu çok yanlış, bir doktora başladığında onunla devam etmelisin, zaten çok uzun bir süreç değil ki bu, birkaç hafta boyunca birkaç kez gidip geliyorsun. O da güvendiğin ve o merkeze gitme nedenin olan uzman olmalı bence. Yücel Hoca da Brüksel'le gidiyor zaman zaman ama, programı ve takvimi kesin olarak belli, sen kendi zamanlamanı doğru yaparsan hem muayenelerinde, hem de işlemler sırasında merkezde olmasını garantiliyorsun. Bir de düşün ben yurt dışından geldiğim halde ayarlayabildik bunu.. Kesinlikle herkese tavsiye ederim, kimseyi olmayacak işlere inandırıp umut tacirliği yapmaz, ama imkansız sandığın şeyler için de o kadar canla başla uğraşır ki, mucize yaratır desek yeridir. Bunların hepsi bahane, Allah istedi, olsun dedi ve oldu, o sadece aracı oldu. Allah isteyen herkese de yardım etsin, her isteyene hayırlısını versin, bizimkileri de korusun.. :nazar::nazar:

tavsiyelerin icin tesekur ederim canim allh insallah tamamina erdirir hayirli ve saglikli evlat olurlar:nazar::46:canim beni de kafami karistiran yücel hocada her sebepsiz hastalarin bir sebep göremediginde histerskopi öneriyormus hisres kopide ilerde yapisiklik ile sonuclaniyormu acikcasi cok korkuyorum canla basla calismasi guzel ama ben bazen saniyorum beni hic bir doktor hevesle muayne etmiyo beni ah canim cicim diye muayne edcek degil biliyorum canim sende yurtdisindami yasiyosun burukseldeki muanesinde sigorta geciyomu cunki belcika avrupa birliginde oldugu icin belki ön tedavileri orda yapiyosa hic olmsa birazini sigorta karsilamis olur 600 dolara pahali dondurmuslar da :20: 10sene dile kolay bunun 6 senesi tedaviler husranlar:43::14::58:

slm. 4 defa tüp bebek tedavisi gördüm. ilk 2 sakaryadaydı 1. biyokımyasal 2. negativ. 3. MEMORİAL denegativ. 4. Yine MEMORİAL de pozıtıv. 3 buçuk yaşında bir kızım var. Ben çok memnun kaldım.. Allah nasip ederse 5. tedavi için memoriale gidicem. Arkadaşlar moralinizi bozmayın. Allah veriyor bebeği. Bı arakadaş bı merkez de tutturamadı dıye sende olmicak diye bişey yokkı.... Allah hepimizi doğru kapılara yöneltsin inş...

aaa öle mi duydun sen canım aksine ben tedaviye başladım her gittiğimde seval hanım benimle baya yakından ilgileniyor ben memnunumu en azından..

csnim seval hanimda tedaviler nasil gidiyo sonuclar ne durumda nasil bi tedavi goruyosun durumlar ic acicimi nasil oku dukllarima gore önere billirmisin

csnim seval hanimda tedaviler nasil gidiyo sonuclar ne durumda nasil bi tedavi goruyosun durumlar ic acicimi nasil oku dukllarima gore önere billirmisin

ben çok memnunum canım tedavinin gidişatı da doktor seval hanımdan da çok memnunum işte şimdi transferi bekliyoruz bayramdan sonra olabilir dedi doktorum inşallah her şey yolıunda gider bu zamana kadar olan süreçe göre önerebilirim canım...

ben ilk defa tüp bebek denicem.hangisini seciçem bilemiyorum kafam çok karışık...deneyimlerinizi yazarsanız olumulu veya olumsuz şimdiden allah razı olsun.allahım bu mübarek günlerde herkeze versin inşallah...

bhçeci kliniği çok iyi bir yer. ilk başta jinemed de teksen çamlıbele gittim. hiç memnun kalmadım. kesinlikle tavsiye etmiyorum orayı.

Merhaba, yıllardır KK takipçsiyim ama yeni üye oldum ;)
ben de 7 yıllık evliyim ve çocuğumuz olmadı, pko var bende ve düzenli adet göremiyorum. geçen yıl bu zamanlarda Tüp bebek denedik Fertijin Tüp Bebek merkezinde. ablamın tavsiyesiyle bu merkezi seçmiştim, oda 2 defa memorial de düşükle sonuçlanan tedavi sonucu ferti-jinde ikizlerine kavuştu. benim tedavimde biyolojik gebelik le sonuçlandı. çok ümitlenmiştim ama olmadı :2: Nasip ...

doktorum Seval Hanımdı. iyi bir bayan ama biraz soğuk. çok fazla konuşmuyor, sormazsan hatta bişey söylemiyor tedavinin gedişatı hakkında. biraz da kalabalık bir merkez, randevulu gitmemize rağman her defasında çok sıra bekledik. ayrıca tamamen özel olduğu için her şeyini özelden alıyorsun, kendi ilaçları dışında da birsürü ilaç kullanıyorsun ve SSK karşılamıyor. birde transferden sonra rapor da yazamıyorlar. salık müdürlüğünden rapor verdiler bana ve SSK raporu kabul etmedi.

tekrar tedavi düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. birsonraki tedavimi bir hastanede yapmak istiyorum, en azından işyeri için rapor sorunum olmaz ve ekstra ilaçları ssk dan alırım

En iyi tüp bebek merkezi ne demek sizce?
Kızlar böyle bir başlık altında paylaşımda bulunuyorsunuz bende size sormak istiyorum.Kriterler ne olmalı en iyi derken ?
1.En pahalı mı?
2.En çok gebesi olan mı?
3.En çok bilimsel yayını olan mı?
4.En köklü uzun zamandır bu işi yapan mı?
5.En reklamı seven mi?
6.En iyi lab. doktor kalitesi olan mı?
7.En büyük olan mı?
8.En en en en...............?
Lütfen bana söyleyin kriterleri belirleyip konuşalım.Benim yada arkadaşımın bir yerde gebe kalmış yada gebe kalamamış olması oraya gitmemiz için yeterli olmamalı bence:28::28::28::28:

Ben Bati Bahat Hospitalde oldum, doktorumun adi Fuat Eseroldu. Simdik 1 aylik hamileyim ve herkeze tavsi ederim.
Ben iki senedir cocuk sahibi olmak istiyorum, simdiyekadar 1 asilama 2 tüp bebek ve 1 dondurulmus yaptirdim ve hepsi negativdi. Istanbulda cok merkez arastirdim, cok doktorlarla görüstüm. Ama bana en cok vakit ayiran beni anlayan tek Fuat Eserol oldu. Ve en uygun fiyat olarakta orasi. Benim icin fiyat önemli degildi, doktora güvenmekti. Güvendim ve iyikide oraya karar verdim.
canım fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin?

canım fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin?

melisaya sormuşsun ama geçen hafta burayla gittiğim için ben cevap vereyim dedim çok bekleme diye :))
açık söyliyim ben hiç beğenmedim ne doktoru ne hastaneyi ha fiyat olarakta 3600 tl + ilaçlar dedi ki zaten diğer merkezlerin fiyatlarıda aşağı yukarı böyle yani ekstra bir düşüklük falan yok. ama dr olayı kişiden kişiye değişiyor tabiki fiyat sana makul geliyorsa istersen git bide sen gör bu benim fikrim sonuçta canım

Back
X