- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Niye bozuk araba alıyo ki onu anlamadım? ben bu cahil halimle anlıyorum arabadan da eşiniz anlamadan o işi mi yapıyor bir deEsim galerici dogan sahin sipring filan satiyor . Izmir de oturuyoruz . Istanbulda bu arabalar daha uygun diye istanbuldan Araba alip izmire getrmeye basladi . Bnd e yanndayim hatta ilk kez geldik diye . Ama gerckten basta mantikli olsa da bana artik mantksz geliyor . Cunku edecegmiz kar 1.5 2 milyar . Arabayi istanbuldan gelip almak var otobus parasi ya da vs . Arabayi aldiktan sonra gelirkenki o yol eziyeti ve benzin ya da mazot parasi var icnde . Tmm bunlarida hesapladik ama cidden arabalar eski olunca yolda bbozuluyorlar . Bir de tamircilere bir suru para gitti . Izmir den alinca direk alip kullnmadan dukkana koyuyoruz . Ama burdan alinca mecbur arabayi goturmek uzun yola cikmak gerekiyor . O zmn da bozuluyor ve yaptrmak zorunda kaliyoruz . Bu sefer 2 tane araba aldi . 2 kere istanbula gdip geldi 2 gun ust uste hemde . Ucakdanda korkuyor esim . Ee otobusle otomobille surekli arka arkaya bu yorgunluk cekilirmi . Yolda yenilen yemek vapur a verilen para yol paralari tamirci giriyor bir de isin icine . Ne ypsam ikna etsem esimi . Hakli istnbulda bu eski modeller daha uygun ama bu eziyet cok zor cdden perisan oldu kendi side diyor ama yine de hafta da 2 kere gtcm diyo npsam ?
Niye bozuk araba alıyo ki onu anlamadım? ben bu cahil halimle anlıyorum arabadan da eşiniz anlamadan o işi mi yapıyor bir de
Ya saka mı yapıyorsunuz oyuncak mu bu 1000 km yolda bozulsun.Esim cok iyi anliyor arabalar aldgmzda duzgun oluyo zaten ama eski model olunca bozuluyor bunlar .
Ya saka mı yapıyorsunuz oyuncak mu bu 1000 km yolda bozulsun.
Benim arabam da eski model :) erkek kardeşimle yasıt off neyse eşinize cok da müdahil olmayınYa arabadan anlamanz lazm Bunun icin . Her an herseyden bozulabiliyor cok ince yerleri var araba eski model oldgu icin bi yerden gdiyo iste smdi nasl anlatyim size bunu . Gozumun onunde calisan araba bozuldu yani suan .
Eski arabayı sattığınızda alan kişiyle kavga etmiyor musunuz peki? Yani alan adam "ben senden alınca sağlamdı hemen bozuldu" diye haklı olarak kavga çıkarır.Esim cok iyi anliyor arabalar aldgmzda duzgun oluyo zaten ama eski model olunca bozuluyor bunlar .
Eski arabayı sattığınızda alan kişiyle kavga etmiyor musunuz peki? Yani alan adam "ben senden alınca sağlamdı hemen bozuldu" diye haklı olarak kavga çıkarır.
Hmm baştan kabulleniliyor yani. İlk mesajımda da söylediğim gibi çok anlamam ben o işlerdenBzde aliyoruz bozuluyor bizde her sefernde arasaydik isimz zor du biz saglam veriyoruz zaten . Ama arabalar eski model bozulmasi normal . Soyluruz bastan araba burda istedgn gbi ggotur goster diyoruz bakip aliyorlar . Saglam aldin sorun cikarsada arama diyoruz tmm diyorlar sncta alirken koru korune almiyorlar .
Benim arabam da eski model :) erkek kardeşimle yasıt off neyse eşinize cok da müdahil olmayın
Hmm baştan kabulleniliyor yani. İlk mesajımda da söylediğim gibi ins cnm k anlamam ben o işlerden
Hakkınızda hayırlısı diyeyim ozaman,belki daha karlı olur denemeye değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?