- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
- #121
Merkeze yakin oturuyorum bende![]()
İyiymis canım istanbul da nerde oturuyordun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merkeze yakin oturuyorum bende![]()
Avrupa yakası Sislide oturuyordumİyiymis canım istanbul da nerde oturuyordun
hadi biz neyse de cocuklara ben cok üzülüyorum.Sanki özgürlüklerini ellerinden alıyormuşuz gibi geliyor. Biz yine cocukken kapının önünde birkac cocuk oynardık simdi öyle birsey de yok.Etraf manyak dolu cocugun elini birakamiyorsun gözünden sakınıyorsun.Bahce yok cimen yok .her yer sokak dolayisiyla trafik var. bir süre sonra insan canindan beziyor depresyona giriyorsun.hele kışın zaten eve hapis gibi hissediyorum bu sehirde. Kardan buzdan cikamiyorsun zaten. su birlac gündür gunesi gördükte cocuk gibi sevindim balkonda cay icebildigim icin . Benim de bebegim olacak .Allah nasip ederde ilerleyen yillarda imkanimiz olursa esimle gitmek istiyoruz daha küçük daha fazla dogalligi olan bir yerlere. Hersey iş durumumuza bagli tabi.Canim bide İstanbulu dusun,oglum 2 ysinda cok koşmayı seven bi cocuk disari cikaramiyorm kac gundur elimden kacacak yola firlayacak diye evde de sıkılıyor ama ne yapayim parkla zaten oyle bir kalabalik ki bazen anneme gidip kaliyorum onlar daha kirsal bir yerde orada rahatliyorum biraz ama yine mecbur evime dönüyorum daha donmeden evde ne yapacam dusuncesi basiyor beni.ne olursa olsun annenin evi de olsa evinin rahatını bulamiyorsun 1 hafta kalsam evime gideyim diyorum esmi birakmak istemiyorum..
Benm balkonum da yok..hepten hapis gibi hissediyorum kendimi koca gun ister istemez tv o bu su..cocuk doğduğu zaman yine bir nebze buyudukca daha da sikiliyor ediyor disarisini istiyor evim 5. Kat eski bina apartman da asansor yok posetlerle tas yukari kadar oglumla cikmak zulum..artik yasanmiyor gerçekten parkimiz var buyuk yakin hemde koca koca adamlar parkta piknik yapıyor park park degl sanki rahatta edemiyorsun ki ben son donemde iyice illallah dedim ailem buradan olmasina ragmen..Allah hepimize kolaylik versinhadi biz neyse de cocuklara ben cok üzülüyorum.Sanki özgürlüklerini ellerinden alıyormuşuz gibi geliyor. Biz yine cocukken kapının önünde birkac cocuk oynardık simdi öyle birsey de yok.Etraf manyak dolu cocugun elini birakamiyorsun gözünden sakınıyorsun.Bahce yok cimen yok .her yer sokak dolayisiyla trafik var. bir süre sonra insan canindan beziyor depresyona giriyorsun.hele kışın zaten eve hapis gibi hissediyorum bu sehirde. Kardan buzdan cikamiyorsun zaten. su birlac gündür gunesi gördükte cocuk gibi sevindim balkonda cay icebildigim icin . Benim de bebegim olacak .Allah nasip ederde ilerleyen yillarda imkanimiz olursa esimle gitmek istiyoruz daha küçük daha fazla dogalligi olan bir yerlere. Hersey iş durumumuza bagli tabi.
Avrupa yakası Sislide oturuyordum![]()
İnsALLAH teşekkür ederimSende tam islek yerdeymissin yaa benm gibi,insallah Allah bir evlat verir onunla oyalanir vakit cabucak gecer canım![]()
Değil tabii.. En basitinden ise gitmek için her gün Avrasya tünelini kullanmak için evet zengin olmak gerekiyor ki bu tünel çok ciddi bir vakit kazancı sagliyor. İş yerin lüks bir semtteyse ve zenginsen gidip iş yerinin yakınında evde oturabilirsin bunu da zenginlik sağlıyor. Bunlar en küçük örnekler..Niye, zengin bu trafigin, insanlarin, kalabaligin icinde degil mi?
Doğma büyüme istanbulluyum beylikdüzünden bursaya evlenip gittim eşimin işinden dolayı bir sürü sıkıntılı süreç yaşadım 4 senem heba oldu gericilik sözde büyükşehir hiç kimsenin eğlence anlayışı yok avm den başka birşey yok vakit geçirmek için bahsettikleri gibi yeşil bursada değil beton bursaymış bide ben nilüferdeydim sözde en güzide ilçesi benim gibi bir arkadaşım daha vardı orada tanışmıştık o 1 yıl dayanabildim sonra eşim psikolojim bozulduğu için İstanbula taşınmaya karar verdik bu kalabalık bu insanların eğlence anlayışı herşeyi şikayet ettiğim ne varsa deli gibi özlemişim. Diyeceğim o ki asla gitme aileden ayrı bir şehir dede yaşamak söylemek kadar kolay olmuyor iyi düşün. Ki İnegöl köy bildiğin
Kayınvalidem gelir gelmez orasi pek net degil,karisan gorusen bir insan da degil acikcasi o yuzden pek benm icin sorun teskil etmiyor suanlik..cunku istanbulda bir iki yil yakin oturduk..Tasin ama ilerde kaynananla kucuk bir ilcede yasamaya hazir misin?
Bursa bence harika bi yer cok gidip gelmisligim gezmisligim var..En azindan kendini geliştirmiş biryer,size hak veriyorum..ama benm kafami inegol kurcaliyor :) kucuk yeni yerlesim yeri,aslinda herkesin de dedigi gibi benm gezme anlayisim esimle beraber avmler kalabalik yerler degil,daha cok kirsal yerleri tercih edip piknik yapmayi severiz..o acidan pek zorlanmam gibi ama,kimi disari cikmasan da istanbulu ozlersin diyor vallahi hayirlisi artik :)Sizin eğlence anlayışınız nedir merak ettim. Ben bursada büyüdüm diyebilirim ve hiç gezmek için avmye gitmedim, alışverişe giderdim sadece. İstanbulda tabi ki daha çeşitli yerler var suan ben de istanbuldayim ama Bursa da avmden ibaret değil.![]()
Canim inegolde en azindan market vesaire var cokta aman aman kirsal degil,sence alisir miyim ne dusunuyorsun :)İstanbul kadar olmasa da Bursa’nın merkezi de kalabalık ve ben Bursa merkezden Mudanya ya evlendim 3 sene olacak yeni alışıyorum. Çok zorlandım Mudanya’yı bilenler bilir sessiz sakin yerler tepelerdedir benim de evim tepede arabamız yok minibüs bir yere kadar bırakıyor daha yeni bir market açıldı ama onun için de bayır inip çıkman gerekiyor ve markette istediğin her şey yok kısacası markete gitmeyi bile özledim. Ama kuş sesleri şahane :)
Bursa bence harika bi yer cok gidip gelmisligim gezmisligim var..En azindan kendini geliştirmiş biryer,size hak veriyorum..ama benm kafami inegol kurcaliyor :) kucuk yeni yerlesim yeri,aslinda herkesin de dedigi gibi benm gezme anlayisim esimle beraber avmler kalabalik yerler degil,daha cok kirsal yerleri tercih edip piknik yapmayi severiz..o acidan pek zorlanmam gibi ama,kimi disari cikmasan da istanbulu ozlersin diyor vallahi hayirlisi artik :)
Biraz daha gelismis oyle diyeyim :) marketler hastaneler vesaire var yakin mesafeler de,tabi araba sart sanirim ufakta olsa bir araba olmazsa sikinti cekerim..Ben İnegölde oturmak istemezdim tabi ki suan nasıldır bilmiyorum yıllar oldu. Bursa merkeze yakın oturuyordum ben öyle pek kırsal değildi ama Mudanya, trilye, Yıldıztepe, dağ yolu, gölyazı, Görükle en çok gittiğim yerlerdendi. Gölyazıyı çok özledim arada gidince ilk uğradığım yerlerden oluyor hava iyiyse.![]()