İstanbuldan tasinmak

Aslina bakarsanız oglum yuruyene kadar hic tasinma fikri aklima gelmiyordu cunku yerim yurdum seviyorum diyordum.ne zaman ki oglum yurumeye basladi son 4 5 aydir İstanbul cile gibi gelmeye basladi onun yani sira esim cok uzun saatler calsiiyor 45 dakika park yeri ariyor sabah 15 dakikaya gittigi yolu aksam 1 saate gelemiyor..Evet dediginiz gibi Bursa Tekirdag buralar bana acikcasi daha cazip geliyor yakin oldugu icin,yuksek ihtimal cok cok cok ozleyecegim ama iyi taraflarini da gorurum herhalde kendimi oyle motive etmeye çalışıyorm

Hahahah ya harika bir yazi olmus,ben bogazi en son iste Bursaya giderken gordum,cunku onun disinda gitme imkanim yok malesef bebegim kucuk kendim olsam yine bir nebze atarim kendimi ama,oraya gitmek gezmek ancak esimle olur onunda calisma saatleri malum izin gununde gidelim desek adam izin gunun de o trafige o kalabaliga zaten girmek istemiyor hak veriyorum..Piknik yapalim diyoruz bir bos yer yok gecenler de piknik icin minik bi agacin altinda oturduk iste ne kadar piknik denirse..Bi özleyeceğim ailem oda yakin mesafe gider gelirim diyorum simdilik

Özlücede oturduk Birtane canlı müzik yapan yer var orada cok pahallı aşırı böyle bir eksik var. İstanbulda haftanın hergünü farklı ilçelerde canlı müzik mevcut. Sahilde kafeler her bütçeye uygun var burada mudanyada bir Cola 7 liradan assaga değil. Çok pahallı gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…