- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
-
Dogma büyüme İstanbulluyum,beylikduzunden Gungoren’e evlendim 5 yillik evliyim.2 yasina oglum var ve artik sanirim bu kalabalik yerden,kaldirimda bebek arabasi surememekten,5. Katta olan evime asansörsuz cikmak kucagim da oglum elimde posetlerle,esimin yogun ic temposundan,trafikte kalmasi ayrica deli gibi park sorunundan sanirim inanilmaz sikildim !! Bunun yani sira parklarin sikis tikis olmasi falan fisman say say bitmez istanbulun cilesi..esim gidelim diyor Bursa inegole bir is kurarim diyor kendi ailesi suan izmir de ilerde onlarda oraya tasinmak istiyorlar orada akrabalari da var.
Tabii bunlar evet dogru ama birde İstanbul’u birakmak,sizce dogru mu olur ozler miyim kimi diyor trafigini bile ozlersin acikcasi tasinma fikri bile beni uzuntuye boguyor..Ama iste bir yanda oglumu dusunuyorum 4 duvara tikisip kaliyor piknik alanalri bile tika basa dolu..siz olsaniz ne yaprdiniz??
Türkiye'de hiçbir yeri İstanbul'la kıyaslayamazsınız. Fakat beklentiniz ne? Sizin için olmazsa olmaz nedir?
Ortalama bir yaşam sosyal aktiviteniz varsa Bursa veya İzmir'de İstanbul'u aramadan yaşarsınız.
Ben doğma büyüme İstanbulluyum. Büyük konuşmak istemem ama tekrar İstanbul'un çilesini çekmek istemiyorum.
Şehir çok yorucu, insanlar çok agresif. Trafik berbat. İnanılmaz kalabalık. Benim için bütün iyi özelliklerini alıp götürüyor. İstanbul zengine güzel.
Ozlersiniz gitmeyin bütün akrabalar orda laf hiç bitmez en iyisi uzak kalmakDogma büyüme İstanbulluyum,beylikduzunden Gungoren’e evlendim 5 yillik evliyim.2 yasina oglum var ve artik sanirim bu kalabalik yerden,kaldirimda bebek arabasi surememekten,5. Katta olan evime asansörsuz cikmak kucagim da oglum elimde posetlerle,esimin yogun ic temposundan,trafikte kalmasi ayrica deli gibi park sorunundan sanirim inanilmaz sikildim !! Bunun yani sira parklarin sikis tikis olmasi falan fisman say say bitmez istanbulun cilesi..esim gidelim diyor Bursa inegole bir is kurarim diyor kendi ailesi suan izmir de ilerde onlarda oraya tasinmak istiyorlar orada akrabalari da var.
Tabii bunlar evet dogru ama birde İstanbul’u birakmak,sizce dogru mu olur ozler miyim kimi diyor trafigini bile ozlersin acikcasi tasinma fikri bile beni uzuntuye boguyor..Ama iste bir yanda oglumu dusunuyorum 4 duvara tikisip kaliyor piknik alanalri bile tika basa dolu..siz olsaniz ne yaprdiniz??
Aynen oyle bende bunu düşünüyorum en cok ama ogluma kiyamiyorum,esime de oyleOzlersiniz gitmeyin bütün akrabalar orda laf hiç bitmez en iyisi uzak kalmak
Aslinda bizim icin is imkani olan bir yer gerekli bursa inegol yeni yerlesim goc alan yerler oldugu icin orasi bunun icin daha musait..beylikduzu de artik is imkani acisindan doldu..Beylikdüzü İstanbul değil gibi zaten biliyorsun başka bir şehir gibi hem deniz hem İstanbul’a göre sakin hemde imkanlar güzel. Neden oraya dönmüyorsunuz?
Ama canım gidersen eşin rahatlar birlikte fazla zaman gecirirsin zor bir seçim Allah kolaylık versinAynen oyle bende bunu düşünüyorum en cok ama ogluma kiyamiyorum,esime de oyle
Evet doğru aslında. Ama İstanbul yanınızda olacak yine özledikçe gelme şansınız var aslında. Ama o sülale kalabalığına girmeye hazır mısınız? Aileniz nerde?Aslinda bizim icin is imkani olan bir yer gerekli bursa inegol yeni yerlesim goc alan yerler oldugu icin orasi bunun icin daha musait..beylikduzu de artik is imkani acisindan doldu..
Esim turkcell de çalışıyor 13 saat calisiyor yani haftasonu izni yok sadece Pazartesi gunu tatili maasi aman aman da degil bu sartlara gore..mecbur gidecegim sanirim,ne kadar ozlesem de ailemi arkadaslarimi anne olmak es olmak insanin kendi arzu ve isteklerini yok saymakmis gercekten..Ama canım gidersen eşin rahatlar birlikte fazla zaman gecirirsin zor bir seçim Allah kolaylık versin
Hazir degilim hemde hicEvet doğru aslında. Ama İstanbul yanınızda olacak yine özledikçe gelme şansınız var aslında. Ama o sülale kalabalığına girmeye hazır mısınız? Aileniz nerde?
Diyorsun,aslinda dogru inan bogaza en son ne zmaan gittim hatırlamıyorum bile cok sevdigim camlicaya sirf trafiga girmemek icin gitmiyorum ne hale geldi guzelim sehirEn büyük hayalim, özlenecek hicbir yani yok artık bu şehrin.
Hazir degilim hemde hicsanirim huniyi takacagi..ailem beylikduzunde canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?