Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben hala oğlumun odasını alamadım. karar veremiyorum siz nerelerden aldınız? bi fikir olması açısından resimli paylaşım olursa çok memnun kalırım :)
ben istanbul anadolu yakasında yaşıyorum modokodan bayb park diye bir mağaza var ordan aldım,aynı mağaza maskoda ve bağdat caddesindede var,fiyatları biraz pahalı ama kaliteli ve güzel mobilyalar yapıyorlar.klasik mobilya seviyorsan bak derim.bizim odamız geldi ama kulpları ve rafları daha gelmediperdemizi falanda yaptınca eklerim.
ben istanbul anadolu yakasında yaşıyorum modokodan bayb park diye bir mağaza var ordan aldım,aynı mağaza maskoda ve bağdat caddesindede var,fiyatları biraz pahalı ama kaliteli ve güzel mobilyalar yapıyorlar.klasik mobilya seviyorsan bak derim.bizim odamız geldi ama kulpları ve rafları daha gelmediperdemizi falanda yaptınca eklerim.