Doğuma Hazırlık İstanbullu Hamişler Alışverişlerinizi nerelerden Yapıyorsunuz Paylaşalımmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fsuzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
1.295
42
78
İstanbul
selam kızlar,

bende yavaş yavaş alışveriş yapmaya başlayacağım. şuan 14 haftalık hamileyim. siz alışverişlerinizi nerelerden yapıyorsunuz? fikir alışverişi yapalımmı? düşündüğün yerler varda :)

ben de arkadaşların tavsiyesi ve buralardan okuduklarımdan yola çıkarak havuzlu handan aldım. her şeyi bir arada bulabildiğin için fazla yorulmuyorsun,alman gereken herşey bir hanın içinde ne de olsa.bir de handan böyle eli kolu çıkınca kendini çok mutlu hissediyorsun. ama ekonomik midir, tartışılır. nakit ödemene rağmen fazla indirim yapmıyorlar ya da biz pazarlığı beceremedik. ama sonraki zamanlarda çıktığım alışverişlerde girdiğim bebek mağazalarında, havuzlu handan aldığım aynı şeylerin 3-5 tl daha ucuz olduğunu gördüm. en basitinden bebek küveti 17 tl,bebek küvet filesi havuzlu handa 7 tl iken,küvet i 13 tlye fileyi 3.5 tl ye gördüm. aldığımın birebir aynısı. böyle dolu örnek var. tabi her tarafı gezmeye ne ayak dayanır ne göbek. bir şeyden kar ettin mi ,bir başka şeyden illa kazık yiyorsun, totalde durum değişmiyor. o yüzden keyfine bak canım. iyi alışverişler, iyi eğlenceler.. haaa bir de çok güzel lahusa gecelikleri, sabahlıkları var. sırf onun için bile gidilir.

ya kızlar çok heveslendim yaaaa ben daha 14 haftalığım cinsiyeti bile doğru düzgün belli değil erkenmi alışveriş yapmak için ne dersiniz? özendim ama size :)

valla arkadaşlar bende 20 haftalık hamıleyım.alınacak şeyer hemen hemen aynı çok arkadaşım var emınonundekı ıle dıger magazalrdakı fıyatlar aynı dıyo.
ama daha çıkmadık alışverışe ılk durak emınonu aslında emınonude artık ole ucuz deıl ama en azından çok çeşit var.avm lerde de ındırımlı urunlerı alabılırısınız aslında bıraz ondan bıraz bundan ama çok heyecanlıyım artık kendıme bışey bakmıyom bebışıme bakıyom :=))))))))))))))))

Bende eminönündeki havuzluhandan yaptım alışverişi. hesaplı mı evet belki.ama en azından epey bi çeşit var.inanın çok keyifli hele bebeğiniz kız ise daha cicili bicili ürünler bulabiliyorsunuz. cinsiyet demişsiniz 16 haftalık olduğunda belli oluyor. Ben alışverişe 29-30 haftalarda yaptım yani 7 aylık olunca. daha geç kalmamakta fayda var.çok zor oluyor yürümek.. herkese ii alışverişler. bebekleri mutlu huzurlu büyütelim inş....

Ben havuzluhandandan hiç kılık kıyafet almadım pamuklu gibi gelmedi bana...Ben evin yakınlarındaki aziz bebeden aldım herşeyini...Ama küvet,bebek şekerleri,şeker sepeti, emzik,emzik kutusu vs gibi şeyleri hep havuzluhandan aldım...Her hamile ille 1 kere gitmeli havuzluhana yine de

Şimdilik bir kaç parça eşyayı mothercare den ve civilden aldım.Mothercare pahalı ama her ayın 15- 18 i arası indirim oluyormuş genellikle. Çıtçıtlı bodyleri oradan almayı düşünüyorum. Çok güzel oluyor. Civil ise çok uygun. Bebek bakım çantalarını, hastane çıkışını başka bir çok ürünü oradan almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…