İstanbullular tavsiye edebileceğiz iyi bir doktor var mı?

Fatos3458

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
2.254
2.606
333
Kızlar bu hafta ilk defa ultrasonda görücez bebişimizi.Kan testimi Or-Ahaym Yahudi hastanesinde yaptırmıştım.Hani balatın kenarındaki tarihi balat hastanesi.(Ben bölgede orda oturuyorumda)Ama doktorlarından hiç memnun olmadım.Ve bebişimle beni en başından sonuna kadar sadece bir doktor takip etsin istiyorum.O sebeple balat,fatih,edirnekapı o civarlarda bana tavsiye edebileceğiniz bir hastane yada doktor varmı?
 
TÜRKİYE GAZETESİ HAST.SÜPER BENCE.DR.NİHAL ÇAKIR.....sigortanda varsa %50 indirimlide gideblirsin cnm benim.. hayırlısıyla sağlıklı doğum yaparsın inş.
 
Ben Cerrahpaşaya gidiyorum.Çünkü ablam ilk doğumunda özel hastaneden çok çekti.Bebeğini kaybedecekti neredeyse.Ben o nedenle üniversite hastanesini tercih ettim.Bir kere gittim.Daha yeniyim ama hemşireler ve doktorlar çok iyi davranıyorlar.Ben memnun kaldım
 

Aslını istersen bu konuda sana katılıyorum.Birde özel olunca %90 sezeryan yapıyorlar.Ve ben doğal olsun normal olsun istiyorum.Özel hastaneler ancak maddiyat peşinde....Birde eve yakın olursa doğum başladığında hemen gidebilelim diye..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile ( Bu arada cerrahpaşa nerdeydi?)
 
Avrupayakasında Kocamustafapaşa da.Ablama özel hastanede doğumun başladığını anlayamadıkları için ağrı kesici iğne yaptılar.Bebek 2 gün hareket etmedi.Sonra prematüre doğtu.1450 gr.dı.Allahtan çabuk toparladı.
 

Çok geçmiş olsun yaaaa...
Ben küçüktüm o zamanlar annemden hatırlıyorum kardeşime doğum yaparken illa sezeryan olsun çatısı çok dar diye diretti özel hastane,Allah'tan babam bilinçliydi karşı çıktı.Çünkü annemin ondan önce 3 tane normal doğumu olmuştu.Diğer kardeşlerim gibi benide Süleymaniye hastanesinde doğurmuş annem,sonra annemi alıp Süleymaniye hastanesine getirdi babam,ve annem normal doğum yaptı.Taa o yaşlardan kulağıma küpe kaldı bu durum.
 
Evet bizde hemen ablamı Yenimahalle Kadın Hastalıkları hastanesine götürdük.Bize öel hastanede çocuk iyi gelişiyor 3500 kilo falan doğacak demişlerdi.Ama Yenimahalledeki doktor (bu arada ablam 8 aylıktı) çocuk bir aydır gelişmemiş anne ve çocuk zehirlenmeye başlamış nasıl anlamamışlar bunu dedi.Ben hamile kalınca aklıma hemen bunlar geldi.O nedenle yol biraz uzun geliyor bana ama yinede üniversite hastanesini tercih ettim.
 


Ama özeldede doğumdan sonrası büyük rahatlık.çok kararsızım ,o yüzden tavsiyeleri değerlendirmek istedim.fisfisfisfisfisfis
 
Doğumdan sonrası dediğini anlayamadım.Zaten normal olursa nerede olursa olsun aynı gün taburcu oluyorsun.Eğer sezaryan olursan da ameliyat bölümündesin.Sen ziyaret açısından mı düşündün olayı.Anlamadım ben?
 
Ama özeldede doğumdan sonrası büyük rahatlık.çok kararsızım ,o yüzden tavsiyeleri değerlendirmek istedim.fisfisfisfisfisfis

arkadasim ozel hastanedeki ilgi hicbir yerde yok yeni sgk ya gore zaten hepsi fiyatlarini asagiya cekti karnen varsa nerdeyse bedavaya oluyor doğum.arkadaşım Fatih Medical parktan memnundu istersen bir git bak temiz diyordu yakında sana ve iyi bir hastane sonuçta isim yaptı.
 

Aslını istersen ben işin maddiyat boyutunda değilim.Evet özel hastaneler ssk'lılara da bakıyorlar ancak sonuçta devletten paralarını alıyorlar.Ve sezeryan pahalı bir doğum şekli olduğu için devletten daha fazla para alma imkanı doğuyor onlara,ve bir çoğu da bunu istismar edip boş yere sezeryan yapıyorlar herkese.Özel hastanelere gittiğinizde lütfen doğum tabelalarına dikkat ettin 5 doğumdan 4 ü sezeryan yazıyor hep.Neden birden bire arttı bu kadar sezeryan.Önceden sezeryan dendiği zaman çok iyi hatırlıyorum herkes vah vah der ağlayıp,sızlardı şimdi ne oldu bilmiyorum herkese sezeryan yapılıyor.bende doğal olsun istiyorum sömürülmeden.
 
merhaba ben 21 haftalık gebeyim.Gebeliğimin başından beri özel gaziosmanpaşa hastanesine gidiyorum. Doktorum kezban narin kıyak..Hastane çok hijyenik kesinlikle tavsiye ederim..
 
canım gop hastanesinde dr toygun bey var.çok iyi dr .. ben dış gebeliğimi onun sayesinde atlattım.. o tespi t etti. ameliuyatımıda o yaptı.. çok iyi tecrübeli bir dr . tavsiye ederim.
 
evet toygun beyi duydumm ama kezban hanımdan çok memnunum .gerçi yeniçıkan sağlık yasasından dolayı hastane çok yoğunn.umarım doktorların eski ilgisi devam eder.
 
merhaba
bence dunyanin en iyi doktoru, riskli hamilelik uzmani olan Avrupa Florence Nightengale hastanesinden Herman Isci. Ben cok riskli bir hamileydim cunku ilk oglumu 21 haftalik dogurup kaybettim Amerika'da yasarken. Oglumu Herman Bey sayesinde sonuna kadar tasidim. ve onun sezaryeninde mucizevi olarak sol yumurtaligimdaki kanserli tumoru farkedip alarak hayatimi kurtardi. Cok basarili, iyi niyetli ve bilgilidir. Simdi de ikizlerim icin ona gidecegim. Mutlaka ona git. Sevgiler
ece



 
türkiye hastanesinde dün (10.07.2010 cumartesi) nihal çakır ile yaşadığım ve sarsan bir konuyu sizlerle de paylaşmak istiyorum.
24 haftalık gebeyim.20 haftalığa kadar memorialde kontrollerim olmuştu. tüp bebek tedavisi görmüştüm. hale hanımdı doktorum. mükemmel ir hastane ve mükemmel bir doktor. ancak çalıştığım kurum orayla anlaşmasını bitirince doğumda bütcemi zorlayacağını düşündüğüm için Türkiye hastanesine karar verdim. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığım için türkiye hastenesinde tüp bebek uzmanı nihal çakıra gitmek istedim.22 haftalıkken ilkkez gittim. muayene etti.2 hafta sonra izne çıkacağını ve şeker yüklemesi testi için izne gitmeden önce randevu almamı söyledi.bende dün için randevu aldım. ancak bana labratuara götüreceğim istek kağıdını vermediği için bende hemşiresinden rica ettim.oda c.tesi günü 8de hastanede olacağını hemen benim istek kağıdımı hazırlayacağını ve sonucunu çıktıktan sonra doktora gösterebileceğimi söyledi. labratuarla konuştum.8de verdiğim tahlil sonucunun 10da çıkacağını söyledi.bende sonuçlarım ve muayenem için 10a nihal hanıma randevu aldım. çünkü kasık ağrılarım çok artmaya başladığı için muayene olmak istiyordum.
8de hastaneye gittik eşimle. tüm hastane personeline nihal hanınmın hemşiresinin gelip gelmediğini sordum ve gelmediğini söylediler.8.40 a kadar bekledim doktorun kapısının önünde.hemşiresini daha önce görmediğim ve tanımadığım için gelip gelmediğini bilmiyordum. halbuki çookktan gelmiş hastaneye.obenden habersiz ben ondan habersiz 40 dk.a bekledim. halbuki daha önce bu randevu konularında çok titiz ve hassas olduğumu söylemiş ve istediğim labr.istek kağıdını önceden hazırlamsını rşca etmiştirm. ancak kabul etmedi.c.tesi geldiğim gün yapabileceğini söyledi.neyse uzun beklemelerim ardından nihal hanımın yerine kaşesine imza attıktan sonra bana istek kağıdını verdi ve labratuara yönlendirdi. sonuçlarınız çıkıncada doktora girmemizi söyledi. bizim tahlil sonuçlarıda doğal olarak sarktı ve saat 11.30 da çıktı.hemen nihal hanıma gittik.2 tane bekleyen hastasından sonra beni aldı.yaklaışık yarım saat sonra!!! neyse dedik ve girdik içeri.allaha çok şükür şeker testimde bir sorun yoktu.hafta başından beri işyerinde bile sıkınılı anla yaşamama sebep olan kasık ağrılarından bhasettim..oda herşeye olduğu gibi bunada normal diyerek geçiştirdi.ben ultrasonla muayene olmak istediğimi söylediğimde ise bana daha 2 hafta önce baktığımızı ve zararlı olduğunu söyledi. ancak ben kasık ve karın ağrılarımdn dolayı çok tedirgin olduğumu mauyene olmak istediğimi tekrarladım.ancak bu defada randevulu hastalarının olduğunu ve benim emrivaki yaptığımı belirtti. bende kendisine benimde hasta olduğumu ve hatta saat 10da randevumun olduğunu hatırlattım. ultrasonun bebeğe zarar verebileği bilincinde olduğunu söyledim. çok muayne olmak istiyosan tüm hastalarımı bekle yada salı günü gel yada haftaya cumartesi günü gel dedi. bende madem sık sık mauyene olmak zarralı ozaman neden bana alternatifler sunuyorsunuz dedim.beni bi odadan kovmadığı kaldı.dışardaki birçok hasta ssk lı. halbuki ben para verip muayene oluyordum.yani paramla hastanaden doktor odasından resmen kavuldum.
benim tek zoruma giden bana ultrasonla bakmaması değil. beni sanki araya girmeye çalışan,randevusu olmayan hastalar yerine koymasıydı.. eşim hemşirsinin bizi geç ve yanlış yönlendirmesinden kaynaklı bo sorunu yaşadığımızı belirtti.ancak o hatanın kendisiyle ilgili olmadığını tekrar tekrar belirtti. nihal çakırın tahlil sonuçlarımı ve kasıklarıma ilgili şikaayetlerimi dinlemesi yaklaşık max.2-3 dk. sürdü.ama benimle sırf muayene etmemek için girdiği münakaşa 10 dk. dan fazla sürdü. bende bu süre zarfında zaten muayene etmiştiniz dediğimde ise yapılan ultrason muayenesinin küçümsememek gerektiğini söyledi. halbuki onun beni muayene etmek istemeyişinin en önemli sebebi dışardaki randevulu hastalarının beklemesiydi.bebek için ultrasonun zararlı olduğunu gerçekten önemsemiş olsaydı bana değişik alternatifler sunmazdı.
ogün odadan çıkınca eşime sarılıp ağladım. bebeğiminde bu duruma çok üzüldüğünü düşünüyorum.
memorial ile türkiye hastanesi arasındaki farkı bu örnek bile anlamama yetti.
sırf bebek yoğun bakımı olmasıve çok iyi yeni doğan bebek doktoru olması sebebiyle tercih ettiğim hastane ile yaşadığım sorun beni çok üzdü.nihal çakırın hali ve tavrı ssk okmeydanındaki o suratsız doktorlardan hiç bir farkı yoktu!!
sizlerlede bu yaşadığım üzücü olayı paylaşmak istedim. ayrıca bu konuyu pazartesi günü farklı kurumlarla da paylaşmak istiyorum.

2010 ocak ayındanberi yoğun tüp bebek tedavi sürecinden geçtim. maddi ve en çok manevi anlamda. çok yıprandım.tutucakmı olucakmı,sağlıklı mı derken allaha çok şükür bu günlere geldik. ancak dün yaşadıklarım hepsini unutturacak boyuttaydı.böyle birşey şimdiyekadar ne duydum nede duydum nede şahit oldum.
türkiye hastanesinde böyle kalitesiz doktorların var olması çok şaşırttı beni. çünkü burası devlet hastanesi değilki sana hastalar tonlarca para harcayıp muayene oluyorlar.

uzun lafın kısası yorum ve görüşlerinizi paylaşmanızı rica ederim.
allah minik meleklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. tüm bu kötü şartlara rağmen...

türkiye hastanesinde dün (10.07.2010 cumartesi) nihal çakır ile yaşadığım ve sarsan bir konuyu sizlerle de paylaşmak istiyorum.24 haftalık gebeyim.20 haftalığa kadar memorialde kontrollerim olmuştu. hale hanımdı doktorum. mükemmel ir hastane ve mükemmel bir doktor. ancak çalıştığım kurum orayla anlaşmasını bitirince doğumda bütcemi zorlayacağını düşündüğüm için Türkiye hastanesine karar verdim. 22 haftalıkken ilkkez gittim. muayene etti.2 hafta sonra izne çıkacağını ve şeker yüklemesi testi için izne gitmeden önce randevu almamı söyledi.bende dün için randevu aldım. ancak bana labratuara götüreceğim istek kağıdını vermediği için bende hemşiresinden rica ettim.oda c.tesi günü 8de hastanede olacağını hemen benim istek kağıdımı hazırlayacağını ve sonucunu çıktıktan sonra doktora gösterebileceğimi söyledi. labratuarla konuştum.8de verdiğim tahlil sonucunun 10da çıkacağını söyledi.bende sonuçlarım ve muayenem için 10a nihal hanıma randevu aldım. çünkü kasık ağrılarım çok artmaya başladığı için muayene olmak istiyordum.8de hastaneye gittik eşimle. tüm hastane personeline nihal hanınmın hemşiresinin gelip gelmediğini sordum ve gelmediğini söylediler.8.40 a kadar bekledim doktorun kapısının önünde.hemşiresini daha önce görmediğim ve tanımadığım için gelip gelmediğini bilmiyordum. halbuki çookktan gelmiş hastaneye. obenden habersiz ben ondan habersiz 40 dk.a bekledim. halbuki daha önce bu randevu konularında çok titiz ve hassas olduğumu söylemiş ve istediğim labr.istek kağıdını önceden hazırlamsını rşca etmiştirm. ancak kabul etmedi.c.tesi geldiğim gün yapabileceğini söyledi.neyse uzun beklemelerim ardından nihal hanımın yerine kaşesine imza attıktan sonra bana istek kağıdını verdi ve labratuara yönlendirdi. sonuçlarınız çıkıncada doktora girmemizi söyledi. bizim tahlil sonuçlarıda doğal olarak sarktı ve saat 11.30 da çıktı.hemen nihal hanıma gittik.2 tane bekleyen hastasından sonra beni aldı.yaklaışık yarım saat sonra!!! neyse dedik ve girdik içeri.allaha çok şükür şeker testimde bir sorun yoktu.hafta başından beri işyerinde bile sıkınılı anla yaşamama sebep olan kasık ağrılarından bhasettim..oda herşeye olduğu gibi bunada normal diyerek geçiştirdi.ben ultrasonla muayene olmak istediğimi söylediğimde ise bana daha 2 hafta önce baktığımızı ve zararlı olduğunu söyledi. ancak ben kasık ve karın ağrılarımdn dolayı çok tedirgin olduğumu mauyene olmak istediğimi tekrarladım.ancak bu defada randevulu hastalarının olduğunu ve benim emrivaki yaptığımı belirtti. bende kendisine benimde hasta olduğumu ve hatta saat 10da randevumun olduğunu hatırlattım. ultrasonun bebeğe zarar verebileği bilincinde olduğunu söyledim. çok muayne olmak istiyosan tüm hastalarımı bekle yada salı günü gel yada haftaya cumartesi günü gel dedi. bende madem sık sık mauyene olmak zarralı ozaman neden bana alternatifler sunuyorsunuz dedim.beni bi odadan kovmadığı kaldı.dışardaki birçok hasta ssk lı. halbuki ben para verip muayene oluyordum.yani paramla hastanaden doktor odasından resmen kavuldum.benim tek zoruma giden bana ultrasonla bakmaması değil. beni sanki araya girmeye çalışan,randevusu olmayan hastalar yerine koymasıydı.. eşim hemşirsinin bizi geç ve yanlış yönlendirmesinden kaynaklı bo sorunu yaşadığımızı belirtti.ancak o hatanın kendisiyle ilgili olmadığını tekrar tekrar belirtti. nihal çakırın tahlil sonuçlarımı ve kasıklarıma ilgili şikaayetlerimi dinlemesi yaklaşık max.2-3 dk. sürdü.ama benimle sırf muayene etmemek için girdiği münakaşa 10 dk. dan fazla sürdü. bende bu süre zarfında zaten muayene etmiştiniz dediğimde ise yapılan ultrason muayenesinin küçümsememek gerektiğini söyledi. halbuki onun beni muayene etmek istemeyişinin en önemli sebebi dışardaki randevulu hastalarının beklemesiydi.bebek için ultrasonun zararlı olduğunu gerçekten önemsemiş olsaydı bana değişik alternatifler sunmazdı.
ogün odadan çıkınca eşime sarılıp ağladım. bebeğiminde bu duruma çok üzüldüğünü düşünüyorum.memorial ile türkiye hastanesi arasındaki farkı bu örnek bile anlamama yetti.sırf bebek yoğun bakımı olmasıve çok iyi yeni doğan bebek doktoru olması sebebiyle tercih ettiğim hastane ile yaşadığım sorun beni çok üzdü.nihal çakırın hali ve tavrı ssk okmeydanındaki o suratsız doktorlardan hiç bir farkı yoktu!!
sizlerlede bu yaşadığım üzücü olayı paylaşmak istedim. ayrıca bu konuyu pazartesi günü farklı kurumlarla da paylaşmak istiyorum.türkiye hastanesinde böyle kalitesiz doktorların var olması çok şaşırttı beni. çünkü burası devlet hastanesi değilki sana hastalar tonlarca para harcayıp muayene oluyorlar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…