- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Tüylerim ürperdi berbat bir durum ya farkedilmeseydi? Ve farkedilmeyenler?
Aman yarabbi doğuma eşlerimizle girsek bir faydası olur mu ki?
Ben kafayı buna takarım şimdi ya bebeğim karışırsa diye
ben bundan teee ne zamandır korkuyorum
birde boşuna takıyorsun derlerdioluyormuş işte
Tüylerim ürperdi berbat bir durum ya farkedilmeseydi? Ve farkedilmeyenler?
Aman yarabbi doğuma eşlerimizle girsek bir faydası olur mu ki?
Ben kafayı buna takarım şimdi ya bebeğim karışırsa diye
Cok ilginc.
Anne-bebegi karsilastirip dogru cocugu dogru anneye vermek gibi onlemler yok mu?
Amerika'da yasiyorum. Burda bu konuda cok sIkI onlemler var. Anne-baba-ve bebege numaralar veriliyor. Bebege 2 tane. Bunlar hic cikarilmiyor. Bu numaralari karsilastirip cocugu annesine ya da babasina veriyoruz. Ayrica anne bebek gece gunduz ayni odada kaliyor. Dogumdan itibaren ayrilmiyorlar. Cocugu bebek odasina alip goturmek diye birsey yok. Ancak bazi testler gerekirse, ya da anne kendi istegiyle cocugunu bebek odasina gonderirse ayiriyoruz. Vay Turkiye'de yasayanin haline.
Bir kısım sağlık personelini tenzih ederek şahit olduklarımı yazıyorum.
Türkiye'deki hastanelerde bebekler kaçırılır, kaçıran kişi hastaneden elini kolunu sallaya sallaya çıkar gider.
Bebekler karışır, hastane personeli hatasını kabul etmek yerine sürekli savunmaya geçip seni bastırmaya çalışır.
Doğuma girmeden önce çocuk yapmayı biliyorsun doğumdan mı korkuyorsun gibi saçma bir lafla azarlanırsın.
Normal doğum yapamayacaksan, paranda yoksa gece sancın tutmasın diye dua edersin çünkü doktor gece bıçak parasını garantilemeden hastaneye gelmez.
Paran yoksa sabaha kadar sancı çekersin sezeryana almak için vizite saatinin bitimine kadar bekletirler.
Yani ne kadar çok köfte o kadar çok ekmek durumu yaşıyoruz.
Bu haberdeki hastane özel, o yüzden bu duruma paranla rezil olmak deyimi cuk oturuyor.
Hastanenin adı verilmemiş ama yaşanan skandal yakın çevresinde duyulmuştur, o hastanede daha önce doğum yapanların içine kurt düşmüştür, yakında DNA testleri yaptırmak için sıraya giren ailelerle ilgili haberle çıkarsa şaşırmam.
Hastane yöneticileri, personelleri dikkatsiz olamaz, olmaya hakları yok, bir anlık ihmalleri insan hayatına mal olur ve bunun affı yok, affı olmamalı da, bana kalırsa hastane yönetimleri, sağlık personelleri ihmalleri halinde yargılanmalı, gerekirse ellerinden diplomaları alınmalı, yönetim bir daha sağlık kuruluşu açamamalı ve hastaneleri kapatılmalı
benim eşim annesine öle tembihlemişdi valla gözünü ayırma diyebu aileler fark etmiş ya fark etmeyenler varsa, böyle iş mi yapılır, bebeğini doğar doğmaz kapçan yanına gözünden ayırmıcan demekki
işin birde diger boyutu var kendinin olmayan bir bebegi büyütmekten ziyade ileride hastalık vs ortaya çıksa alsana kadın cinayeti ihmalleri küçümsenecek bir boyutta degil ama burası TÜRKİYE 3. sınıf bir ülkeyiz duy saglık bakanlığı duyarsız iş yapmanızdan dolayı KADINLARIMIZIN canını YAKIYORSUNUZ VEBALİ ÇOOOOOOOOOOK BÜYÜK SİZİ ALLAH A HAVALE EDİYORUM...(((((((
arkadaşlar geçen sene bende giresun da sezaryen doğum yaptım özel kent hastanesinde HEPATİT CCCCCCCCCCCCCCCCCCC BULAŞTIRDILAR.... DOĞUMDA elisa testlerim negatifken 2 ay sonra hepatit C BULAŞTINI ÖGRENİYORUM enfeksiyon prof. doktorum mikrobun bulaştıp yumurtadan çıkma günü doğum yaptınız günle güne gün uyuyor dedi TC SAGLIK BAKANLIĞININ soruşturması fıkralara konu olur herzamanki gibi yuvarlak cümlelerle HASTANEDEDE MİKROP BULAŞMIŞ OLABİLİR DIŞARDA VS BİR YERDEDE KAPMIŞ OLABİLİR dediler.
arkadaşlar HEPATİT C AÇIK YARAYA BİR DSAMLA KAN GİRECEK bulaşma olasılığı dışarda ÖZELLİKLE BENİM GİBİ HİJYEN TAKINTILI BİRİNE İMKANSIZ........SORUMSUZ SORUMLULAR BEN VAMPİR DEGİLİM KANLA BESLENMİYORUM .
BEBEGİM 1,5 yaşında 2 ay doya doya sevdim sonrası göz yaşları dolu bir hayat şuan kullandım ilaçlar devletimize aylık maliyeti 2 milyar bana olan maddi manevi maliyeti HAYATIMI ELİMDEN ALDILAR..............................
ama hakkımı yedirmiyecegim suan savcılıgın soruşturma sonucunu bekliyorum inşallah adalet tecelli eder.
saglık bakanlığının örtbas edecegini biliyordum hastaneyi soruşturan doktora raporu yazdırmadılar farklı biri düzenledi...
ölümüm pahasınada olsa meydanlarda ihmaller zincirinin KURBANI OLMAYACAGIM..
BENİM yaşadığım durum kamu sorunudur biraz duyarlı olmaya davet ediyorum.
YÜCE ALLAH ın adaleti er yada geç tecelli edecek inancım sonsuz çok şükür.....
mikrobu bulaştıran sebeb olan soruşturmada ört bas etmek isteyenlerin mevlam en sevdiğinin karaciğerinde taddırmadan son nefeslerini veremesinler inşallah...
çok uzun oldu haberi okuyunca sinir kırizi geçirdim gözyaşlaı içinde yazıyorum.....
Bir kısım sağlık personelini tenzih ederek şahit olduklarımı yazıyorum.
Türkiye'deki hastanelerde bebekler kaçırılır, kaçıran kişi hastaneden elini kolunu sallaya sallaya çıkar gider.
Bebekler karışır, hastane personeli hatasını kabul etmek yerine sürekli savunmaya geçip seni bastırmaya çalışır.
Doğuma girmeden önce çocuk yapmayı biliyorsun doğumdan mı korkuyorsun gibi saçma bir lafla azarlanırsın.
Normal doğum yapamayacaksan, paranda yoksa gece sancın tutmasın diye dua edersin çünkü doktor gece bıçak parasını garantilemeden hastaneye gelmez.
Paran yoksa sabaha kadar sancı çekersin sezeryana almak için vizite saatinin bitimine kadar bekletirler.
Yani ne kadar çok köfte o kadar çok ekmek durumu yaşıyoruz.
Bu haberdeki hastane özel, o yüzden bu duruma paranla rezil olmak deyimi cuk oturuyor.
Hastanenin adı verilmemiş ama yaşanan skandal yakın çevresinde duyulmuştur, o hastanede daha önce doğum yapanların içine kurt düşmüştür, yakında DNA testleri yaptırmak için sıraya giren ailelerle ilgili haberle çıkarsa şaşırmam.
Hastane yöneticileri, personelleri dikkatsiz olamaz, olmaya hakları yok, bir anlık ihmalleri insan hayatına mal olur ve bunun affı yok, affı olmamalı da, bana kalırsa hastane yönetimleri, sağlık personelleri ihmalleri halinde yargılanmalı, gerekirse ellerinden diplomaları alınmalı, yönetim bir daha sağlık kuruluşu açamamalı ve hastaneleri kapatılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?