işin birde diger boyutu var kendinin olmayan bir bebegi büyütmekten ziyade ileride hastalık vs ortaya çıksa alsana kadın cinayeti ihmalleri küçümsenecek bir boyutta degil ama burası TÜRKİYE 3. sınıf bir ülkeyiz duy saglık bakanlığı duyarsız iş yapmanızdan dolayı KADINLARIMIZIN canını YAKIYORSUNUZ VEBALİ ÇOOOOOOOOOOK BÜYÜK SİZİ ALLAH A HAVALE EDİYORUM...
(((((((
arkadaşlar geçen sene bende giresun da sezaryen doğum yaptım özel hastanesinde HEPATİT CCCCCCCCCCCCCCCCCCC BULAŞTIRDILAR.... DOĞUMDA elisa testlerim negatifken 2 ay sonra hepatit C BULAŞTINI ÖGRENİYORUM enfeksiyon prof. doktorum mikrobun bulaştıp yumurtadan çıkma günü doğum yaptınız günle güne gün uyuyor dedi TC SAGLIK BAKANLIĞININ soruşturması fıkralara konu olur herzamanki gibi yuvarlak cümlelerle HASTANEDEDE MİKROP BULAŞMIŞ OLABİLİR DIŞARDA VS BİR YERDEDE KAPMIŞ OLABİLİR dediler.
arkadaşlar HEPATİT C AÇIK YARAYA BİR DSAMLA KAN GİRECEK bulaşma olasılığı dışarda ÖZELLİKLE BENİM GİBİ HİJYEN TAKINTILI BİRİNE İMKANSIZ........
SORUMSUZ SORUMLULAR BEN VAMPİR DEGİLİM KANLA BESLENMİYORUM .
BEBEGİM 1,5 yaşında 2 ay doya doya sevdim sonrası göz yaşları dolu bir hayat şuan kullandım ilaçlar devletimize aylık maliyeti 2 milyar bana olan maddi manevi maliyeti HAYATIMI ELİMDEN ALDILAR..............................
ama hakkımı yedirmiyecegim suan savcılıgın soruşturma sonucunu bekliyorum inşallah adalet tecelli eder.
saglık bakanlığının örtbas edecegini biliyordum hastaneyi soruşturan doktora raporu yazdırmadılar farklı biri düzenledi...
ölümüm pahasınada olsa meydanlarda ihmaller zincirinin KURBANI OLMAYACAGIM..
BENİM yaşadığım durum kamu sorunudur biraz duyarlı olmaya davet ediyorum.
YÜCE ALLAH ın adaleti er yada geç tecelli edecek inancım sonsuz çok şükür.....
mikrobu bulaştıran sebeb olan soruşturmada ört bas etmek isteyenlerin mevlam en sevdiğinin karaciğerinde taddırmadan son nefeslerini veremesinler inşallah...
çok uzun oldu haberi okuyunca sinir kırizi geçirdim gözyaşlaı içinde yazıyorum.....