işte 1 haftalık burnum :)

güzel yorumlarınız için teker teker tesekkur ediyorum kızlar.Black Honey sanada şimdiden çok geçmiş olsun.

Canim, dua et benim icin hem gögüs hemde burun-aslinda ameliyatdan kormuyorum sonucu insallah seninki gibi cok güzel olur

Ben senelerdir ameliyat olmaktan korkuyordum ama bu sitedeki arkadaşlar sayesinde cesaretimi topladım ve yine bu sitedeki tavsiyeler sayesinde doktorumu bulup ameliyat oldum.O yüzden bu sitedeki arkadaslar dualarım sizinle :) insallah hepiniz benım gibi çok mutlu olursunuz.

çok doğal,hoş bi burnun olmuş..yakışmış

Tesekkürler canım.Ne güzel bir tesadüf böyle :) Sen söyleyince hastenede karsılastıgımızı hatırladım senı bu resmınden tanımamıstım :) sende burnundakı benı aldırmıstın ve esınde burnundan amelıyat olmustu demi?O günkü sevincime sende şahit oldun mutluluktan havalara ucuyordum :) senınde burnun cok güzel olmus esine ve sana tekrar gecmiş olsun.

Çok başarılı olmuş. Resmen başka biri olmuşsun harika bi değişim. Güle güle kullan burnunu :)

çok yakışmış yeni burnun hayırlı olsun. eğer önden çekilmiş fotoğrafın varsa koyarmısın. tabi şimdi biraz erken ama:)) umarım ilerleyen zamanlarda da memnuniyetin artar.

çok tesekkürler kızlar beğendiğinize sevindim :) biraz daha burnumun şişi inince 15günlük filan olunca önden çekilmiş fotolarımı eklerim.

güle güle kullan canim harika duruyor cok degismis burnun , hem burnun hem yüzünün görünümü hayirli olsun

Kızlar berbat görünmeme rağmen dayanamayıp burnumun önden eski ve yenı hali fotolarınıda ekledim :)alnımda birsürü sivilce çıktı onlardan nasıl kurtulabilirim :) yorumlarınızı bekliyorum.100 msjım olmadığı için albumde yaptığınız yorumlara cevap yazamıyorum burdan yorum yapan herkese tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…