medya baskısı derken sare bugün tv ve kanaltürk e kayyum atanmasını nasıl karşılıyorsunşahsen, en büyük etki, şu "aydın", muhaliflerin tavrı, medya baskısı, insanları aşağılama ve algı çabaları tereddütsüz oy vermemi sağladı.
Bunların hepsi fasa fiso. Sanki halkın da çok umurundaydı Babacan’ın ekonominin başına geçeceği. Vatandaş kimin ne yaptığına bakmıyor ki yapılana bakıyor. Buradaki en önemli ve tek faktör tabi ki Erdoğan faktörü. Kalıbımı basarım ülkenin yarısı partinin hala Erdoğan’ın olduğunu iki işi aynı anda götürdüğünü düşünüyordur. Komik değil, ciddiyim. Taşrada bilmeyenler… Zaten ne okuyoruz, ne de dinliyoruz konuşulanları..
Ekonomik vaatler desen hepsi attı tuttu ama Erdoğan’da inandırıcı, güven verici bir hava var halka göre. Yani “adam ne derse doğrudur” bakış açısı.
katılıyorum.. bizim kurumdada bilgisayar mühendisi olan birini sırf cemaalitli diye etkisiz elman pozisyonuda getirdiler...medya baskısı derken sare bugün tv ve kanaltürk e kayyum atanmasını nasıl karşılıyorsun
oktay usta bile önlüğü üzerinde apartopar götürülmüş
hele sen milli eğitim camiasının içine gir eğitim bir sen li isen ne ala değil isen hiçbir hakkını vermiyorlar
birebi içinde olduğum için biliyorum.cemaatten olan arkadaşlara sırf okulda fazla bulunmasın diye maaş karşılığı ders veriliyor arta kalan derslere ya görevlendirme (eğitimbirsenli olmak kaydıyla) yada okulda 30 saati tamamlamayanlara veriliyor.
bizim müdürümüz il dışına çıkmıştı vekillik hakkı eğitimsenli bir öğretmenindi ama sırf görşlerinden dolayı onu çiğnedi geçti yerine daha yeni atanmış birini getirdi
Hahahah ben bizim işçilere sordum da "şimdiye kadar en iyi bu diyorlar"oyumu akp den çok erdoğana verdim diyen o kadar insan var ki... verdiği oyun kime nereye verdiğini bilmeden, sürü psikoloji bile oyunu veren o kadar çok insan var ki..
en çok koyan da, yiyecek yemeği olmadığı halde oyunu akp veren.. insan bir düşünmez mi.. x yıldır iktidar da ama benim hala yiyecek ekmeğim yok...
Akparti ye bu kadar Pervari saldirmalari seçmeni daha da hirslandiriyor farkında değiller! Benim pek çok tanıdığım mesela, gezi olaylarından önce " bu sefer ak partiye vermesek mi oyumuzu" diye düşünürken geziden sonra kesinlikle Akparti der oldu. Ne kadar sert muhalefet edilirse Akparti seçmeni de doğal olarak daha da hırs yapıyorşahsen, en büyük etki, şu "aydın", muhaliflerin tavrı, medya baskısı, insanları aşağılama ve algı çabaları oldu ve bunlar tereddütsüz oy vermemi sağladı.
Pervasizca yazacaktım, T9 kazasıAkparti ye bu kadar Pervari saldirmalari seçmeni daha da hirslandiriyor farkında değiller! Benim pek çok tanıdığım mesela, gezi olaylarından önce " bu sefer ak partiye vermesek mi oyumuzu" diye düşünürken geziden sonra kesinlikle Akparti der oldu. Ne kadar sert muhalefet edilirse Akparti seçmeni de doğal olarak daha da hırs yapıyor
tam tersi akp kendinden olmayanı etkisizleştiiyor her kuruma her göreve kendi yandaşlarını atıyor bundan dolayı karşı taraf hırslanıyorAkparti ye bu kadar Pervari saldirmalari seçmeni daha da hirslandiriyor farkında değiller! Benim pek çok tanıdığım mesela, gezi olaylarından önce " bu sefer ak partiye vermesek mi oyumuzu" diye düşünürken geziden sonra kesinlikle Akparti der oldu. Ne kadar sert muhalefet edilirse Akparti seçmeni de doğal olarak daha da hırs yapıyor
eğitim camiasından çooook uzağım, yorum yapamam. cemaatin kanallarına kayyım atanmasının basınla ne ilgisi var? ipek grubunun tüm şirketlerine el konuldu kanallarımı ayıracaklardı? ha himmet paraları vardır yoktur, önümüzdeki günlerde ıspatlanır zaten. cemaatin toplantılarına hatta kahvaltılarına gitmedi diye eşimin başına neler geldi hiç bunları yazmayayım. yani okadar çok ayrıştırıldık ki, bunu burda bile görmüş olmasın, ne beyinsizliğimiz, ne cahilliğimiz kaldı. valla pusulaya eveti basarken alın size cahil, alın size makarnacı dedim de bastım ne yalan söyliyeyim. iş böyleyken bu insanların hırsları çirkinliği bu kadar fazlayken gözüm başka bişi görmedi. şimdi burda oyumun hesabını mı vereyim allasen?medya baskısı derken sare bugün tv ve kanaltürk e kayyum atanmasını nasıl karşılıyorsun
oktay usta bile önlüğü üzerinde apartopar götürülmüş
hele sen milli eğitim camiasının içine gir eğitim bir sen li isen ne ala değil isen hiçbir hakkını vermiyorlar
birebi içinde olduğum için biliyorum.cemaatten olan arkadaşlara sırf okulda fazla bulunmasın diye maaş karşılığı ders veriliyor arta kalan derslere ya görevlendirme (eğitimbirsenli olmak kaydıyla) yada okulda 30 saati tamamlamayanlara veriliyor.
bizim müdürümüz il dışına çıkmıştı vekillik hakkı eğitimsenli bir öğretmenindi ama sırf görşlerinden dolayı onu çiğnedi geçti yerine daha yeni atanmış birini getirdi
oyunun hesabını soran yok madem hakkaniyetli davranmak istedin ben de o tarafın da çok hakkaniyetli olmadığını göstermek istedimeğitim camiasından çooook uzağım, yorum yapamam. cemaatin kanallarına kayyım atanmasının basınla ne ilgisi var? ipek grubunun tüm şirketlerine el konuldu kanallarımı ayıracaklardı? ha himmet paraları vardır yoktur, önümüzdeki günlerde ıspatlanır zaten. cemaatin toplantılarına hatta kahvaltılarına gitmedi diye eşimin başına neler geldi hiç bunları yazmayayım. yani okadar çok ayrıştırıldık ki, bunu burda bile görmüş olmasın, ne beyinsizliğimiz, ne cahilliğimiz kaldı. valla pusulaya eveti basarken alın size cahil, alın size makarnacı dedim de bastım ne yalan söyliyeyim. iş böyleyken bu insanların hırsları çirkinliği bu kadar fazlayken gözüm başka bişi görmedi. şimdi burda oyumun hesabını mı vereyim allasen?
şahsen, en büyük etki, şu "aydın", muhaliflerin tavrı, medya baskısı, insanları aşağılama ve algı çabaları oldu ve bunlar tereddütsüz oy vermemi sağladı.
sen kendi tarafından bakıyorsun, sadece cemaat mağdur olmadı, cemaate girmek istemeyenlerde mağdur oldu.oyunun hesabını soran yok madem hakkaniyetli davranmak istedin ben de o tarafın da çok hakkaniyetli olmadığını göstermek istedim
benim için evet.Sanırım oy vermek için en absürt bulduğum neden bu. İnat mı belirliyor yani bizim kime oy vereceğimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?