işte 12 eylülün UĞURLU listesi

gözün aydın görken,inşallah kucağımıza almak,büyütmek de nasip olur.Doktor herhengi bir uyarıda öneride bulundu mu?Tek değil mi bebek?

canım gözün aydın rabbım sağlıkla kucagına almayıda nasıp etsın inşallah darısı bızlerın basına bızlerede dua et

Arkadaşlar hepinize merhaba,
bu siteyi yaklaşık 1 aydır takip ediyorum.biz 3 aydır bebek istiyorduk, eşime kontrol amaçlı spermogram yaptıralım dedim.sonuçları çok kötü çıktı.sayı 3 milyon, a ve b tipi sperm % 0.moralimiz çok bozuldu.ben 30 eşim 39 yaşında.ben de bir sorun yok.sperm kalitesini artırmak için birçok farklı şey yazıyor.kafam karıştı.sizce en iyi kürler veya ilaçlar hangisi? tip bebekle şansımız var mı sizce? teşekkür ederim şimdiden....

canım önceliklie bu yola bir bebğim olacak diyerek çık. hiç sperm olmasa bile tüp bebekle bebek sahibi olan insanlar var. öncelikle güvenilir bir doktor bul o zaten seni en iyisi için yönlendirecektir. umudunu yitirme sevgiler.

Kızlar size kötü haberlerim var malesef bebeğin kalp atışlarını hala duyamadık dört boyutlu dopler ile bile bakıldı ama sonuç böyle işte, sanırım salı günü dr bu gebeliğe son verecek, umarım sizler hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız.

benim ilkinde ikizlerden biri diğerinden iki hafta sonra canlandı,yani kalp atışlarıı duyduk.bence sonuna kadar bekle zaten kalp atışı yoksa bile kürtaja falan gerek yok,bazı doktorlar minik olduğu için kaybolur diye yapmıyor,kürtaj parasını hesaplayabilir doktor...ınşallah güzel haberlerini alırız...

İkinci bebeğin canlanması tam olarak kaçıncı haftaya denk geldi , biz de birkaç gün daha bekleyeceğiz zaten, ama kan değerimde çok yüksek olmadığı için pek ümitlenmiyorum, zaten dr öncelikle ilaç koyarak düşürürüz dedi eğer olmazsa kürtaja baş vuracak internetten de araştırdım, 10. haftadan sonra durması benim sağlığım açısından sakıncalıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…