bana dr bayrmdan sonra gel dedi ozaman gidicem bakalım . cuma günü gidince sonucu bana bildir özellikle kaç haftalık olduklarını merak ediyorum canım.
:dance:Merhaba kızlar bende 9 eylülde sonucumu aldım bu listeye girmeyi hep istedim ama 5. denemem olduğu için negatif olup listede olmaktan korktum Allaha çok şükür sonucum pozitif hep takip ediyorum sizleri herkese hayırlı ve sorunsuz hamilelikler dilerim
evet var arkadaşım bayramın 2. günü kasık ağrısı ve kanamayla hastaneye gittik ilk ultrasyonuma girdim 2 kese görüldü herşey normal dendi yatıp dinlenmem gerekiyormuş bugün kendi dr gitcem bakalım ne olcak. sen nasılsın ?
hayırlı olsunn bebeklerr bende tek bebepe hamileyim 4.5 aylık
canande , kusura bakma ama siz ne yllardan gectinizde eşin iki bebeği istemiyor Allahın zoruna gider tövbe yarabbim ya .. çok günah .. inşallah ikisinide kucağınıza almayı nasip eder allahım
merhaba kızlar benim bebeğim tekmiş hayırlısı , kalp atışını henüz duyamadık 6 ekimde inşallah
evet canım bende aynı şeyi eşimle konuşmuştum, arkadaşların değeri düşük olduğu halde ikizleri var diye . hakkımızda hayırlısı olsun canım. bize doktor birlikte olmayın dedi sizin doktorunuzun böyle yasakları var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?