işte 12 eylülün UĞURLU listesi

bana dr bayrmdan sonra gel dedi ozaman gidicem bakalım . cuma günü gidince sonucu bana bildir özellikle kaç haftalık olduklarını merak ediyorum canım.

canım cuma günü doktordan sonra bayram tatili için izmire gidicem orda elimin altında malesef internet yok, ancak bayram dönüşü yazabilirim

:dance:Merhaba kızlar bende 9 eylülde sonucumu aldım bu listeye girmeyi hep istedim ama 5. denemem olduğu için negatif olup listede olmaktan korktum Allaha çok şükür sonucum pozitif hep takip ediyorum sizleri herkese hayırlı ve sorunsuz hamilelikler dilerim :emir_bebek: :emir_bebek:

teşekkürler canım seninde gözünaydın allah tamamını erdirsin

evet var arkadaşım bayramın 2. günü kasık ağrısı ve kanamayla hastaneye gittik ilk ultrasyonuma girdim 2 kese görüldü herşey normal dendi yatıp dinlenmem gerekiyormuş bugün kendi dr gitcem bakalım ne olcak. sen nasılsın ?

evet var arkadaşım bayramın 2. günü kasık ağrısı ve kanamayla hastaneye gittik ilk ultrasyonuma girdim 2 kese görüldü herşey normal dendi yatıp dinlenmem gerekiyormuş bugün kendi dr gitcem bakalım ne olcak. sen nasılsın ?

Geçmiş olsun canım, telaşlanma benim iki arkadaşımda da böyle belirtiler kanama falan olmuştu şimdi çok sağlıklı bebekleri var , bol bol dinlen, ani hareketlerden kaçın, ilaçlarını düzenli kullan birkaç hafta sonra hiç bir şey kalmaz. Ben bu hafta gideceğim kısmetse.

evet canım tedavi ile oluşan gebeliklerde bu gibi sıkıntılar olabiliyormuş yatıp dinlenceğiz artık . sendende hayırlı haberler bekliyoruz.

siber geçmiş olsun canım. hayırlı olsun ikizleride görmüşsün. ben geçen hafta cuma gittim keseyi gördük sağlıklı maşallah dedi doktorum cumartesi tekrar gidicem belki başka kese görebiliriz dedi doktorum. hayırlısı artık. geçmiş bayramınız mubarek olsun kızlar.

gorken canım sanada hayırlı olsun inşallah kucağımıza almakda naip olur kalp atışını görmüşmüydünüz canım ben dün gittiim dr görünmedi haftaya çarşamba gitcem.

sadece keseyi gördük canım daha kalp atışları için erken değil mi? bugün okul başladı bizim allahtan 9.sınıflara dersim yoktu eve geldim zor dayandım okulda progesteron haplar benim başımı döndürüyor tansiyonumu düşürüyor. senin böyle şikayetlerin var mı?

canım ben proluton iğne oluyorum 3 günde bir ilaç olarak almıyorum progestronu. o yüzden bi sıkıntı olmuyor.

Bu gün ben de gittim dr iki adet çok minik kese gördü 2-3 mm idiler, sanırım ben karın üstü ultrason tercih ettiğim için biraz zor görülmüş haftaya tekrar gideceğim, kalp atışlarını sordum, ona daha 2 hafta falan varmış tüp bebeklerde tutunma biraz daha geç olabiliyormuş öyle dedi dr.Benim endişelerim geçmedi daha, ben şimdiden kalp atışı beklemeye başladım, sizin kese boyutları ne kadar. Bir de şunu söyleyeyim eşim iki kese deyince çıldırdı, kesinlikle istemiyor, umarım bu konuda problem yaşamayız.

bana doktorum kesenin boyutlarını söylemedi ama cumartesi tekrar gideceğim bakalım ne kadar büyümüşler.

hayırlı olsunn bebeklerr bende tek bebepe hamileyim 4.5 aylık
canande , kusura bakma ama siz ne yllardan gectinizde eşin iki bebeği istemiyor Allahın zoruna gider tövbe yarabbim ya .. çok günah .. inşallah ikisinide kucağınıza almayı nasip eder allahım

hayırlı olsunn bebeklerr bende tek bebepe hamileyim 4.5 aylık
canande , kusura bakma ama siz ne yllardan gectinizde eşin iki bebeği istemiyor Allahın zoruna gider tövbe yarabbim ya .. çok günah .. inşallah ikisinide kucağınıza almayı nasip eder allahım

Ben de onu yavaş yavaş bu fikre alıştırmak istiyorum, ama erkekler hemen işin farklı yönünden bakıyorlar nasıl bakarız nasıl yaparız zaten yaşımız 40 oldu zor olmazmı , senin sağlığını tehlikeye atmazmı vs.vs. ama ben inanıyorum Allah her şeyi doğru yolunca kararlamıştır.Hakkımızda hayırlısı. Siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım.

Öyle tabi bende diyorum keşke ikiz olsaydı çünkü inan daha yeni başlıyorsunuz ,, zorla edilmiş bi gebelik oldu için daha çok irdeliyorsun ufak bişi oldunda bile kaybettimmi kaybedicemmi solugunu ensende hissediyorsun asıl sürec şimdi başlıyor..
biri kıs biri erkek olur inşallah..
ikizlerin bişrini sonlandırmazlar ücüz gibi değil çünkü , eşin da fazla çalışsın çok para lazım ikiz bebeklere fenamı bak beklediniz beklediniz ikiz birden oldu bir taşla ikişi kuşş..
o bir taş ta hafifletilmiş hali bende ikinci denemede hamile kaldım inşalalh allah nasip ederse oğlum olacak

merhaba kızlar benim bebeğim tekmiş hayırlısı , kalp atışını henüz duyamadık 6 ekimde inşallah

merhaba kızlar benim bebeğim tekmiş hayırlısı , kalp atışını henüz duyamadık 6 ekimde inşallah

Başlangıçta senin hcg değerin daha yüksekti, bak benimki çok düşük olduğu halde iki tane kese gördüler demekki o değer yanıltıcı olabiliyormuş.

evet canım bende aynı şeyi eşimle konuşmuştum, arkadaşların değeri düşük olduğu halde ikizleri var diye . hakkımızda hayırlısı olsun canım. bize doktor birlikte olmayın dedi sizin doktorunuzun böyle yasakları var mı?

evet canım bende aynı şeyi eşimle konuşmuştum, arkadaşların değeri düşük olduğu halde ikizleri var diye . hakkımızda hayırlısı olsun canım. bize doktor birlikte olmayın dedi sizin doktorunuzun böyle yasakları var mı?

Evet şekerim, bizimki kıymetli gebelik diye geçtiği için yasaklamalar daha fazla oluyor, aman olsun şu kalp atışını bir duyayım da içim rahat edecek bazen ağrım sızım kayboluyor sanki hiç bir şey yokmuş gibi geliyor bana tedirgin oluyorum öyle fazla bulantım uyku halim falan da yok, sadece karnımda gerginlik ve zaman zaman ağrı oluyor.

Back
X