işte 12 eylülün UĞURLU listesi

sizlerde de iştahsızlık varmı çok iştahsızım hiç birşey yiyemiyorum?

ben de iştahsızlık yok ama yemek pişen yerde pek durmak istemiyorum rahatsız ediyor. sürekli başım dönüyor.

slm kızlar benim test günümde 5 eylüldü şükürler olsun Allahıma ki hamileyim ve şuan 7+3 günlük hamileyim ve ara ara bazen karnım ağrıyor bu karın ağrısı sizlerdede oluyormu

tebrikler allah kucağına almayıda nasip etsin.bende de ağrılar oluyor dr normal olabilir bu tarz ağrılar diyor endişe etmeye gerek yokmuş.

Kızlar kımler hangı hastaneye gııttınız.sorunuz neydı ve malıyetı ne oldu cevaplarsanız Çokkk sevınırız.

canım benim endometriozisti yani çikolata kisti yapıyordu vücadum. smyrnaya(izmir) gittim ilk uygulamada hamile kaldım darısı başına inşallah

canım benimde endometriozisti dr mustafa uğur-genart (ankara) 2.denemede hamile kaldım çok şükür.

kızlar bebeklerin kalbini ne zaman dinleyeceksiniz 12 eylül anneleri,benim test günüm 15 eylüül ama doktor yarın çağırdı,erken ve kalp atışı yok demesinden çok korkuyorum.

benim için erken değil mi sizce de?Görken çok teşekkürler sizi sürekli takip ediyorum,bana her konuda destek oldunuz 3 gün önce transferlerinizle.Aceba siber hangi doktora devam ediyor,memnun mu,bana da bir doktor lazım moral bozmayıp benimle gerçekten ilgilenecek çünkü takip kötü olunca da bebekleri kaybediyoruz.

benim bugün 8 haftamdı ve Allahıma şükürler olsun bugün kalp atışlarını gördük

narkoz benim dr tedavimi yapan dr mustafa uğur cinnah ta muaynehanesi var onunla devam ediyorum kendisi zekai tahir burakta klinik şefi işinde iyi bir dr memnunum tavsiye ederim ancak gülmeyi pek sevmeyen biraz ciddi bir dr sadece gerekli şeyleri konuşuyor öyle uzun uzun anlatmayı sevmiyor istersen tel verebilirim özelden.

ben kalp atışlarını 29 eylülde duydum o gün 6+4 günlükmüş

ben daha önce kese görmeye gitmiştim dünde kalp atışını gördük Allahıma şükürler olsunki

çok teşekkür ederim,ben de birazdan gideyim bari,inşallah yolundadır herşey,kalbi atıyorsa yeni doktor arayacağım.Ben az biraz konuşsun istiyorum,başka şehirlerde doktorlar yani kimi doktorlar yeme içmeden dikkat etmesi gerekenlere kadar söylüyorlarmış.Ben ilk çocuklarımı 6 aylık doktorun ağrılarımı önemsemeyişi,işe git demesi yüzünden kaybettim.

çok şükür kalp atışı var,çok mutlu oldum.Doktor 3 hafta kritik eğer düşecekse bu 3 haftada düşer ya da gelişimi durur dedi.Gün saya saya hamilelikten de birşey anlaşılmıyor,inşallah sonunda mutlu oluruz,ama hergün ayrı zor...

kızlar benim biraz midem bulanıyor ve de sürekli halsizim bugün sürekli yattım, salı günü umarım bende bebeğimin kalp atışını duyarım

kızlar benim biraz midem bulanıyor ve de sürekli halsizim bugün sürekli yattım, salı günü umarım bende bebeğimin kalp atışını duyarım

insallah duyarsın canım mide bulantısı ve halsizlik bende de vardı 4 kilo vermistim ikisini simdi geri aldım bende 13 artı 4 üm bugün

Back
X