İşte 2011 Aralık Bebişleri!

Merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım ve soluğu aralık annesi olaraktan burada aldım :) hepsi maşallah çok güzeller . İşte benim hayatımın erkeğii :) Enes ' immm Eki Görüntüle 331637

buda ben ve oğluşumm..aşıkım onaaa:38::16:.

Oğluşummm 2 ay 4 günlük şuan

Ay hepsine maşallah kırbir kere.. Ama sanırım biraz daha büyüdük.. Yenileri ekleme zamanı.. :34::34::34::34:
Kızlar yüzlerce aralık annesi var bebiş resimleri nerede..
Sanırım bu sayfadan çoğunun haberi yok..
Duyuralım ve canalndıralım bakalım...

Eki Görüntüle 320622 ,Eki Görüntüle 320623 ,Eki Görüntüle 320624 ,Eki Görüntüle 320625
evet kızlar sonunda bebişlerimize kavuştuk çok şükür. bu vakte kadar baktım kimseden ses yok. dedim açılışı ben yapayım:)
bu da benim çirkin prensim. ilk doğdu aman allahım bu benim olamaz çok çirkin dedim:) giderek güzelleşiyor sıpa ya da ben mi çirkinliğine alışıyorum bilemedim.ama dünya tatlısı benim için.
hadi bakalım görelim artık yavruları:32:

maşallah oğluna,saçları da gürmüş,pıtırcıklar doğdu,büyüyorlar,yakında oturacaklar,gerçi oturanda vardır heralde,erken doğum yapan arkadaşlarımız oldu,bizim kızın sürekli iki eli ağzında gırtlağa kadar sokup kusturuyo kendini damağı da bayağı sertleşmiş,sanki diş gelcek gibi,dişleri çıkınca nasıl olcaklar acaba,ben ömrümde bebek görmediğim sevmediğim için her hareketi çok değişik geliyo,çok seviniyorum,yattığı yerden kalkmaya çalışyo,elinden tuttuğumda pıtır pıtır yürüyo kahkahalar atıyo,sanki dünyanın en büyük şeyini yapıyo,oturmak için öyle enerji sarfediyoki,şu bebelerdeki yaşam enerjisi ne değişik bişey ya,çok duygulandırıyo beni,onun bu halleri,sürekli tel. a videosunu kaydediyoz,izliyoz,evimizin neşesi oldu bu cadı ya,çok gezginci ama evden bir hafta çıkmasa depresyona giriyo,türkü söylüyorum uyusun diye dudağını büzüp ağlıyo,gezdirdikten sonra o türküye bi daha ağlamadı:1::1::1::1:sizinkiler nasıl anlatsanıza:16::16::16:

$100_1071.webp

oğluşumun son hali...

ne kadar çabuk değişiyorlar, kendim bile takip edemiyorum.

slm bende 2011 aralık ta anne oldum forumu sürekli takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum yeni katılıyorum yani ama bebişimin resmini ekleyemedim bu arada bebeğim kız :)

Back
X