acaba bu sapıklık değil cinsel tercih, cinsel hayatlarını renklendirmek için böyle şeyler yapmaları normal diyen çıkar mı? yani yanlış anlaşılmasın saygı duyarım sadece şuan aklıma geldi, kk da her türlü yorum oluyor
Ya chess biliyor musun ben bunun hiç de tercih olduğunu sanmıyorum Türkiyede. Bunu yapan kadınların birçoğu kocası elden gitmesin diye, kocasını eve bağlamak için yapmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum. Yani ortada bir kadın mağduriyeti var. Gerçi öyle kadınlara mübah da çocuklara yazık.acaba bu sapıklık değil cinsel tercih, cinsel hayatlarını renklendirmek için böyle şeyler yapmaları normal diyen çıkar mı? yani yanlış anlaşılmasın saygı duyarım sadece şuan aklıma geldi, kk da her türlü yorum oluyor
Ya chess biliyor musun ben bunun hiç de tercih olduğunu sanmıyorum Türkiyede. Bunu yapan kadınların birçoğu kocası elden gitmesin diye, kocasını eve bağlamak için yapmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum. Yani ortada bir kadın mağduriyeti var. Gerçi öyle kadınlara mübah da çocuklara yazık.
Baksana haberde bile ne diyor: ''... Seks partilerine katılan kadınlar, eşleri tarafından teşvik edildiğini, sonrasında ise alışkanlık haline geldiğini söyledi. ..''
İsteyerek yapan da vardır gerçi de Adana gibi bir yerde o kafada kadın zor bulunur bence.
Bizim Güneydoğuda da 400.000e yakın kadın kumasıyla yaşıyor. Ona da tercih diyorlar. Ama ne hikmetse bu tercihi hep ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlar yapıyor. Bak sen Allahın işine.
Yapabilir bence bir sakinca yok.acaba bu sapıklık değil cinsel tercih, cinsel hayatlarını renklendirmek için böyle şeyler yapmaları normal diyen çıkar mı? yani yanlış anlaşılmasın saygı duyarım sadece şuan aklıma geldi, kk da her türlü yorum oluyor
muta eş değiştirmek sonra da geri almak mı yanı ben oyle bılmıyordumbuna benzer işler hep vardı hatta bunun islami bir ismide var MUTA
muta birgece nikahlayıp ettesi sabah eyvallah demektir sizde biliyorsunuz ahlak açısında pekte parkı yokmuta eş değiştirmek sonra da geri almak mı yanı ben oyle bılmıyordum
Çocuklara da uyuşturucu veriliyor olabilirbu haberde beni en irrite eden şey, çocuklar mevzuu... çocukları yukarda uyutup aşağıda uyuşturucu ve sex partisi, hiç bi çişleri gelmez, aşağı inmezler, belkide bu duruma alışıklarıdır, çocukların yetiştiği ortama bak
böyle bir evlılık normal bır zamanda kabul edılmez ancak savaş gıbı ınsan ustu durumlarda zinanın önune gecmek ıcın savaşta bıle olsa bır gece bıle olsa zına yapılmaması ıcın dusunulmus bı yol tutup da islamda var demek hiç doğru değil bırseyı soylerken açıklamasını ızahını da duzgunce yapmak gerekırmuta birgece nikahlayıp ettesi sabah eyvallah demektir sizde biliyorsunuz ahlak açısında pekte parkı yok
Benacaba bu sapıklık değil cinsel tercih, cinsel hayatlarını renklendirmek için böyle şeyler yapmaları normal diyen çıkar mı? yani yanlış anlaşılmasın saygı duyarım sadece şuan aklıma geldi, kk da her türlü yorum oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?