Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmez dedigim,aylar oncesinden randevumu aldigim ameliyat gunum gelmis bulunmakta kizlar. Dualarinizi benden esirgemeyin. Medipol hastanesinde saat 14 de ameliyatima girecegim ve yasadiklarimi sizlerle paylasacagim.
Insallahhhh simdi yatis islemlerim yapiliyo cok heyecanliymis:)))👌
Kizlar ameliyatimi oldum 3 saat surdu cok basali gecti dedi doktorum. Yuzumde sislikler olusmaya basladi 20dklik aralarla buz kompleksi yapiyoruz. Ilk baslarda agrim oldu ama kuvvetli bir serum yaptilar. Alnimda gozlerimde morarmaya basladi
Kizlar ameliyatimi oldum 3 saat surdu cok basali gecti dedi doktorum. Yuzumde sislikler olusmaya basladi 20dklik aralarla buz kompleksi yapiyoruz. Ilk baslarda agrim oldu ama kuvvetli bir serum yaptilar. Alnimda gozlerimde morarmaya basladi
hehrhr bende gidik liposaction da vardi olur mu hic dandikBenim ameliyatım 1 buçuk saat sürdü benimki damdikmi oldu ki :)
Ben de 3 Şubat'ta Medipol'de oldum doktorumuz aynı zaten. İyi haberlerini bekliyorum. İlk günler çok zor bozma moralini.[/QUOTE
nasi oldu burnusun cok merak ediyorum ben
Gelmez dedigim,aylar oncesinden randevumu aldigim ameliyat gunum gelmis bulunmakta kizlar. Dualarinizi benden esirgemeyin. Medipol hastanesinde saat 14 de ameliyatima girecegim ve yasadiklarimi sizlerle paylasacagim.
Ben de 3 Şubat'ta Medipol'de oldum doktorumuz aynı zaten. İyi haberlerini bekliyorum. İlk günler çok zor bozma moralini.
Ay valla agrim olmasa sislikleri cok dert etmiyorum.insallah guzel olur sonucu. Bende ameliyata biramda karar verdim. Simdilik kafam karisik ama insallah cok severim yeni burnumu