iste ameliyat gunu gelir...ameliyat gunlugum

minicim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
91
1
36
İstanbul
Gelmez dedigim,aylar oncesinden randevumu aldigim ameliyat gunum gelmis bulunmakta kizlar. Dualarinizi benden esirgemeyin. Medipol hastanesinde saat 14 de ameliyatima girecegim ve yasadiklarimi sizlerle paylasacagim.

Gelmez dedigim,aylar oncesinden randevumu aldigim ameliyat gunum gelmis bulunmakta kizlar. Dualarinizi benden esirgemeyin. Medipol hastanesinde saat 14 de ameliyatima girecegim ve yasadiklarimi sizlerle paylasacagim.

Canım şimdiden geçmiş olsun inşalllaah başarılı bir ameliyat geçirirsin :)

Kizlar ameliyatimi oldum 3 saat surdu cok basali gecti dedi doktorum. Yuzumde sislikler olusmaya basladi 20dklik aralarla buz kompleksi yapiyoruz. Ilk baslarda agrim oldu ama kuvvetli bir serum yaptilar. Alnimda gozlerimde morarmaya basladi

Kizlar ameliyatimi oldum 3 saat surdu cok basali gecti dedi doktorum. Yuzumde sislikler olusmaya basladi 20dklik aralarla buz kompleksi yapiyoruz. Ilk baslarda agrim oldu ama kuvvetli bir serum yaptilar. Alnimda gozlerimde morarmaya basladi

Benim ameliyatım 1 buçuk saat sürdü benimki damdikmi oldu ki :)

Benimde alnım çok şişmişti :( çok komik bir görüntü oluyor şimdi fotoğraflarıma baktımda :)) Hiç moralini bozma şişlikler morluklar hepsi 10 güne geçiyor sonrasını düşün :) çok çok geçmiş olsun :17:

Ben de 3 Şubat'ta Medipol'de oldum doktorumuz aynı zaten. İyi haberlerini bekliyorum. İlk günler çok zor bozma moralini.

Ay valla agrim olmasa sislikleri cok dert etmiyorum.insallah guzel olur sonucu. Bende ameliyata biramda karar verdim. Simdilik kafam karisik ama insallah cok severim yeni burnumu

Canim mesajini okudum ama daha mesaj sayimi doldurmamisim az kalmis benimde pazartesi 14:15 de randevum var seninne zaman

Back
X