iste ameliyat gunu gelir...ameliyat gunlugum

nasil gecti ameliyat? benim de olmak gibi bir planim var

Valla benim nefes sorunum dışında görüntümde pek bir şey yapılmadı değişmesini istemiyordum çok hafif bir müdahale oldu. O kadar küçük olmasına rağmen ağrım filan baya oldu. Pazartesi 3. haftam olacak işte. Çok büyük sorunun yoksa, takıntı yapmıyorsan, benim gibi tezcanlıysan ve sağlık amaçlı değilse olma derim ben. Sabır gerektiriyor. Çekilecek çile değil :)

Canim mesajini okudum ama daha mesaj sayimi doldurmamisim az kalmis benimde pazartesi 14:15 de randevum var seninne zaman

Canım ben daha almadım randevu saati yarın ya da cuma arar alırım. Senin randevu saatine yakın olursa o saate alırım :) Bağcılar'dakinde olmuştun değil mi?

Evet canim mega medipolde oldum valla cok guzel olur bana yakin olursa saatin gorusmus oluruz. Bende yesil bir metal var alci yerine sanirim. O cikartilicak pazartesi gunu

Doktorunuz kim kızlar bende acil ameliyat olmalıyım ve deli gibi doktor arıyorum

Prof dr Naci Karacaoglan canim ben hem kapali teknikle burun estetigi oldum hemde gidik liposaction . Simdilik sonuclari nasil bilmiyorum ama Naci bey sakin ve tatli biri

Kizlar bugun 3. Gunum morluklarim tamamen gecti sayilir ama yuzumde ozelkikle yanaklarimda oyle sislikler olustuku bildiginiz tontis oldum. Aynaya bakinca kendimi taniyamiyorum gerci bu halim ben dahil herkesi gulduruyor. Burnum cok kasilmaya basladi tamponlar kendilerini atti aticak.

Evettt kizlar bugun 5.gunum ve yuzum normale dondu. Ilk gunlerdeki sikinti ve pismanliklar yerini iyiki yapmisim be' ye dondu. Tamponlarim ve alcim pazartesi cikicak. Benim icin en buyuk sikinti dus alamamak oldu hemen hemen hergun dus alan biri olarak. Onuda boyundan altini yikama ve kuaforler care oldu. Tamponlar aci vermeye basladi o da cekilmeyecek bise degil. Ama disari cikarken burnunuzu agzinizi kapatin aman diyim cunku daha sonra benim gibi dis agrisi cekebilirsiniz.

Evettt kizlar bugun 5.gunum ve yuzum normale dondu. Ilk gunlerdeki sikinti ve pismanliklar yerini iyiki yapmisim be' ye dondu. Tamponlarim ve alcim pazartesi cikicak. Benim icin en buyuk sikinti dus alamamak oldu hemen hemen hergun dus alan biri olarak. Onuda boyundan altini yikama ve kuaforler care oldu. Tamponlar aci vermeye basladi o da cekilmeyecek bise degil. Ama disari cikarken burnunuzu agzinizi kapatin aman diyim cunku daha sonra benim gibi dis agrisi cekebilirsiniz.

Gecmis olsun.Keske fotograf gorebilsem

Albumumden ameliyat gunumden itibaren yuzumun degisimlerini koydum kizlar.cok cabuk iyilestim. Alcim cikti 1 haftalik burnumjn resimlerini de ekledim. Simdi bandajli 2. Haftami heyrcanla bekliyorum. Butun sikayetlerim bitti kus gibi oldum alcim cikinca.

Albumumden ameliyat gunumden itibaren yuzumun degisimlerini koydum kizlar.cok cabuk iyilestim. Alcim cikti 1 haftalik burnumjn resimlerini de ekledim. Simdi bandajli 2. Haftami heyrcanla bekliyorum. Butun sikayetlerim bitti kus gibi oldum alcim cikinca.

Merhabalar
Ameliyatinizin üzerinden zaman geçmiş ama ben yine de geçmiş olsun diyeyim :) ben de naci karacaoglana ameliyat olacagim.fakat bugün forumda yazılanlari okuyunca tereddüt duyar gibi oldum.mumkunse ben de gorebilir miyim burnunuzun onceki sonraki hallerini? Simdiden teşekkür ederim :)

Meraba minicim bisey sorucam naci karacaoglanda oldun ameliyatini ya peki nr kadar memnun kaldin? Bende olacagim ama karar veremiyorum bir turlu ya:(

Back
X