işte bana birincilik getiren pastamm:)kızlar yarışmayı kazandım çokk mutluyumm:))

laleinuman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
221
0
46
İstanbul
$pasta yarışması.webp :nazar::nazar::nazar::nazar::52::52::52::52::52::52::52::52:

Ellerine sağlık :21::21: Tebrikler kuzuum yarışmada neye göre puan veriyorlar tadına baktılar mı?? Eğer öyleyse bze de tarifini versenee :52::52:

Tebrik ederim canım,çok güzel pastan,kurs falanmı aldın yoksa pastanen mi var bayıldım,hele böyle şeker hamurlu estetik olanlara bayılıyorum..sırrın bizimle paylaşmak istermisin?

Tebrik ederim canım,çok güzel pastan,kurs falanmı aldın yoksa pastanen mi var bayıldım,hele böyle şeker hamurlu estetik olanlara bayılıyorum..sırrını bizimle paylaşmak istermisin?

Tebrik ederim canım,çok güzel pastan,kurs falanmı aldın yoksa pastanen mi var bayıldım,hele böyle şeker hamurlu estetik olanlara bayılıyorum..sırrını bizimle paylaşmak istermisin?

Ellerine sağlık :21::21: Tebrikler kuzuum yarışmada neye göre puan veriyorlar tadına baktılar mı?? Eğer öyleyse bze de tarifini versenee :52::52:

çok teşekkür ederimm:) görünüm - pişmişlik- lezzet kategorilerinde puan verdiler toplam 6 jüri üyesi.lezzet olarak gerçekten güzeldi pandispanyalarını sütlü kahve ile ıslattım kremalarını şansıma iyi tutturdumm vs vss çok mutuluyum yaaff:)):16::16:

Tebrik ederim canım,çok güzel pastan,kurs falanmı aldın yoksa pastanen mi var bayıldım,hele böyle şeker hamurlu estetik olanlara bayılıyorum..sırrın bizimle paylaşmak istermisin?

canım ya çcok teşekkürler.yok ben hiç eğitim almadım bu konuda ama küçüklüğümden beri resim yarışmalarında derecelerim var gıda boyalarını bu sayede iyi tutturduğumu düşünüyorum geriye kalan çiçek yapımı ve pastayı kaplama dahil herşeyi netten öğrendim netten kurs aldım diyebilirim:)) deneme yanılma yöntemiyle ancak bu kadar geliştirebildim:)

canım ya çcok teşekkürler.yok ben hiç eğitim almadım bu konuda ama küçüklüğümden beri resim yarışmalarında derecelerim var gıda boyalarını bu sayede iyi tutturduğumu düşünüyorum geriye kalan çiçek yapımı ve pastayı kaplama dahil herşeyi netten öğrendim netten kurs aldım diyebilirim:)) deneme yanılma yöntemiyle ancak bu kadar geliştirebildim:)

tebrik ederim ama önce azminizi,sonra birinciliğinizi...ee zaten bukar severek isteyerek yapılırsa pastalar zaten birinci olur....görüntüsü okadr güzelki tadıını düşünemiyorum bile...:16:

tebrikler canım çok güzel olmuş :46::46::46::46::46:
ama bu hiç olmadı kuzum canım çekti şimdi:19:

Çok çok tebrik ederim :) Ne güzel insanın bir konuda başarılı olması, başarısının tasdiklenmesi. Devamı gelir umarım :)

Back
X