işte bebeğimin ultrasyon görüntüleri:):)

asiyan_1010

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
873
32
298
İzmir
arkadaşlar en başından söyleyeyim fotoğrafları telefondan çektiğim için pek iyi çıkmadı.o yüzden kusura bakmayın.

bu resimde 15 haftalıkken çekildi.uyuyordu çok zor uyandırdık.benim meleğim çok uykucu olacak sanırımzemuszemuskaydirigubbakcemile3

eveet bu resimde 15 haftalıkken cekildi.bebeğimin uyanmış hali.malesef bebeğimin tepesinde gördüğünüz eşi yüzünden cinsiyetini öğrenemedik.doktor eşi yüzünden cinsiyetini göremediğini söyledi.aslında eşinin arka tarafta olması gerekiyormuş.bizimkisinin eşi bile apaçık ortadakaydirigubbakcemile3meleğimi çok seviyorum.

Son düzenleme:
Canım ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin... resimlerini koymayıda nasıp etsin hepimizee opuyorumnanaktan

Kızlar bu da benim bebişimin resimleri hihoyyyt

Burda 5 haftalık burda 7 haftalık burda 12 haftalık burda 15 haftalık burdada 17 haftalık . darısı olmayanların başına canım arkadaşlarım

oyy masallah kizlar bebislerinize
sorunsuz hamilelik donemi ardindan
Allah saglikla kucaklamanizi nasip etsin
darisi istiyenlerin basina saglikla icindede bana insallah

kızlar inşallah bebiş özlemi çeken herkese allah nasip eder bu olağanüstü mucizeyi !!!!! anne olmak çok güzel bir duygu ya. opuyorumnanaktan

aşiyancım ilk kez görüyorum bebeğin eşini !!! aslında çok güzel bir resim olmuş. çok değişik. Benimkinin cinsiyetide halen belli değil. ama ben erkek hissediyom. 2 hafta sonra belki gösterir

aşiyancım ilk kez görüyorum bebeğin eşini !!! aslında çok güzel bir resim olmuş. çok değişik. Benimkinin cinsiyetide halen belli değil. ama ben erkek hissediyom. 2 hafta sonra belki gösterir

ben önümüzdeki pazartesiye randevu aldım.yine gideceğim görmeye.inşallah bu sefer cinsiyetini öğrenirim.bende erkek hissediyorum.onu ultrasyonda her gördüğümde bu kesin erkek diyorum.ama tabi herşeyin hayırlısı.bebeğin eşi tam bebeğin üstünde.bir sakıncası yokmuş.kimisinin arkada olur görünmezmiş.benimkisinin eşi ortada ama cinsiyetini göstermedi.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…