İşte benim Babam

tuluh

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
836
1
296
İstanbul
Baba….

Keşke içimdekileri sen dinleseydin seninle konuşsaydım
Tüm sıkıntılarımı, sevinçlerimi seninle paylaşabilseydim.
Bilmiyorum ki sanan karşı ne hissediyorum sevgi mi nefret mi öfke mi?
Seni görmek bile istemiyorum ama her gördüğümde acıtıyorsun içimi
neden baba neden?!!!
Sana sarılmak varken senden akıl almak varken neden hep böyle iğneliyorsun beni, canımı acıtıyorsun görmüyor musun?
Bak bana kızına bak.
Öfkesi yüzünden eşimi o kadar çok kırdım ki hep eşimden çıkarttım sinirimi, hep uzaktan baktım mutlu ailelere.
İmrendim baba çok imrendim hem de.
Size bile gelmek istemiyorum ama annemi çooook özlüyorum bunun da sebebi sensin
bilmişliğin laf sokmaların sözde iyi niyetli dokundurmaların çok kırıyor beni.
Bilmiyorsun tabiî ki nereden bileceksin ben anne bile olmak istemiyorum çünkü senin içimdeki açtığın mutsuzlukla baş edemiyorum olmuyor işte.
Bir türlü dolduramıyorum bu boşluğu bir türlü dolmuyor baba
Bazen diyorum ki acaba beni hiç arayıp sormasaydın seni görmek zorunda olmasaydım daha mı iyi olurdu her şey (?) söyler misin, belki ben o zaman daha sağlıklı daha iyi bir eş olurdum eşime daha iyi bir arkadaş olurdum.
Seni bıraksam arkamdan annemi bırakamam onun için sana katlanmak zorundayım

Allah yardımcın olsun canım. Allah babanın kalbine merhamet versin inşallah.

Maalesef annemle benzer bir sorun yaşıyorum. Onun yüzünden eşimi çok kırdım, çok kavgalar ettik. O kadar enteresan ki benimle konuşmadığı için annem bunu bir zafer sanıyor, kardeşime ulaşamayınca cep telefonundan ev telefonunu arıyorum, benim numaramı görünce açmıyor, kardeşime açmasını söylüyor. Telefonun geç açılışından anlıyorum, üzülmeyim diye ne kadar kardeşim yalanlasada biliyorum. Merak ettiğim, ya zor durumda olduğum için arıyorsam, ya başıma bişi gelmiş olsa yardım için arıyorsam? o kadar uzun çaldırıyorum ki hiç mi merak etmiyor, bu kız neden bu kadar ısrarlı. pardon kendi derdimden sizi unuttum.

Size tavsiyem eşinizle aranızı aileniz yüzünden açmayın. Hiçbirşey için geç değil. Yeni bir sayfa açın kendinize. Eşiniz eğer değerinizi biliyorsa babanız o olsun. Her buluşmada üzüyorsa görüşmeyin. annenizle yalnız görüşün. Babanız yokken ziyaret edin yada dışarda buluşun. Çocuk niyetinizi engellemesin bu durum. Aksine kuvvetlendirsin. Bunu yaşatmayacağım diyin kendinize.

Mutluluğunuzu kimse engellemesin. Babanız bile.

Çook teşekkür ederim.
Babam emekli hep evde
o yüzden annemi tek göremiyorum.

Eşim babam ile ilgili hiç tartışmadım çünkü eşim bu sorunlarımı bilmez.
Sanki zayıflık gibi geliyor beni hep mutlu bilsin ailemle.
Eşim iyi bir insandır iyi bir eş aslında çok iyi bir baba olacağını da düşünüyorum
ama ben çok mutsuzum evladımı da mutsuz etmekten
o kadar çok korkuyorum ki
Babamla ilgili kafamda o kadar kalıplaşmış olumsuz düşünceler var ki
offffff bu sorunu belkide atlatamadığım için
anne olmak bile istemiyorum.
....................

Bu arada anneniz neden size tepki aldı.
Bir anneden söz ediyoruz hadi babayı geçtim de anne nasıl yapabilir
sizin evliliğinizi , sizin eşinizin üzerindeki konumunu bilmiyor mu?
Bence annenizin durumunu eşinize yansıtmayın
sizin için annenizi üzebilir.

annem ile ilgili bir konum var. Herşeyin sebebi maddi çıkarlar.
İlk başlarda eşime yansıtmıyordum ama annem kandillerde bayramlarda eşimle telefonda konuşmaz oldu. Annemlere gittiğimizde eşimin yanında oturmadı. Tek sebebi maddi birikimi olduğu halde yok diyip evlendikten sonra çok para harcaması. ne kadar annemi savunsamda eşim aptal değil. anneme keşke hemen tadilat yaptırmasaydın dedim, birde tadilat yaptırırken çok sıkıntımız var demişti. bende o zaman yaptırma bu kadar değişiklik dedim. Hem banyoyuda yaptıralı 5 sene olmamıştı daha. Bunları eşim söylüyor, benim dolduruşa geldiğimi sandı. İkimizede tavır aldı. Hep para için.

Canım
az önce sana mesaj attım
senin konuna da az önce rastladım
seni çoook iyi anlıyorum

teşekkür ederim. Ben anneme defalarca bu yazdıklarımı söyledim ki. Söylerkende dayanamayıp ağlardım. O abuk sabuk dizileri izlerken dayanamayıp duygulanan, ağlayan annem, öz kızını karşısında ağlarken görünce nasıl dayanabiliyor? Bu ne biçim çelikten yürektir böyle. Bide ağlama der azarlardı, dalga geçerdi.

Ben ağlarken kendimi düşünüyorum şimdi. Küçük bir kız saçları lüle lüle yanakları kırmızı kırmızı ağlıyor, annesinden sevgi istiyor, anlaşılmak istiyor. koşup sarılmak istiyorum o çocuğa, kıyamıyorum ağlamasına. ama öz annesi kıydı hala kıyıyor. O kız hala ağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…