mutfak eşyalarım..gunluk yemek takımımda Red Butterfly 12 Kişilik Yemek Takımı | Bernardo resmini ekleyemedim ayrıca birde günlük çbk takımım bu resimdekine benziyor milano modeli hisarın burdakide misafirlik olan takım..
mutfak eşyalarım..gunluk yemek takımımda Red Butterfly 12 Kişilik Yemek Takımı | Bernardo resmini ekleyemedim ayrıca birde günlük çbk takımım bu resimdekine benziyor milano modeli hisarın burdakide misafirlik olan takım..
Çok güzeller mutlulukla eskit inşallah cnm
hepsi de güzel....Rabbim mutlu huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşaallah.
teşekkurler cnm=)canım topiğin hayırlı olsun çeyizlerinin hepsi birbirinden şık güle güle kullan
aramıza hoşgeldin ne güzel başlangıçlar yapmışsın allah tamamlamanıda nasip etsin inş
aramıza hoşgeldin ne güzel başlangıçlar yapmışsın allah tamamlamanıda nasip etsin inş
canım topiğin hayırlı olsun öncelikle büyüklerden başlayarak en iyisini yapmışsın ama detaylarıda almaya özen göster bence ayda bir kerede olsa git al gel sonra asıl masraf onlar çıkıyo ablamdan biliyorum ıvır zıvır almadı hiç ben ara ara almasaydım hali yamandı valla :26:
Aramıza hoşgeldin burcu çok güzeller keyifle kullan
kızlar bi konuda yardım istiyorumm
kek kalıplarımı almayı duşunuyorum bu ay normal olanların dışında silikonlar da çok şirinler tantitoni çok cezbedici fiyatlarda uygun ama silikon kalıp kullanışlı bişeymi hiç kullanmadım kullanan yada alan varmıı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?