Öncelikle çeyizlerin çok cici, iyi günlerde kullan...Ben de silikon kek kalıbı çılgınlığı yaşıyorum ve silikon dışında bir maddeden de kek kalıbı almadım açıkçası. Silikon kalıplardan içindekini çıkarmak kolay oluyor, esneyebildiği için... Tavsiye ederim :)
saol cnm bizde bu ocakta nişan yaptık kesin tarih koymadık ama 2014 bahar gibi yanı seneye bu zmnlar duşunuyoruz yaza kalmadan :)devamını kısa ürede koyucam:)Çok ciciler, mutlu ve huzurlu günlerde kullan inşallah.
bende 3 ay önce sözlendim sanırım 2014 bu zamanlar düğün olur..
hadi kolay gelsin, devamını bekleriz..
hoşbulduk=) seninde az kalmış hayırlı olsun=) heyecan doruktadır artık:)
aminnnnn:) çok güzel telaşlar bunlar paylaşması bile cok hoş:)
kızlar bi konuda yardım istiyorumm
kek kalıplarımı almayı duşunuyorum bu ay normal olanların dışında silikonlar da çok şirinler tantitoni çok cezbedici fiyatlarda uygun ama silikon kalıp kullanışlı bişeymi hiç kullanmadım kullanan yada alan varmıı??
doğru soyluyosun aslında bazen zor tutuyorum kendımı bende artık bi anda herseyi alarak değil ama dediğin gibi her ay bir iki kalem daha alsam anca biter:)
heyecan dorukta olmaz olurmu iyisiyle kötüsüyle herşery bişekilde halloluyor bu süreçte insanın yıpranmaması mümkün değil ama inş geçecek bugünlerben hem teflon hemde silikon kek kalıbı aldım silikonlar esneyebildiği için kullanışlıymış tavsiyeler üzerine aldım
ben tuttum 2 ay kendimi şimdi gene saldım vala
benimde bu siteye girdiğim zaman içimdeki canavar çıkıyo
Hoşgeldin:)
Çok güzeller, mutlulukla kullan
canım fincan takımların çok şeker güle güle kullan
hayırlı olsun allah tamamını erdirsinhepsi çook güzell, güzel günlerde kullan inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?