Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu işte benim esyalarımmmmm nasıllar :)))

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Son düzenleme:
klasık sevıyorsunuz herhalde..
o tarz için güzel secımler..
güle güle kullanın..

tesekkür ederm açıkcası tereddutte kaldım sanki sığdıramazmısım gibi geliyor çok yer kaplıyor diye almadm gümüşlüğünü

tesekkür ederm açıkcası tereddutte kaldım sanki sığdıramazmısım gibi geliyor çok yer kaplıyor diye almadm gümüşlüğünü

Bende almayacaktım aslında ne vitrin ne de gümüşlük almam diyordum ama en azından gümüşlüğü al diye kayınvalidem fikir verdi. iyiki almışım diyorum

ama odanız çok büyük değil ise odaya göre almak daha mantıklı tabiki

oda yok henüz kiraya geccez ev yok daha erken diye kiralamadık canım bak şimdi alsammı bilemedm zaten konsol kocaman diye almadm :)

yalnız aklıma takılan bişey daha sanırım yaparlar.. bu berjerlerın koltukların siyah tahta kısımlarını da beyaz o beyaz metal figürü de siyah yaptırsam çok mu sırıtır

Son düzenleme:
yalnız aklıma takılan bişey daha sanırım yaparlar.. bu berjerlerın koltukların siyah tahta kısımlarını da beyaz o beyaz metal figürü de siyah yaptırsam çok mu sırıtır

Biz eşyaları alırken de ufak tefek değişiklik sormuştum ama fabrika çıkışı böyle olduğu için yapılamayacağını söylemişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…