maşallah canım evin çok güzel
güle güle otur
cok güzel evın :)
Banyo ve mutfak dolapların çok kullanışlı ve çok güzel görünüyor,çok zevkli döşemişsin...Heryer çok huzurlu görünüyor...Allah mutlulğnuzu daim etsin güzel yuvanızda...
cnm evine bayıldım inşallah rabbim banada nasip ederrrzemuszemus
içmimarlar olmadık köşelere öyle güzel fikirlerr veriyorlarki bayılıyorum.Renklerin kombinasyonu nu da çok güzel ayarlayabiliyorlar. Fakat iş başa düştü şmdi tatildeyiz dönüşte başlayacağız. Ben duvar kırdırmak teras yaptırmakda istediğim için ayrıca catı katı olmasından ötürü mimar şart diye düşündüm. Çünkü ortada kolonlar kalacak çatı çökermi vs. doğrusunu istersen dönüşte neler olacak neler şimdiden çok heyecanlıyım. inşallah fotoğraflarımı koyarım görürsünüz. evine tekrar baktım tekrar çok beyendim güle güle oturun.
İyi ramazanlar
canım evin çok şık allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. birşey sorcam peçetelik bulaşık detarjanlığı takımı var ya onu nereden aldın öyle bir şey arıyorum ama bulamadım.
Merhaba tekrar baktım evinizegerçekten çok güzel.Yerleri soracaktım sanırım mutfak ve koridorlar aynı bej rengi parlak granittimi?nasıl memnunmusunuz bize çok önermediler ama siz tecrübelisiniz temizliği kolaymı kayma felan yapıyormu acaba?
ben cevaplıyayım.ARÇELİK canım.bir çaykolik olarak tavsiye ederim.hiç öle akıtma falan yok.benim elim ayağım gibi birşey.sabahtan akşama kadar ara ara açar kullanırım,sıcak su gerektiğinde de.bir tane eskittim,aynısını tekrar aldım.hemen şu an git al bence.
aaaaaaaaaaaaaaaa holeee attıgın halıların aynısınıı ben oturma odam ıcın aldımm cok begenerek almıstım sımdıı bır kere daha taktır ettım zevkımıı zemuszemusısalllahhh bende evımı dosedıgımde burdan resımlerımı paylasırımm cok begendım evını mutfagını salonunu banyonu herseyın ayrı bı tıtızlıkle dusunulmuss guzell evınde gule gule mutlulukla huzurla otur ısallahh opuyorumnanaktan
herşey çok güzel çok beğendim.sadece mutfaktaki kavonozun içindekileri çocuklu evin konseptiyle bağdaştıramadım.ama dekorasyon çok şık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?