İşte benim evim....

zevkler ve renkler olyı. benim tarzım daha spor bir seçim.tabi butarz bir ev sevenler içinde evin çok şık. bence evin en rahat ve göz alıcı yeri mutfağın. yemede içinde yat valla.ağıztadıyla , eşin ve kara kuzunla ömür boyu mutluluklar.GÜLE GÜLE ıYı GÜNLERDE KULLAN CANIM.:kahve:

canim evin cok güzel ferah ve tertemis ALLAH agiz inizin tatiyla güle güle oturmayi nasip etsin insallah

evin çok güzel!ince bir zevkin eseri olduğu belli.yeni evinde mutlulukla,huzurla otur inşallah.bu arada ben de söylemeden geçemeyeceğim mutfağına ve salondaki aynaya bayıldım:)

canım evin çok güzel sağlıklı günlerde oturun..herşey çok şık..bişey sormek istiyorum.bende oturma odama ipek shaggy aldım ama yıkama dedi aldığım yer..ıslak mendille silinecekmiş..sen memnunmusun mutfak ve salon halılarından..yada hiç sildinmi,yıkadınmı

GüLe güle otur canım evin çoq güz€l sağlık sıhhat huzurLa oturun inşLh..

canım evin harika ben mutfak tezgahın üzerindeki servis setini kağıt havluluğu bulaşık deterjanını koyduğun setini nerden aldığını merak ettimde birde benimde beyaz eşyam ankastre sendede lekeler oluyormu nasıl temizliyorsu cevap verirsen çok sevinirim

mutfağınıza ve banyonuza bayıldım. özellikle mutfak tam hayallerimdeki gibi hem modern hem sıcak. neresinde oturuyorsunuz izmirin bende taşınıcam da allah kısmet ederse bahar gibi

Evin gercektende herkesin dedigi gibi cok güzelmis.Her zaman derim;zevk ve para ayni insansa olursa ortaya cok güzel seyler cikar.Ikisinden biri eksikse yarim kaliyor maalesef.
Huzurla oturun canim.

canım evin harika ben mutfak tezgahın üzerindeki servis setini kağıt havluluğu bulaşık deterjanını koyduğun setini nerden aldığını merak ettimde birde benimde beyaz eşyam ankastre sendede lekeler oluyormu nasıl temizliyorsu cevap verirsen çok sevinirim

bende o seti çok beğendim ya..

Evinize herkesin dediği gibi bende bayıldım... güle güle oturun insallah zevklerimiz aynıymış bende banyom icin seramik aldım aynı model.:))paylasımınız için tesekkür ediyorum insallah banada bitirip paylasmak nasip olur. ama mutfagım için karar veremiyorum fisfisfis sizin mutfakta sık görünüyo evinizden güzel modeller almak mümkün gercekten paylasımınız için tesekkür ediyorum

oncelıkle saglıklı gunlerde oturun. yemek odası takımını nerden kaca almıstınız?

canım..yemek odam özel ölçü yapıldı...yerine göre...satandar bir marka değil...izmir kısıkköy mobilyacılar şehrinde bir firmadan....standart ölçüdekinin fiyatı yaklaşık 8000 civarındaydı..benimki biraz daha büyük ölçü çalışıldığı için 9000 civarında tuttu....

cevabı gecmıste buldum cok tesekkurler. cok fazla benım ıcın. saglıkla oturun..

Back
X