İşte benim evim....

salondaki aynana bayıldım cnm ısıl ısıl cok güzel duruyr banyo ve mutfaga zaten söz söylenemez tam benim istedigim gibi nerden buldunuz modelini ne olarak geciyr tam adıyla ögrenmem mümkünmü cnm Allah agız tadıyla mutlu saglıklı bi ömür gecirmeyi nasip eder inş evinizde :)

iyi dileklerin için teşekkür ederim pamuğum...salondaki aynamın bir adı ve markası yok canım...moilyalarımı aldığım yerden aldım..tasarım onlara ait...özel olrak yaptırıyorlar....

gülçin06 .!.:
slm canım oğlunun odasındaki tek renk kırmızı hali hangi marka acaba ben arıyorum fakat bulamdımfdaa cvp verirseen çok memnun olurum.allah agız tadıyla otrumayı nasip etsinn..:nazar::nazar:

saol canımcım...oğlumun odasındaki tek renk kırmızı halı IKEA'dan...

Çok güzel canım evin güle güle huzurla otur birde bi şey sorcam izmirin neresi?? bende ev almayı düşünüyorumda ?? evin içi çok hoşuma gitti

allah sana daha iyilerini nasip etsin cnım....yeni evimiz karşıyaka da....önceki evimiz göztepedeydi...:) Anlayacağın karşıyaka tarnsfer yaptı....:)

eviniz çok güzel
herşey çok modern ve şık...ışıl ışıl
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin sevdiklerinizle birlikte
yanlız yemek odanzı çok beğendim.markasını ve fiyatını öğrenebilirmiyim :)

canım..yemek odam özel ölçü yapıldı...yerine göre...satandar bir marka değil...izmir kısıkköy mobilyacılar şehrinde bir firmadan....standart ölçüdekinin fiyatı yaklaşık 8000 civarındaydı..benimki biraz daha büyük ölçü çalışıldığı için 9000 civarında tuttu....

cok guzell eviniz gercekten, misraa arkadasima katiliyorum mutfak banyo dolaplari super cocuk odasinin kirmizili olusu da harika bence hemen :nazar: degmesin diyelim:)

Evin tek kelimeyle mükemmelmiş canım ya walla billa ama fotograflar fazla büyük...

Çok beğendim.Bende salonumun duvarını kırdırp amerikan mutfak ve salon şeklinde kullanacağım.Özellikle mutfağınız bana çok güzel fikir verdi.Paylaştığınız için teşekküredeim.GErçi ben içmimar arıyorum ama şuana kadar bir öneri gelmedi.İş başa düşerse sizin kadaar güzel dekor edebilirmiyim bilmiyorum.Belliki çok uğraş vermişsiniz.Allah nazarlardan korusun.Evinizde hayırlı olsun.İnşallah uğur getirir her birinize hep güzel günler yaşarsınız.:nazar:.

cok guzell eviniz gercekten, misraa arkadasima katiliyorum mutfak banyo dolaplari super cocuk odasinin kirmizili olusu da harika bence hemen :nazar: degmesin diyelim:)

oğlumun odası önceden pembe krem renginde bebek odası idi.... Çalışma masası ilave edip rengini çalışma masası ile aynı renge boyattık...

Oğlan odası olupta neden pembe diyecek olursanız....ben doğuma iki hafta kalana kadar kız biliyordum...doktorumuz ultrasonda yanıldı....herşey pembe hazırlanmıştı...doğuma iki hafta kala erkek olduğunu öğrenince karnım burnuma gelmiş dayanmış...tekrardan mobilya ile uğraşamadım...öyle kaldı....sonradan da değiştirmedim rengini...taki benim oğlan büyüüyp benim odam neden kız odası demeye başlayınca artık zorunlu olarak bu renge boyattık.....

oğlumun odasının renginden bahsedince eski halinin resimlerini buldum....Yıl 2003...doğumu bekliyoruz...heyecanlıyız ve bu resimleri çekmişiz....

200311299.jpg

2003112911.jpg

2003112910.jpg

Çok beğendim.Bende salonumun duvarını kırdırp amerikan mutfak ve salon şeklinde kullanacağım.Özellikle mutfağınız bana çok güzel fikir verdi.Paylaştığınız için teşekküredeim.GErçi ben içmimar arıyorum ama şuana kadar bir öneri gelmedi.İş başa düşerse sizin kadaar güzel dekor edebilirmiyim bilmiyorum.Belliki çok uğraş vermişsiniz.Allah nazarlardan korusun.Evinizde hayırlı olsun.İnşallah uğur getirir her birinize hep güzel günler yaşarsınız.:nazar:.

İç mimar sen olamazki...O evi sen kullanacaksın iç mimar değil...Kendi zevkine güven canım...Eminim çok güzel dekore edeceksin....Kolay gelsin canım...Tamamlanınca resimlerini bekliyoruz....

Ayrıca iyi dileklerin için teşekkür ederim....

sanırım daha önce yorum yapmıştım ama yine baktım yine beğendim canım çok hoşşşş

sanırım daha önce yorum yapmıştım ama yine baktım yine beğendim canım çok hoşşşş

çok teşekkürler canım....senin gibi yaratıcı bir bayandan bunu duymak çok hoş....kuş kafesinden avize fikrine bayıldım....daha ne diyim....muhteşemsin....

Paylaşımın için teşekkürler güle güle oturun. Özellikle yatak odası mutfak banyo çok güzel.

Back
X