- 6 Şubat 2018
- 263
- 620
- 18
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
Konunuzu takip ediyorum ama gerçekten ailenizi tebrik ediyorum eş konusunda sanssizsiniz ama cok şükür aile konusunda çok şanslısınız yaşadıklarımız icin Allah yardımcınız olsun evi babam aldı dediğinizde evin sizin yada eş olacak insan musvettesinin adına olmasindan korkmuştum bunca şeye rağmen bide ordan hak iddia etmeye çalışırlar diye ama cok şükür ki babanızın adinaymis. Buna gerçekten çok sevindim peki araba kimin adına acaba yani insallah o da sizin adinizadir cunku eger o insanın adinaysa siz hak iddia edemeyin diye annesinin adına devredebilir diye düşündüm bi an![]()
Cok tesekkur ederim. Cok sukur. Ailem her zaman yanimda ,hep sukrediyorum.
Aslinda babam evi bana vermek istedi tapusuyla. Ama iyi ki almamisim. O zaman da esim benim evim olmasindan rahatsiz olur diye kabul etmemistim. Cok sukur ki etmemisim.
Araba da benim adima. Cok gereksiz pahali, cunku israrla oderim bi yerden para gelecek bahaneleriyle aldirdi. Hala oduyorum. Hatta soyle diyim,eve girdigim ilk gunden itibaren bi kac gun arabayi da getirmedi. Zar zor getirdi ki ona da saskinim nasil oldu da getirdi diye. Heralde avukatim arayinca korktu..
Yorumunuz icin cok tesekkur ederim