Iste benim evliligim..

işte varya burdada bizlerin suçu var
başta aman huzursuzluk çıkmasın aman saygımı bozmayım aman büyük diyip(büyüklere saygısızlık olarak değil hakedenler ayrı) her hakareti yutuyoruz sonra sesimiz bi çıktı mı onlar şoka girip dahada saldırgan oluyorlar
bunların ki yenilginin verdiği acının harlı günleri
ateşleri söner yakında hak iddia edecekleri birşey yok ortada

Siz boyle bir sey duydunuz mu ?
Resmen bana iftira atiyor,rezil bir insan.
Benim hatam cok,ben bu insanin dediklerini cok yuttum. Huzursuzluk cikmasin, kadina saygisizlik olmasin diye.
Zaten ne olsa ben buyugum dedi , cikti isinden.
Sonra oglu aradi. Vay ben annesini kovmusum evden. Ama kendi soyledigini soylememis, akilli kadin.
O da cift terapistine gitmeyi dusunuyormus,evliligimizi kurtarmayi dusunuyormus ama ben onun anasini evden kovuyormusum. Gercek yuzumu gormus.

Sunlardan kurtulayim baska bir sey istemiyorum.

• Beğen
Reactions: Fsf
ayrıca yatak odası mahremdir ne demek girecek yaa
şu aşamada eşyalarını toplamaya eşin girebilir sadece
ne alaka o gelip alıyor

oğlu 2 gün sonra sudan çıkmış balığa döner
anası dirlik vermez çünkü
kendi hayatını hiçbir zaman yaşayamamış bir çocuk olacak hep
sonuna kadar haketti bunu...

Hangi birini anlatayim. Inan ondan yazmadim. Cok terbiyesiz o kadin.
Es insani, evde bir kac esyasini birakmis.
Almaya da annesi geldi.
Terbiyesiz kadin. Hatirladikca sinirleniyorum. Evde yalnizdim, yatak odama girmek istedi. ( esyalari orda)
Mecbur muyum ya ben ? Oraya girmesine musade etmedim ki hazirlamistim zaten bi kosedeydi kalan uc bes parca esyasi. Yok eksik meksik diye tutturdu gircem diye. Kesinlikle izin vermedim.

Lafi cok igrenc bi yere getirdi. Sen iki gun ananin babanin yanina gittin tabi oraya gittiysen !!!!
Soruyorum size bu ne demek ?
Evimden kovdum. Bir daha bu eve adimini atamayacak.
Cok sinirliyim hala.
Ne demek istedi cidden anlamadım ben:110:

ayrıca yatak odası mahremdir ne demek girecek yaa
şu aşamada eşyalarını toplamaya eşin girebilir sadece
ne alaka o gelip alıyor

oğlu 2 gün sonra sudan çıkmış balığa döner
anası dirlik vermez çünkü
kendi hayatını hiçbir zaman yaşayamamış bir çocuk olacak hep
sonuna kadar haketti bunu...

Velisi onun. Esyasini kendi alamayan adam evlenmesin ya gercekten.
Oglu annesinin eteginden hic cikmamis. Asla evlenmeyi kaldiramayacak bir insan.

Siz boyle bir sey duydunuz mu ?
Resmen bana iftira atiyor,rezil bir insan.
Benim hatam cok,ben bu insanin dediklerini cok yuttum. Huzursuzluk cikmasin, kadina saygisizlik olmasin diye.
Zaten ne olsa ben buyugum dedi , cikti isinden.
Sonra oglu aradi. Vay ben annesini kovmusum evden. Ama kendi soyledigini soylememis, akilli kadin.
O da cift terapistine gitmeyi dusunuyormus,evliligimizi kurtarmayi dusunuyormus ama ben onun anasini evden kovuyormusum. Gercek yuzumu gormus.

Sunlardan kurtulayim baska bir sey istemiyorum.
egosunu bırakıp nasıl gidecek acaba:KK70:
ayrıca önce aşağılık kompleksi için kendisi gitmeli. önce kendi içindeki savaşa bir son versin sonra evlilik düşünsün
bunlar için çok geç kaldı
bu kadar çirkinleşmeseler o hastalık evresini bile belki gözardı ederdiniz emek veriyor terapist falab diye ama olmaz artık bu adamla
annesi çok arsız
kafasını taşlara vuracak o gğnler çok uzak değil

kendi eliyle yıktı yuvasını

egosunu bırakıp nasıl gidecek acaba:KK70:
ayrıca önce aşağılık kompleksi için kendisi gitmeli. önce kendi içindeki savaşa bir son versin sonra evlilik düşünsün
bunlar için çok geç kaldı
bu kadar çirkinleşmeseler o hastalık evresini bile belki gözardı ederdiniz emek veriyor terapist falab diye ama olmaz artık bu adamla
annesi çok arsız
kafasını taşlara vuracak o gğnler çok uzak değil

kendi eliyle yıktı yuvasını

Ben daha esyalarda aksiyon bekliyorum.
Babamin evinden beni kovan esyalara napar?
Gercekten o adam hasta. Burda yazan arkadaslar da oldu. Ben artik inaniyorum. Esinin mutlu olmasini istemedi, caresiz olmami bekledi hep. Surekli laf sokmalar,ne yapsam begenmemeler.
Inanin kendimi ne kadin ne es gibi hissettim..

kv hakikaten ahlaksızmış !! oğluna söyleseydin bana iftira edeni evimden de kovarım sokağımdan da diye. kadın kendini aklayıp anlatmıştır hiç değilse ne olduklarını bilsinler

kv hakikaten ahlaksızmış !! oğluna söyleseydin bana iftira edeni evimden de kovarım sokağımdan da diye. kadın kendini aklayıp anlatmıştır hiç değilse ne olduklarını bilsinler

Kadin kac kez dedi. Artik nereye gittiysen diye.
Ben onu Allah'a havale ediyorum.
Bekledim esin butun bagris cagrislarini telefonda. Bitince annesinin dedigini soyledim, citini cikarmadi. Cunku o da cok iyi biliyor ki annesi bunu diyecek potansiyelde. Annem oyle bisey dememistir diye savunamaz cunku o da taniyor:)
Cok tesekkurler

Kadin kac kez dedi. Artik nereye gittiysen diye.
Ben onu Allah'a havale ediyorum.
Bekledim esin butun bagris cagrislarini telefonda. Bitince annesinin dedigini soyledim, citini cikarmadi. Cunku o da cok iyi biliyor ki annesi bunu diyecek potansiyelde. Annem oyle bisey dememistir diye savunamaz cunku o da taniyor:)
Cok tesekkurler
sadaka ver yetim sevindir yemek dağıt
hatta yeni moda arabayı süsletin boşandım yazdırın

tövbe ya kızmayın ama bi insan gözğnğ açtı eşinden ayrılıyor diye sevinilşr mi seviniyorum

trajı komik mi deniyor buna :kızgın::KK11::skandal:

sadaka ver yetim sevindir yemek dağıt
hatta yeni moda arabayı süsletin boşandım yazdırın

tövbe ya kızmayın ama bi insan gözğnğ açtı eşinden ayrılıyor diye sevinilşr mi seviniyorum

trajı komik mi deniyor buna :kızgın::KK11::skandal:

Cok tesekkur ederim. Insallah ,sanki hic kurtulamayacakmisim gibi. Yildim artik.

Merhaba konu sahibi. Normalde boşanıyorum temalı konularda hep buruk olurdu içim ama bu konuda aldığınız karar cidden sevindirici yukardaki üyenin dediği gibi o rahatlamayı içimde hissettim. Kendinize büyük bir iyilik yapacaksınız boşanarak.
Sizin gibi birinin öyle bir ruh hastası aileye katlanmasına hiç gerek yok. Şükredin yetim sevindirin.
Ve gene başka bir üyenin dediği gibi biraz da siz çirkinleşin onlar özsaygıdan kaynaklanan üslubu kendilerine olan saygı zannediyorlar aman diyim.

Merhaba konu sahibi. Normalde boşanıyorum temalı konularda hep buruk olurdu içim ama bu konuda aldığınız karar cidden sevindirici yukardaki üyenin dediği gibi o rahatlamayı içimde hissettim. Kendinize büyük bir iyilik yapacaksınız boşanarak.
Sizin gibi birinin öyle bir ruh hastası aileye katlanmasına hiç gerek yok. Şükredin yetim sevindirin.
Ve gene başka bir üyenin dediği gibi biraz da siz çirkinleşin onlar özsaygıdan kaynaklanan üslubu kendilerine olan saygı zannediyorlar aman diyim.

Merhabalar.
Bu evlilikte ben hep mutsuzdum, mutlu oldugum zamanlarda esim olacak insan burnumdan getirdi. Mutlulugumu onunla paylasmamaya basladim ki hevesimi kirmasin. Sonra bunu kaybettigimi gorunce bu evlilik ici bos sacma sapan bir hal aldi.
Akabinde olanlar tam bir kaos.
En azindan simdi ozgurce mutlu olabilme ihtimalim var.
Cok haklisiniz. Annesinin o terbiyesizliginden sonra bunu cok cok daha iyi anladim.

Vakit ayirip yazdiginiz icin tesekkur ederim.

Gelişmeleri yeni okuyabildim her birinde yok artık dedim. Çok özür dileyerek söylüyorum kayinvalidenizin ar damarı çatlamamış hepten kopmuş.
Kendi babanızın evine girmenizi engellemeye çalışmak, arabanız konusu... Eşiniz de belli ki hala o ezik tarafını annesinin laflarıyla yükseltmeye çalışıyor.
Terbiyesizlermiş resmen geçen bir yılınıza üzülmeyin ne olur. Kurtardığınız yıllara sevinin.

ben bu tarz bir ailenin çocuğu ile evlendim ve evet hic kız evlatları yoktu. Kızlar onların gözünde hizmetci ve erkekleri memnun etmek için dünyaya gelmiş canlılar. O kadar konuştum anlattım ama anlamdılar bana da boşanmak kaldı ve açtım davamı inanın bu süreçte ne kadar doğru karar verdiğimi anladım zor da olsa geçiyor ve geçecek buna inanın.
En korktuğum şeylerin başında idi ama simdi iyiki yapmisim diyorum hiçbirşey sizin mutluluğunuzdan önemli değil evlenirken kişi adam olmayınca zaten boşanmak da sıkıntı adamdan ziyade ailesi ile uğraşıyorsun dava da bile ex kaynanamın nefret dolu bakışlarına maruz kaldım sanırsın ondan boşanıyorum ki bir nevi de öyleydi es kişisi annesinin beyni ile hareket ediyordu.
Simdi çok mutluyum huzurluyum sevgisizlik ne demek biliyorum artık ki kendimi hiç olmadığı kadar seviyorum hayallerimi gercektestiriyorum.
Kendime de söz verdim hiçbirşey sen istemediğin sürece seni üzemez diye öyle iftiralara maruz kaldım ki ama onları da umursamadan yoluma devam ediyorum.
Kısaca hep gülün ve huzurunuz olsun.
Sevgi dolu ailede büyüyenlerin beklentisi samimi bir sevgidir ve inş bir gün size de nasip olur buna inanın.

Velisi onun. Esyasini kendi alamayan adam evlenmesin ya gercekten.
Oglu annesinin eteginden hic cikmamis. Asla evlenmeyi kaldiramayacak bir insan.
Benim x de ben evde yokken annesi ile gelip ne var ne yok almış bomboş eve geldim 1 ay sonra
Bir de üstüne üstlük zarari karşılamak için aldığını ve anlaşmalı boşanmak istediğini söyledi.
Zaten hepsini alan benim eve sen kimin eşyasını götürüyorsun bir de gelmiş özelimi paylaşmayalım sen zararlı çıkarsın diye tehdit etmeler.
Mahkemede gördüm perişan olmalar benim gözüme bile bakamamalar, ben den çok ödü kopuyordu hakimden.
Kısaca bu adamlara hak ettiğini verelim de bizden sonra kötülük yaparken düşünsünler.
Birinin hayallerini çalmak ne demek anlasınlar.

:KK70:

Gercek yuzunu gormus mus...bak sen akilliya. Annesini yollayan odur kesin.
Adam cirkeflik pesinde.
Birde hala sana sucluluk yukleme pesinde.
Canim alacak verecek birsey birakma esya konusunds direk sen yolla.
Birdaha da muhattap olma ne annesiyle ne onunla. Konustukca sinirlerin bozulur ayrica seni suclu hissettirmen icin elinden geleni ardina koymuyor Hala full devam.
Annesini bilmiyormu sanki. Kiskirtmalara hic gelme konusma hicbiriyle. Kapilari da acma onlara. Eski esinin esyalarini sen postala onlara firsat vermeden once.
Geri kalan herseyi avukatin halletsin. Sakin kal. Hic ofkelenme. Zaten amaclari bu.
Sana yaptiklari soyledikleri seyler uzerinden gidilmiyor ama senin verdigin tepkilerle suclaniyorsun farkinda misin? Hep boyle yapacak zaten. O yuzden en iyi tepki tepkisizliktir. Dengenden cikma. Istedikleri kadar cirkinlessinler. Hamurlari bu. Sen karsilik verirsen onlar gibi olursun ama sonra uzulursun ne oldum diye. Ama onlar uzulmez cunki zaten pislikler.
En iyisi o yuzden hic duymaman gormemen olur. Bosanma islemleri ne durumda suan?

Esim geldi.
Iyi misin dedi,degilim dedim.
O kadar. Iceri gecti,yemegini yedi. Tv karsisinda.

Sakince konusacaktim. Deneyecektim bir kez daha. Bagirdi cagirdi.
Sonra niye bagiriyosun dedim. Ben uzatmisim konuyu.
Uzatti dedigi de dun beni yalniz birakmasi hakkinda konusmak istemem. Bakin konusmam demiyorum konusmak istemem.
Bir guzel bagirmasini da savundu.
Bagirirmis cunku ben uzatmisim napsaymis.
En sonunda da " mal bu. Ben boyleyim. Degisemem kimse icin. " mahalle agziyla sanki sokak kavgasi icindeymis gibi boyle cirkin cirkin bir tavir.

Tamam dedim. Artik ben daha ne yapabilirim. Bosanacagim.

Bosan bi dk bile durma bu malla. Erkekler tarihte hicbir zaman kadinlarin zekasini kabul edememis swnin ki mi edecek. Bosver yaa boyle koca olacagina hic olmasin. Hasta yatta 1 tabak yemek getirmesin annesine gitsin olacak is mi. Kv ye de soyle oglunu oldugu gibi iade ediyosun. Bilsin bari

Back
X