- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
eski konunuza şimdi baktım, biraz ileri boyutta sanırım bu yarış işi. bu insanı yorabilir. evlenmeden önce elde etmek için sanırım sizle bir şeyleri yapmış. peki hiç sinyal verdi mi bu konuyla ilgili? mesela beni terk edip duran sonunda benim terk ettiğim büyük aşk duyup şu an hiçbir şey hissetmediğim zevat da böyleydi. o zamanlar bir ara harç ücretime param çıkışmamıştı da "he eksik kaldın dimi" tarzı bir şey demişti. o varken araba da kullanamazmışım filan. onda fark etmiştim bu durumu. hatta nişanlımı tanıma sürecinde buna dikkat etmeye çalışmıştım, beni köreltmek yerine desteklediğini görünce rahatlamıştım.
ne diyim böyle hırslı biriyle uğraşmak elbet zordur. aynısını akrabalarımla yaşıyorum yıllardır yarış ederler benimle. kendi kendilerine yarışıp kendi kendilerine yenilirler. ben de sevgiyle dövmek için sürekli inşallah çok başarılı olursunuz filan diyorum şaşkınlıkları yüzlerinden okunuyor. yarışmadığım hiçbir yerime takmadığım için, kendime de güvendiğim, onların beni bastırmaya çalışmasıyla benden bir şey eksilmediğini bildiğim için bana batmıyor. ama evlilikte batabilir
ne diyim böyle hırslı biriyle uğraşmak elbet zordur. aynısını akrabalarımla yaşıyorum yıllardır yarış ederler benimle. kendi kendilerine yarışıp kendi kendilerine yenilirler. ben de sevgiyle dövmek için sürekli inşallah çok başarılı olursunuz filan diyorum şaşkınlıkları yüzlerinden okunuyor. yarışmadığım hiçbir yerime takmadığım için, kendime de güvendiğim, onların beni bastırmaya çalışmasıyla benden bir şey eksilmediğini bildiğim için bana batmıyor. ama evlilikte batabilir
Son düzenleme: