Gelinlik Modelleri işte benim gelinliğim kızlaar :))

ilknur45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
26
6
86
kızlar bu hafta sonu gelinliğimi aldık ama bana göre olanından dikilecek ufak değişiklikler yapılarak :)) ekledim resimlerinden ama inşallah ekleyebilmişimdir :) etek kısmı tül olduğu için serpme dantel üzerine taşlarla biraz daha hareketlendirilecek :) göründüğünden biraz daha kabarık olacak :) kuyruk kısmı takılıp çıkarılabilen şekilde yapılacak çünkü düğün sırasında rahat edemiyeceğimi düşünüyorum.. 2 tane duvak istedim biri uzun biri kısa :) öyle işte kızlar nasıl beğendiniz mi :))

Eklentiler

• $2012-05-19 14.22.35.webp
    $2012-05-19 14.22.35.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 79
  • $ilkkk.webp
    $ilkkk.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 80
  • $ilkkkkk.webp
    $ilkkkkk.webp
    10 KB · Görüntüleme: 84
  • $ilkkkkkkk.webp
    $ilkkkkkkk.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 80
  • $ilklll.webp
    $ilklll.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 79
cok guzel canim.ALLAH mesut etsin:49::49::49::49::49::49:

güzelmiş canım gelinliğin ama etek kısmındaki dantelleri 2. fotodaki gibi benim çok hoşuma gitmedi o şekil düz sıralar halinde inse daha güzel bence yani ordaki oluşturulan şekil 2 ok altalta gibi :15: onun dışında güzel taşımışsın :16:

güzelmiş canım gelinliğin ama etek kısmındaki dantelleri 2. fotodaki gibi benim çok hoşuma gitmedi o şekil düz sıralar halinde inse daha güzel bence yani ordaki oluşturulan şekil 2 ok altalta gibi :15: onun dışında güzel taşımışsın :16:

saol canım teşekkür ederim :) diğer dantelleri o şekilde olmıycak zaten el büyüklüğünde orda burda serpme olacak.. çapayı andıran şekil sadece ön kısmında olacak..

bence süper.sanada çok yakışmış.mutlulukla giy:16::nazar:

:) çok teşekkür ederim canım inşallah mutlulukla giyerim dediğin gibi.. Allah herkese nasip eylesin gelinlik giymeyi tabii mutlu bir ömür geçirmeyi de.. denemek için bile giydiğimde o duygu anlatılamaz.. :)

sana üst kısmı bol durmuş özellikle son resimde çok belli oluyor, göğüs kısmını daha küçük seçmelisin.

doğrudur canım :) ben de farkındayım.. arkası tam kapalı değil...oyüzden oturmadı buşekilde görünüyo :) ilk prova yapıldı... dediğin gibi canım tam üzerime göre dikilcek.. ilk provada da üst kısım oturdu üzerime zaten

Back
X