İşte Benim Stilim All Star

Bahar bu yarışmada hatta ekranlarda gördüğüm en berbat kız.Kedicikler,cicişler bile bu kızın yanında asil kalır.Playboy mansion izlemiştim oradaki kızlar bile Bahar'dan cici kızlardı yani daha ne diyim.
Bir de abuk sabuk fetiş birşeyler giyiniyor.Jüri dalga geçer gibi yüksek puan veriyor.Diğer kızlar yine iyi susuyor bu haksızlığa.Şaka gibi.

Şu kızların yaşlarına bakıyorum,kendimin o yaştaki hallerini düşünüyorum da vay be...Hadi beni geçtim şimdinin 18-19 luklarıyla biraradayım hiç böyle değiller.Yarışmadaki kızları çok aramışlar,tam seçmece.Evlerden uzak yarabbim.

bizim kizlarda boyle olmasin

Bahar sadece oksijen kaybı o kadar net diyorum.
Seks objesi gibi ortalıklarda dolanıyor ve eminim bunu bilinçli olarak yapıyor.

ya bu zeynep denen kız daha önce nerde oynuyodu ya da nerde çıkıyodu, arattım ama yine bulamadım çatlıcam

Pozitif Popularite (alfabetik sıra)
- En fazla beğenilenler ve izlenenler, Reyting kazandıranlar, Antisi fazla olmayıp seyirci çekenler.
- Ayrıca bu kişiler geçen yaz yapılan sms oylamasında yüksek oy almıştır.

Kare As Tarz
* Ezgi: İlk sezon en fazla yıldız ve taç alan (7), sezon ikincisi, allstarda en yüksek puan ortalaması.
* Ayşenur: İlk sezon finalisti, en fazla ikinci taç (5) alan, allstar şampiyonu ve ikinci en yüksek ortalama.
* Gülşah: Üçüncü sezon finalisti ve en fazla yıldız alan, allstar finalisti.
* Nurcan: İlk sezon birincisi.
Alanları: Ezgi-Abiye, Aysenur-Marjinal, Gülşah-Retro/Deri, Nurcan-Masquler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…