İşte Benim Stilim All Star

Kapas

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
716
192
133
AS

Son düzenleme:
Ilk Gala bitti 1 kisi elendi. yakinda 2. Gala cekilecek. Ilk elemeye kalanlar i ilk ben duyurmustum nette.
Nazli Hamarat sonradan katililacak. Kurallar da degisti bayagi. Iceride bayagi tartismalar oluyor podyumda ve kulisde.

Detaylar tam kesin olmamakla bereber yení kurallar: Hergun yarismacilar 10 uzerinden puan aliyorlar her bir juriden. Buda gunde 30 haftada 150 puan uzerinden puan demek. Hafta boyunca en az puan alan 3 kisi elemeye kaliyor Galada. Galada en basarili bir kisi 10 liralik cek aliyor.
Buda hafta ici tarzda zayif olanlarin elemeye kalicagi anlamina geliyor.

Son düzenleme:
Ideal isimlerden 6 tane fire var onlara teklif yapildi ama kabul etmediler. Sonra yazariz detaylari. allstar sadece isimde en iyilerin yarisi yok kadroda.

Ideal isimlerden 6 tane fire var onlara teklif yapildi ama kabul etmediler. Sonra yazariz detaylari. allstar sadece isimde en iyilerin yarisi yok kadroda.

Ben yazayım;

- Nur Bozar
- Sima Şerafettinova (iyi olduğundan değil reytinginden)
- İkinci sezonda son ikiye kalan kız adını unuttum zeynep mi ne.
- Özlem Özden Yaaa o nasıl olmaaz
- Son programdaki sona kalan sarışın kız olabilir bir de esmer olan son ikiye kalan esmer kız dilanmıydı ne.

Bi ilk sezonu izledim sürekli diğer iki sezonu özellikle 2. sezonu bilmiyorum. 3. sezonda da ara ara baktım. Çok sıkıcıydı

ee nur bozar yok muu
of o ıkıncı sezondakı herkese satasan kız var .. tam bı bas agrısı ıdı .. keske o olmasaydıı

Öykü Serter sunucu mu gene. Biraz kilo almış iyi olmuş gibi rising star'da.

IBS Allstar icin teklifleri kabul etmeyenler:

Nur, Özlem, Melisa, Zeynep, Gülay, Mihriban, Şilan
Yapımcı ekip, kesin olarak anlastıkları birkac kız dısında bu 7 ismi özellikle istiyordu. Fakat haziran ayında sözleşme imzalatamadılar, hiçbiri kabul etmedi. Halen bazıları teklif alıyor. Sonradan Allstar kadrosuna dahil olacak yarişmacılar icin, ama bu isimlerden olması zor.

Ayyy gordummm simdiii

Gecen sezonun birincisini ben hic begenmiyorum ya :/ sen begeniyor musun
Yani her giydiğini beğenmiyordum ama bazen hoş giyiniyordu. Birinci olmasını istemem. Çok gereksiz var ya orda reyting olsun kavga olsunda nolursa olsun demişler resmen

Ayşenur'un konuşmasında bir tuhaflık mı var bana mı öyle geldi.
Nihal,Özden,Ayşenur görmek istemezdim sanırım.
Bu yarışmada da favorim biraz fazla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…