İşte Benim Stilim All Star

öylemiymiş, sima nerden torpilli acaba, kıza bi poh poh bi poh poh kemal bile, geçen sezon söylemediklerini bırakmamışlardı halbuki, gerçi ziyadesiyle hak etmişti ama...

Instagramda rafet el romanin esinin sayfasina rastladim gecenlerde. Gezinirken bakarken surekli Aysegulle olan resimlerinide gordum, ve insanin kizkardesi olmazsa olmaz gibi sozler vardi yanlis hatirlamiyorsam..

Bosuna Sima Nihal vs.. falan niye kavga bos tartisiyorlar demeyin

Onlara oyle yapmalarini soyluyorlar, Sima instagramda yazdiklari var bugunlerde dogruluyor,
Cogu kiz diyor zaten acik acik soylemeselerde kiyida kosede ozel olarak soyluyor. Ekip zorluyor kizlari. Gecen senede ayni seyleri duyduk halen devam ediyorlar ayni taktiklere yapimcilar.

Evet ya, camera onunde ozdenle aysenur kanli bicakli gibi gorunmelere ragmen,
Elenen ikizler ve Emel olunca Ozdende aglamaya baslamisti, Aysenur teselli etmisti..
Gercekten dusman olsaydi asla teselli etmezdi..

sahte mi değil mi bilmiyorum da gülşahın sinirlenmesi ya da üzülmesi çok gerçekci geliyor bana

aynı şekilde rol bile olsa insanlar yine kapasiteleri dahilinde rol yapabilir, bu açıdan bile baktığımda ordaki en kafası çalışan kız nihal, gerçi 1. olamıcak bence o ayrı, sonuçta en kafası çalışan yarışması değil

bence geçen sezonların 1. lilerinide tek tek harcamaları planlı, bu duruma göre sıra ezgide olsa gerek

Instagramda rafet el romanin esinin sayfasina rastladim gecenlerde. Gezinirken bakarken surekli Aysegulle olan resimlerinide gordum, ve insanin kizkardesi olmazsa olmaz gibi sozler vardi yanlis hatirlamiyorsam..

bugun nur dedi zaten, ayşegülü bi yerden mi tanıyomuş kimin bişeysiymişte dinlemedim, çok savunuyor zaten bugünlerde...

Bu yarışma baştan sona herşeyiyle kurgu gibi geliyor bana,yani herşey haftalar hatta aylar öncesinden planlanıyor,daha doğrusu yarışmaya başlamadan önce bence bir kağıt imzalattırıyorlar,sen şu hafta eleneceksin bak sen şu hafta,sen şöyle şöyle diyeceksin,sen Simaya sataşacaksın gibi...Bence hepsi kurgu,ilk yarışmayı hiç kaçırmadan izliyordum ama ne zaman elenecek isimler haftalar öncesinden söylenemeye başladı takip etmemeye başladım.

Bence hepsi dizi gibi kendilerine verilen karekterlerini oynuyorlar,emin olun dışarıda hepsi canım cicimdir.

Niye inatla özdenin 2 sezon kavgalarini yayinliyosunuz o zaman diye sormak istedim bunu görünce :)

Yarismayi izlemeyi sima girince birakmistim zaten , arada internet sitesinden sevdigim yarismacilarin giydiklerine bakiyodum. Sonra ikizler elenince tamamen biraktim da sizi instagramdan takip ediyodum. Ozdeni de hic sevmem de final haftasi direk ozdeni hedef gösteriyosunuz eleştirdiğiniz losta benzemissiniz ki o en azından acik acik desteklediği yarismaciyi soyluyor objektifim demiyor. Sizin melisa oldugunuzdan supheleniyorum artik. :) takibi biraktim cunku timeline da eski kavgalari gormekten sıkıldım. Bi elestiri olarak burada bulunsun, ciddiye alip almamak size kalmis.

Butun kavgaları, yayınlıyoruz. Nur, Kemal, Hamarat, Nihal, Zeynep, Melisa, Özden, Maria.
Olanların arkasında en cok sebep olarak Özden cıkıyorsa ne yapalım.
Ayrıca bir kısmı ekibini zorlamsıyla cıkıyor. Ozden in dolabına yerlestirilen klotlar gibi. Özden kullanıldı kulisde yapımcılar tarafında ancak Özden sorunlu oldugu için kontrolden cıkıyordu. 1. sezon yarısmacıların Özden hakkında ne dedıklerini yayınladık, psikolik analizi onlarda yapıyor. 3. sezon Sima kulanıldı. Özden diskalifiye edilmedi Sima edildi cünkü Özden gecen sene korunuyordu. Elenmesi Nur Yerlitas ın sayesinde olmustur. Kemal in Melisa ya karsı bilenmesi Özden in cok sıkayet alması Melisa nın popüler olmaya baslamasıyla olmustur, cünkü Kemal acık sekilde Özden ve Nihal i begeniyor, Nazlı Sultan, Melisa ve Çiğdem den hoslanmıyordu.
Gecen sene Ezgi Baylar oldugum düşünüldü, sonra Melisa, simdiler ise Gülşah veya Ayşenur. İleride Ayşegül olurum bu gidişle.

Tum kavgalari zaten yayinlayamazsiniz kavgasız gunu geçmemiş yarismanin. Finale kalan herkes sorunlu kavgaci tipler ama Inatla 2.sezondan ozdenin dahil oldugu kavgalari yayinliyosunuz bunda inkar edebileceğiniz bisey yok. Ben ozdeni savunmuyorum zaten sevmem de sizin yaptığınizin da hoş oldugunu dusunmuyorum.

ay bu nihal çok komik ve çok zeki bi kız ya zaten nur onu 1. yapacak bu gidişle

bence özden 1. olmalı bu arada konu tarzsa

ama ben konun tarz olduğuna inanmadığımdan nihal 1. olsun

ıııgk ayşenur 1. olmasında hepsi olabilir geri kalan, gıcık

Nihal e endeskli bir Allstar in reytingleri haftalardir yerlerde surunuyor.
Ayruca Aysenur ve Ozden on planda puanlarda belli. Ikisinden biri kazanacak, yapimcilarda oyle istiyor gibi.
Gulsah arka plana itildi. Ezgi Baylar boyle olacagini anladi ve gitti. Gulsah gec farketti.
Yine de finalistler arasinda Aysenur ve Gulsah original tarz. Ozden biraz Aysenur a benzer takiliyor sadece siyah giydiginde yuksek puan aliyor.
Aysenur un antisi daha az, Aysegul, Nihal ve Ozden e gore. Nihal ve Ozden fanlarini cogu ortak, bu durumda oylar bolunecek. Nihal in elenmemesi bu sayede adil oldu yoksa Nihal Ozden ikizler gibi birlesip Ozden kazanirdi. Nihal Ozden I gecer oylamada buyuk ihtimal. Nihal marjinal yasi kucuk kesime hitap ediyor, tarz karaktere bakmiyorlar. 25 yas ustu kesim oy kulanirsa fazla Gulsah veya Cigdem kazanabilir bir ihtimal. Su an Aysenur favori. Ancak ekip kanal birini isterse ona avantaj saglayabilir bunu gorduk daha once.

Hafta ici ve Gala toplaminda Ezgi Baylar birinci, Aysenur ikinci.

Finalde SMS Sonuclari tahmin ettigimiz gibi cikdi:
1. Aysenur 2. Nihal 3. Cigdem 4. Ozden 5. Aysegul 6. Gulsah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…