öylemiymiş, sima nerden torpilli acaba, kıza bi poh poh bi poh poh kemal bile, geçen sezon söylemediklerini bırakmamışlardı halbuki, gerçi ziyadesiyle hak etmişti ama...
Bosuna Sima Nihal vs.. falan niye kavga bos tartisiyorlar demeyin
Onlara oyle yapmalarini soyluyorlar, Sima instagramda yazdiklari var bugunlerde dogruluyor,
Cogu kiz diyor zaten acik acik soylemeselerde kiyida kosede ozel olarak soyluyor. Ekip zorluyor kizlari. Gecen senede ayni seyleri duyduk halen devam ediyorlar ayni taktiklere yapimcilar.
Instagramda rafet el romanin esinin sayfasina rastladim gecenlerde. Gezinirken bakarken surekli Aysegulle olan resimlerinide gordum, ve insanin kizkardesi olmazsa olmaz gibi sozler vardi yanlis hatirlamiyorsam..
Bosuna Sima Nihal vs.. falan niye kavga bos tartisiyorlar demeyin
Onlara oyle yapmalarini soyluyorlar, Sima instagramda yazdiklari var bugunlerde dogruluyor,
Cogu kiz diyor zaten acik acik soylemeselerde kiyida kosede ozel olarak soyluyor. Ekip zorluyor kizlari. Gecen senede ayni seyleri duyduk halen devam ediyorlar ayni taktiklere yapimcilar.
Niye inatla özdenin 2 sezon kavgalarini yayinliyosunuz o zaman diye sormak istedim bunu görünce :)
Yarismayi izlemeyi sima girince birakmistim zaten , arada internet sitesinden sevdigim yarismacilarin giydiklerine bakiyodum. Sonra ikizler elenince tamamen biraktim da sizi instagramdan takip ediyodum. Ozdeni de hic sevmem de final haftasi direk ozdeni hedef gösteriyosunuz eleştirdiğiniz losta benzemissiniz ki o en azından acik acik desteklediği yarismaciyi soyluyor objektifim demiyor. Sizin melisa oldugunuzdan supheleniyorum artik. :) takibi biraktim cunku timeline da eski kavgalari gormekten sıkıldım. Bi elestiri olarak burada bulunsun, ciddiye alip almamak size kalmis.
Butun kavgaları, yayınlıyoruz. Nur, Kemal, Hamarat, Nihal, Zeynep, Melisa, Özden, Maria.
Olanların arkasında en cok sebep olarak Özden cıkıyorsa ne yapalım.
Ayrıca bir kısmı ekibini zorlamsıyla cıkıyor. Ozden in dolabına yerlestirilen klotlar gibi. Özden kullanıldı kulisde yapımcılar tarafında ancak Özden sorunlu oldugu için kontrolden cıkıyordu. 1. sezon yarısmacıların Özden hakkında ne dedıklerini yayınladık, psikolik analizi onlarda yapıyor. 3. sezon Sima kulanıldı. Özden diskalifiye edilmedi Sima edildi cünkü Özden gecen sene korunuyordu. Elenmesi Nur Yerlitas ın sayesinde olmustur. Kemal in Melisa ya karsı bilenmesi Özden in cok sıkayet alması Melisa nın popüler olmaya baslamasıyla olmustur, cünkü Kemal acık sekilde Özden ve Nihal i begeniyor, Nazlı Sultan, Melisa ve Çiğdem den hoslanmıyordu.
Gecen sene Ezgi Baylar oldugum düşünüldü, sonra Melisa, simdiler ise Gülşah veya Ayşenur. İleride Ayşegül olurum bu gidişle.
ıııgk ayşenur 1. olmasında hepsi olabilir geri kalan, gıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?