- Konu Sahibi bxixdxixxsxxixm
-
ayyyyyyyyyyyyyy...maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh bıdışım bebeğini bende izledim 41 kere maaşallah hele o minik ayaklarını üst üste atmıyormu bayıldımmmmmmmmmm allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin uzun ömürler versin sizlere ve bebeğinize...darısı anne adaylarının başına...olmayanlarada allah tez wakitte nasip eylesin..
bıdışım ben de izledim.. maaşallah bebişin sana benziyor sanki şimdiden ağzı , yüzü :) Allah bağışlasın , benim de pazartesi canım 2 . düzey ultrasonum.. ama o kadar özledim ki yavrumu ... bir ay oldu görmeyeli dile kolay ....
hayırlısıyla bir kucağımıza alsak artık .. mis kokusunu koklasak dimi yaa... bu hasretlik de ne zor şeymiş .. içinde büyüyen canının içine hasret duymak da ne tuhaf bir hismiş değil mi..
bışıdım senden renginden haberini alıyom ama sohbette göremiyomm canım benle aynısın izledim ogluşunu benimde ogluşum olacak dünde ultrasyonda eşime şey dedim dudakları büyükmü diye oglumun senin oglun gibi dudakları görüntüsü demekki ultrasyondan öyle hele pipisi saglıklı kucagına almayı nasip etsin arkadaşım
Yaaa Ben Açamiyomm Saniye Saydi Harfleri Yazdimm Ama Olmadii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?