işte benim yeni gelin eviiiiim :)

çok güzel canım eşyalrını çok beğendim balkona ve manzarasına bayıldım ne keyifli olur orda çay içmek sadece odaların birbirine açılması hoş değil bana göre ama nasılsa kiraymış önemli değil.Allah bir an önce kavuştursun sevdiceğinize ve mutlu mutlu yaşayın inşallah

KUAFOR tavsıyesı ıstemenden bana cok yakın oturdugunu dusunuyorum ama harbıden o manzara nerede var onu cozemıyorum

Öncelikle hayırlı olsun her odan uyumlu sade ve şık , bir ömür boyu mutlulukla oturun

merhaba evınde güle güle oturun eşinle beraber
salon halın benım oturma odamda var leke olunca fılan evde halı yıkama makınesı ıle fılan yıkamanı tavsıye etmıyorum cunku beyaz yerlerınde kuruyunca
sarı lekeler kalıyor onun dısında severek kullanıyorum.salon koltukların da oturma koltuklarımla aynı sadece benım oturma yerlerım siyah :))

güle güle otur evin çok güzel ama kuranı kerimi yatak odasın al bence karı koca özelinde melekler bile haya edip çıkarlarmış dışarı vebali üzerimde kalmasın diye söyledim yanlış anlama

ALLAH ömür boyu içinizdeki bu aşk heyecanını ilk gün gibi taze tutsun.Evin her köşesine mutluluk ve huzuru saklayın...

cok güzel olmus
ama beyazı bu kadar sevıyosun (bende çok severim) kı salon cok güzel olmus keske yatak odanda tek beyaz olsaydı beyaz kahverengı yerine bence daha güzel olurdu
iyi günlered otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…