• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte boyadığım yatak odası takımım :))

aslında daha önce bitmişti boyası ama gardrobuma tül detay yapmak istiyorum, sipariş verdim ama hala gelmedi.. bende daha fazla dayanamadım işte paylaşıyorum :)
buyrunnn...

eski hali:

Eki Görüntüle 402496 Eki Görüntüle 402497

işte buda yeni haliiii :9: :

Eki Görüntüle 402498 Eki Görüntüle 402499 Eki Görüntüle 402500

şimdi geriye yatak başı kaldı. onada bişeyler düşünmem lazım :44:

vauv tebrik ederim
harika olmuş ellerine saglık :46:
yeni almış gibi valla

Sabırsızlıkla markaları beklıyorum bugun hafta sonu olması avantajını kullanarak hemen kendımı bır yapı markette bulacagım =))

Bak şimdi ır kaç soru daha takıldı aklıma bu boyanın 750gr ve 2.5 lıtre olanı var hangısınden 2 tane gıttı acaba sızınkıne

boya marka ve vernik marka ismini ben de rica edebilir miyim ? benim de siyah renkli mobilyalarım yatak odasında, yemek masam da koyu kahve, nasıl olur bilmem, mobilyaalrın bazı yerleri parlak bazı yerleri mat...

ya parlak yada mat olması konusunda bişey diyemem ama üzerinde cila varsa tutmayabilir boya, zımpara yapmak gerekebilir öncesinde, oda evde biraz zor..

Ellerine sağlık çok güzel olmuş bende markayı merak ettim ama neden vermiyosun burdan yasak değilki reklam ben öyle biliyorum yanlış biliyorsam bana da özelden yazarmısın lütfen..

Ellerine sağlık çok güzel olmuş bende markayı merak ettim ama neden vermiyosun burdan yasak değilki reklam ben öyle biliyorum yanlış biliyorsam bana da özelden yazarmısın lütfen..

ya burda marka adı verilip verilmediğini bilmiyorum o yüzden yazmadım ama eğer yazabiliyosak iyi olur valla herkese ayrı ayrı msj atmaktansa... :44:

marka vermek yasak olsa millet beyaz eşya alıyor yazıyor nevresim alıyor yazıyor herşeyin markasını yazıyorlar bimdeki ürünlerde marka işte yazıyorlar

marka vermek yasak olsa millet beyaz eşya alıyor yazıyor nevresim alıyor yazıyor herşeyin markasını yazıyorlar bimdeki ürünlerde marka işte yazıyorlar

doğru haklısın yazayım o zaman buraya boyanın markası cuprinol wood art opak ahşap koruyucu, verniğin markasını bilmiyorum eşim halletti onu 2 farklı vernik kullandı, ama alacağınız yere sorun ve kalın bir tabaka oluşturabilecek bir vernik tercih edin ki yıpranmasın mobilyanız :)

doğru haklısın yazayım o zaman buraya boyanın markası cuprinol wood art opak ahşap koruyucu, verniğin markasını bilmiyorum eşim halletti onu 2 farklı vernik kullandı, ama alacağınız yere sorun ve kalın bir tabaka oluşturabilecek bir vernik tercih edin ki yıpranmasın mobilyanız :)

teşşekür ederim canım böyle iyi oldu walla

Harikaa görünüyorr cok modern bir görüntü yaratmışşınız. Masaallah becerinize:nazar:

vayy be nasıl cesaret ettiniz bukadar büyük şeyleri boyamayı tebrikler çok güzel olmuş:52:

Son düzenleme:
Back
X