Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yukarıda vermiştim canım. fırça değilde rulo kullandık biz küçük rulolar var onlardan, sadece rulonun yanaşmadığı kısımlara fırçayla sürdük.
yok tatlım ben senden boyanın tam olarak markasını rica ettim :) özelden msj atarsan bana markasını bende ay başında alıp başlayacağım boyamaya.. birde boyanabilir olduğunu üstünde vernik olup olmadığını fotosunu çekip yollasam anlarmısın.. senin yatakodasına baya bir benziyor çünkü:)![]()
aslında markasını da yazmış arkadaş, geçmişe bir bakın isterseniz...
herkesin söylediği gibi harika olmuş ellerinize sağlık.. ben de dediğiniz boyaya int.baktım da 2.5 litresi 75 ila 80 milyon arası siz bir lt mi aldınız yoksa indirimde felan mıydı.. gerçi sorular çok, çekinerek soruyorum ama cevap verirseniz çok sevinirim...![]()
yok tatlım ben senden boyanın tam olarak markasını rica ettim :) özelden msj atarsan bana markasını bende ay başında alıp başlayacağım boyamaya.. birde boyanabilir olduğunu üstünde vernik olup olmadığını fotosunu çekip yollasam anlarmısın.. senin yatakodasına baya bir benziyor çünkü:)![]()
vaaayy,, hep erkeklerdenmi bekliycez,yasasin kadin gucuuu
cok guzel olmus ya
estağfirullah canım sorun değil, benim aldığım 0,75 lt. canım, sen nerden bakyıysan ordan al zira daha ucuza geliyo, 2,5 lt yokru praktikerde bu boyanın :)
QUOTE]
çoook teşekkür ederim..
aslında büyüğü çok gelir galiba, üç kapılı dolap boyamayı düşünüyorum.. en iyisi tekrar bi araştırmaya başlamak...![]()
selam ipati ellerine saglık cok maharetli oldugun belli cok güzel olmuş..senden aldıgım cesaretle bende yatak odamı boyamak istiyorum seninki gibi kapakları dolaplarımınn..yanlız kafama takılan bir soru oldu cevaplarsan sevinirim vernigi hangi fırcayla boyadın tek kat mı vernik attınn..(ben ahşap boyama yaptıgım için vernik bikaç kat atınca rengi sarıya dönüyo ve damla gibi iz oluyo)tşkler
aslında daha önce bitmişti boyası ama gardrobuma tül detay yapmak istiyorum, sipariş verdim ama hala gelmedi.. bende daha fazla dayanamadım işte paylaşıyorum :)
buyrunnn...
eski hali:
Eki Görüntüle 402496 Eki Görüntüle 402497
işte buda yeni haliiii:
Eki Görüntüle 402498 Eki Görüntüle 402499 Eki Görüntüle 402500
şimdi geriye yatak başı kaldı. onada bişeyler düşünmem lazım :44:
Aman Tanrım bayılırım beyaz mobilyalara harika yapmıssın , yatak bası olarakta beyaz demir ferforje yatak baslıgı kullan ve cibinlikte takabilirsin tavana, harika olurrrrr....
yatakbaşını değiştirmeyi bende istiyorum aslında ama eşim varolan yatakbaşını kaplayalım diyor daha karar vermedik bakalım düşünücez bişeyler![]()
ayy çok güzel olmuş canım ellerine sağlık güle güle kullan inş. Aynı dertten ben de muzdaribim.Hangi kafa ile gidip koyu kahve mobilya aldıysam o kadar pişmanım ki.İyi fikir oldu benim içinde.Tabi bu iş için önce eşimi ikna etmem lazım."İş çıkarma , ya mobilyalar mahvolursa " diyecek ya bakalım...![]()
öncelikle ellerine sağlık canım çok güzel olmuş mobilyalar. Yatak başlığının malzemesi ne? Neden onuda boyamıyorsun? Eğer deri diye çekiniyorsan bak bir blogta gördüm blog sahibi deri sandalye başlıklarınıda aynı boya ile boyamış çok güzel olmuş:
YASEMİNLİ HOBİ PENCEREM: salonumuz böyle kahverengi idi ve karanlık gözükmeye başlamıştı birazda beyaz görelim dedik ve koyu renk ne varsa herşeyi beyaza boyadık
YASEMİNLİ HOBİ PENCEREM: bir hafta uğraştık ama sonuç güzeldi
Bu arada bende bu işe gireceğim:) bugün boya baktımda matrix x1 in iki çeşidi varmış biri tiner bazlı diğeri su bazlı hangisini almalıydım? Birde parlak beyazmı boyanız yoksa matmı? Kullanmadan önce incelttinizmi boyayı ve son sorum ne kadar boya gitti?:)))