• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte boyadığım yatak odası takımım :))

o zaman sen bu işi biliyosun :) yağlı boyada oluyomuymuş bak bunu bilmiyodum, birdahakine bende onu deneyeyim :1:

inceden zımpara yapmıştım. fazla toz yapmadan. ve ruloyla boyayınca güzel olmuştu. ama artık krem renk de sıktı... :34: boyar boyamaz paylaşacağım...

Ellerine sağlık çok güzel olmuş gerçekten ben birde beyazı çok beğeniorum mobilyalarda daha bi ferah gösteriyor :) bulunduğu ortamı. güle kullanın inşallah

Ne kadar güzel olmus :)
Yeni gibi.
Güle güle kullanin.
Beyaz cok daha ferah olmus.

her şeyi eşlerinden erkeklerden bekleyen kadınlara örnek olsun valla aferin helal sana:46:

kadın eli değdiği belli olmuş ferahlamış odan :9:

çok güzel olmuşş bayıldımmm. kafamda yeni fikirler canlandı şimdi bunları görünce :1:

Mobilya yenilemekten çok daha mantıklı,pratik ve de ekonomik:46:

Çok beğendim gerçekten,cesaret oldu bence birçok kişiye.Bu cesaretle yakında evim şahaneyi izleye izleye niş falan yapmaya başlarmışız evde:52:

Son düzenleme:
aaaaa harika olmus bende kendi odamı boyucam :52::52::52::52::52:

Mobilya yenilemekten çok daha mantıklı,pratik ve de ekonomik:46:

Çok beğendim gerçekten,cesaret oldu bence birçok kişiye.Bu cesaretle yakında evim şahaneyi izleye izleye niş falan yapmaya başlarmışız evde:52:

Niş süper olur ama konroplaklarla yapılabılır

valla bencede niş güzel olur hemde iyi bir çözüm olur küçük salona ama ben direk evim şahaneyi aramayı istiyorum onlar yapsınlar :9:

Ba-yıl-dım :nazar:

Çok güzel canım, yeni gibi olmuş , güle güle kullan

valla bencede niş güzel olur hemde iyi bir çözüm olur küçük salona ama ben direk evim şahaneyi aramayı istiyorum onlar yapsınlar :9:

Sen dene sonra bızede haber ver bende ızledıkce arayım dıyorum sonra korkuyorum ya cok dandık yapıyorlarsa dıye oğlumda dıyorkı anne neden korkuyorsun sankı evde cokmu eşya var :32::32::32: Ama ben kıracıyım.

Konu ahıbı arkadaş ellerıne saglık şahane olmuş darısı basıma bende hemen bu hafta cocukların gardolabında deneyecegım yalnız vernıgı ne ıle surdunuz onuda anlatırsan sevınırım

Ne kadar beceriklisin canım ya :) daha önce de kargo paketlerini kapladım demiştin,onlar da çok güzeldi.
Mobilyaların da süper olmuş :34:

bende cok begendim cok güzel olmuş ellerine saglık ...bende 3 sene önce kahverengi almıştım yatak odasını ne akla hizmet ettiysem :26: şimdi hiç begenmiyorum banada rica etsem boya markasını ve vernik markasını yazarmısın cnm..tşkler:34:

Back
X