İşte böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni kimse ezmiyor cicim sen dert etme hayatım
Tabiki beklerler hiç şüphen olmasın aşkım 🤣
Kaynanan gibi annen var o zaman hımm.
Sizin iki tarafta da kadınlar ataerkil düzenin önde bayrak sallayanı sanırım.
Üzücü ya.
Umarım sizin gelin doğru yolu bulmuştur da hepinize yol gösterir.

Kaynanan gibi annen var o zaman hımm.
Sizin iki tarafta da kadınlar ataerkil düzenin önde bayrak sallayanı sanırım.
Üzücü ya.
Umarım sizin gelin doğru yolu bulmuştur da hepinize yol gösterir.
Benim anneme laf edemezsin o ağzını burnunu dağıtırım!d...l şimdi !!!!!!!🤬

Pardon Senden izin almağı unutmuşum..sizin anladığınızdilde konuşuyorum
Senden degil sizden diyeceksiniz. Mesafenizi korursaniz sevinirim zira bana sen diyecek kadar yakin degilsiniz olamazsiniz da.

Bir kere oldu o size anlatanda kabahat
O zaman daha önce baban senin meselelerinden neden hastanelik olmuştu? Kendini kandırıyorsun sadece .
Buradaki insanlara bir şey ispat etmek zorunda değilsin. Keşke ailen, eşin tarafından gerçekten benimsenip sevilsen. O zaman bu konuları açmak zorunda hissetmezdin

Eski konunuzu az cok hatirliyorum. Aile baglariniz kopuktu ve siz kendinizi bu yüzden de degersiz hessediyordunuz degil mi? Icinizdeki firtinalari az cok tahmin edebiliyorum, ama bunun kavga yeri burasi degil. Bence kendiniz icin bir süre psikolojik destek alsaniz iyi olur. Sürekli stres ve üzüntü altinda olmak zamanla insani fiziksel olarak da hasta ediyor. O yüzden zamaninda müdahele etmeli

Hepinize Selam olsun!ben buraya abimin çocuğundan yazmış biriyim.her kes beni kınadı falan sen kötüsün sen hastasın her kes kötü bir sen mi iyisin falan filan.sanki siz (hepinizi dahil etmiyorum şu kötü yorumları yapanlar)sütten çıkmış ak kaşıksınız?!belki içleriniz kin nefretten patlıyor da bana şurada oynuyorsunuz tabi kalpleri Allah biliyor!benim hayatıma “leş gibi” diyenler kendilerinin kalpleri leş gibi olduğu için böyle iğrenç laflar ağızlarından çıkarıyorlar .kime hoş değil yazmasın yorum yapmasın!bebeğe gelince ben onu canlı görmemişim ki.nerden anlayacağım “hala”olmak ne demek?!sizler o yeğenlerin yanındasınız o yüzden size garip geldi.geline gelince gelin işte el kızı...Allah izin verirse yazda gideceğim çocuk için parti o zaman verilecek
Konular, konulara yazılmış yorumlar ve üyeler hakkında topik açmak yasaktır.

Sizi son kez uyarıyorum Nilufer9512 hakaret etmekten vazgeçin, açtığınız her konuda ya hakaret ediyorsunuz ya küfür ediyorsunuz.
Türkçeyi tam anlayamadığınızı düşünüp her seferinde anlayışlı olayım dedim ama siz Türkçe hakareti d…l yazarak sansürlemeyi bile çok iyi biliyorsunuz maşallah.

Benim anneme laf edemezsin o ağzını burnunu dağıtırım!d...l şimdi !!!!!!!🤬

Yorumları şikayet et butonuna basarak rapor etmeyi biliyorsunuz, size 2 defa konudan üye yasaklamayı da anlattım, bu sondur kurallara uymamakta ısrarcı olursanız daha ağır yaptırımları olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X