herşeyin çok güzel canım, salonun bütünlükle çok uyumlu çok zarif.
yatak odası zaten harika.
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, güzel bebişli günlerde oturun İnş.
İlk yorum benden olsun. Mis gibi huzur dolu....Allah mutluluğunu daim etsin inşallah.....Yatak odan , salonun ..... Hepsi çok güzel....
maşallah çok güzel ama salonun ayrı bir güzel uyumlu sadece masadaki çiçekten hoşlanmadım, yatak odan ve oturma odan da güzel güle güle sağlık ve huzurla otur inşallah Allah bir yastıkta kocatsın inşallah
Huzurla mutlulukla oturun inş. çok güzel herşeyiniz.
Allah huzurla mutlulukla oturabilmeyi nasip etsin. Dilerim boş odanızıda en yakın zamanda güzel bir bebiş süsler
Allah huzur ve sağlıkla oturmayi nasip etsin. Her seyin cok guzel. Salonun mobilyalari harika bayıldım. Ama bir abla gözüyle soylemek isterim; salon aksesuarlarin daha ağır ve ozellikli olmalıydı. O kullandiklarin daha modern tarzdaki evlere uygun. Masanın uzerindeki mumluk ve cicek takim kalkmali . Oraya sadece gümüş rengi yada tek renk cam bir tabak (Paşabahçe aksesuarda var) olabilir.koltuk perde hali mobilya harika guzel uydurmussun. Hayırlı olsun.
Bir pembesever olarak salona bayıldım yaa koltuk takımı fiyatını öğrenebilirmiyim , huzur içinde oturun
Evinizin herşeyi cok güzel, salonunuz cok tatlı olmuş
Ömür boyu mutluluk ve huzurla oturun inşallah, Rabbim nazarlardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?