İşte Bu da 7 Aylık Gelin Evimmm :)))

alya_taha

❤Minik Kızım Duru'm❤
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
977
57
163
34
Merhaba arkadaşlar baktım herkes evini paylaşıyor tazecik gelin evlerini bende paylaşıym dedim 7 aylık gelin evimi bende daha tazeyim ama demi

Aşk yuvamıza hoş geldinizz

Oturma odamız

Mutfağımız

Kocişimle ikiz önlüğümüz

Henüz boş olan bebiş bekleyen odamız

İşte burasıda salonumuz

Banyomuz ve çamaşır dolabımız

Burasıda yatak odamız

Son düzenleme:
herşeyin çok güzel canım, salonun bütünlükle çok uyumlu çok zarif.
yatak odası zaten harika.
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, güzel bebişli günlerde oturun İnş.

İlk yorum benden olsun. Mis gibi huzur dolu....Allah mutluluğunu daim etsin inşallah.....Yatak odan , salonun ..... Hepsi çok güzel....

herşeyin çok güzel canım, salonun bütünlükle çok uyumlu çok zarif.
yatak odası zaten harika.
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin, güzel bebişli günlerde oturun İnş.

Çok çok teşekkür ederim canım inşaAllah

maşallah çok güzel ama salonun ayrı bir güzel uyumlu sadece masadaki çiçekten hoşlanmadım, yatak odan ve oturma odan da güzel güle güle sağlık ve huzurla otur inşallah Allah bir yastıkta kocatsın inşallah

Sağol canım çok teşekkür ederim o masadaki çiçek benimde sürekli kafamda ama bişey yakıştıramadım o vazoya başka

Allah huzurla mutlulukla oturabilmeyi nasip etsin. Dilerim boş odanızıda en yakın zamanda güzel bir bebiş süsler

Allah huzur ve sağlıkla oturmayi nasip etsin. Her seyin cok guzel. Salonun mobilyalari harika bayıldım. Ama bir abla gözüyle soylemek isterim; salon aksesuarlarin daha ağır ve ozellikli olmalıydı. O kullandiklarin daha modern tarzdaki evlere uygun. Masanın uzerindeki mumluk ve cicek takim kalkmali . Oraya sadece gümüş rengi yada tek renk cam bir tabak (Paşabahçe aksesuarda var) olabilir.koltuk perde hali mobilya harika guzel uydurmussun. Hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Bir pembesever olarak salona bayıldım yaa koltuk takımı fiyatını öğrenebilirmiyim , huzur içinde oturun

Evinizin herşeyi cok güzel, salonunuz cok tatlı olmuş
Ömür boyu mutluluk ve huzurla oturun inşallah, Rabbim nazarlardan saklasın

Çok teşekkürler ablacığım tavsiyelerinde haklılık payın var ama yeni evliyiz ya düzene koyarız daha Çok çok sağol

Bir pembesever olarak salona bayıldım yaa koltuk takımı fiyatını öğrenebilirmiyim , huzur içinde oturun

Çok sağol canım daha güzelleri sizlerin olsun koltuk takımı 4.500 tl idi sanırım özel yapım olduğuiçin piyasadaki standartlardan biraz farklı oldu fiyat ama kalitesi harika

evine bayıldım Allah huzuru mutluluğu eksik etmesin o boş odayı da bebekle şenlendirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…