• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte Bu da 7 Aylık Gelin Evimmm :)))

huzurlu mutlu günlerinizde oturunn inşallahh bi ömür :nazar::nazar:

bide bi sorumm olcakk :) hepsi çok güsell ama salon takımına bayıldımm :) nerden ne kadar aldınız acabaa ??

çok çok teşekkür ederim canım :16:
salon takımım özel yapım canım ankara sitelerde bi mobilyacıya yaptırmıştık koltuk takımı 4500 tutmuştu yemek odasıyla birlikta salonun tüm mobilyaları 6500 tutmuştu canım :34:

Benim gibi bir avangarde seven dahaaaaaaa:16:
Bayıldım özellikle salonuna, yatak odanaaa:69:

Aşk'la oturun hep:69:

Evet avangarde bayılıyorum bendeee :16:
Çok teşekkür ederim tatlım daha güzelleri sizlerin olsun :16:

Ev benim ev olsa bu kadar çok benzer olurdu ::nazar::Tek kelimeyle MÜTHİŞ :65: Harika bayıldım. Mobilyalarınızı nerden aldınız? Söylerseniz çok mutlu olurum..

Allah huzurla, sağlıkla, mutlulukla, doğacak olan çocuklarınızla :34: oturmayı nasip etsin inşallah. Darısı benim gibi bekarların başınada inşallah :12:

Ev benim ev olsa bu kadar çok benzer olurdu ::nazar::Tek kelimeyle MÜTHİŞ :65: Harika bayıldım. Mobilyalarınızı nerden aldınız? Söylerseniz çok mutlu olurum..

Allah huzurla, sağlıkla, mutlulukla, doğacak olan çocuklarınızla :34: oturmayı nasip etsin inşallah. Darısı benim gibi bekarların başınada inşallah :12:

Çok teşekkür ederim canım :16: daha güzelleri en güzelleri senin olsun tatlım :54:
Söylerim tabi ne demek :34: Ankara sitelerde bir mobilyacıda özel yaptırdık canım salon komple 6.500 tuttu tüm mobilyaları sorarsan yatak odası oturma odası vs evdeki tüm mobilyalar 14.000 tuttu

Aynen darısı tüm bekarlara diyelim :32: iyi ve güzel dileklerin için çok teşekkürler Allah razı olsun canım :16:

huzurla otur canım... cok güzel olmuş evin.. özellikle salon konusunda avangarde tarzında bana ilham oldun :))

huzurla otur canım... cok güzel olmuş evin.. özellikle salon konusunda avangarde tarzında bana ilham oldun :))

Çok teşekküer ederim tatlım... Rabbim isteyen herkese istediği gibi huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin :16:

Back
X